Satın Alma 👆🏻

Salaş Tunikler Dönemi

Bele oturan kıyafetleri, özellikle de yüksek bel elbise ve etekleri seven ben bu dönemde salaş tuniklere kocaman bir merhaba dedim. 

Tarzım ve zevkim her daim klasik dese de rahatlık ön planda artık. Hem sıcaklar hem rahatlık arayışı penyeye yönlendirdi beni. Ne rahat ve serinmiş meğer. Kumaşım için de Kumaşmanya'ya Handan Hanım'a teşekkür ediyorum buradan.
Kalıp olarak eski badimi kullandım. Kumaşın tüm payını yanlara verdim. Kayık yaka olarak kestim kafa geçecek şekilde. 1 saatte kes-dik bir tunik oldu.
Bu fotoğraf da eşimin mahareti. Bin tane kaprisime rağmen fotoğraflarımı çekiyor ve yine de beni güldürmeyi başarıyor. Bu eserine de "İstikbal Göklerdedir." adını verdi...
Gelelim detaylara: Kolye BURADA      Ayakkabı BURADA

Yorumlar

  1. Gerçekten harika görünüyor, lacivert favori rengim bu arada, size de çok yakışmış, bir gün ben de böyle dikip giyebilecek miyim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikersiniz Inşallah istedikten sonra neden olmasın :)

      Sil
  2. bu sene benim tercihimde hep penye idi rahatlık açısından halada öyle :) sizinkide hem pratik hemde şık olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok da yakışmış hani :) Ayakkabılar çok iyi tamamlamış

    YanıtlaSil
  4. Tontonum çok tatlı olmuşsun:)kızmadın bana değil mi? güzel tontonluklar bunlar:) tunik süper olmuş. Sen ve bebiş Allaha emanet olun.sevgiier canım:)

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık harika olmuş

    YanıtlaSil
  6. sen alışkın olmasanda bence çok yakışmış Nebihancım, üst tarafı çok güzel oturtmuşsun ve alt dökümünü çok güzel vermişsin ellerine sağlık bayıldım. :) Bence bir kaç tane daha dik bundan ;)

    YanıtlaSil
  7. evet harika
    bel bölgemdeki kabartı(göbek diyemiyorum)nedeniyle benimde salaş tuniklere ihtiyacım oluyor
    ellerine sağlık çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  8. Nebihacım ellerine sağlık, çok hoş olmuş tuniğin. Böyle pratik kıyafetlere bayılıyorum. Bence bir sürü detayın olduğu kıyafetlerin yanında daha zarif ve asil duruyorlar.
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Tatlım seni takip etmek çok büyük zevk benim için ama bu basit badi kalıbını nasıl çıkariyorsun herhangi bir badiye göre mi dikişte çok yeniyim resimlerle açıklarsan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir tane bluz kalıbım var çoğu şeyi onla kesiyorum. Dediğin gibi badinin veya bluzun üstüne koyarak da kesilebilir. Dikiş payı vermeyi unutmadan.

      Sil
  10. Merhaba,burda dergilerinin önizlemeleri sayesinde tanımıştım sizi ve dikiş dünyasını.Ben de bir dikişsever olarak katıldım aranıza,yorumlarınızla sayfama bekliyorummmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim vesile olduğuma, hemen bakıyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP