Satın Alma 👆🏻

Mürdümün Asaleti Elbisemde


Merhabalar :)
Pek fazla dikiş dikemediğimi biliyorsunuz veya tahmin ediyorsunuzdur. Sebebi de malumunuz; yavru atmacam... O yüzden az ama kıymetli vaktimi olabilecek en güzel şeyi dikmeye harcıyorum. Bu elbise de onlardan biri. 

Kumaş olarak, en boy likralı, hafif kalın bir kumaş kullandım. Kalın krep olarak da düşünebilirsiniz. Siyahta ise gabardin kullandım. 3 metre kumaş yeterli oldu. 2 boy ve kol olarak almanız gerekiyor. 
Elizabeth benden zayıf olduğu için elbise üzerinde bol duruyor. Deforme görüntüler de ondan kaynaklanıyor bel ve omuz kısmında. Bende daha güzel durdu onu söyleyeyim. Bu kadar zayıflığa ne gerek var sevgili Elizabeth, bak elbise bile yakışmamış :)
İlham kaynağım Burda 2015 Eylül sayısındaki elbise. Yakadaki detayın kalıbını çıkarıp Burda Klasikler 2013-2014 sayısındaki kuplu elbiseye uyguladım. Yaka olarak da yine 2015 Eylüldeki numaralı elbisenin yakasını kullandım. Tüm modellerde aynı bedeni çıkardım. Kalıpları resimdeki gibi yerleştiğinizde, yakada aynı görüntüyü elde edeceksiniz. Robayı kısaltmak isterseniz Rocco kutusunun olduğu bölümden 2cm kadar katlayabilirsiniz.
Not: Elbiseden sipariş alınacaktır. Fiyat bilgisi için mail atınız: themarmara86@gmail.com
Kumaştan olarak almak isteyenler metresi 9lira en boy likralı kumaş...


Yorumlar

  1. Elinize sağlık rengede, modelede bayıldım.İki sevdiğim renk bir arada.Hünerinizi konuş tür musunuz yine

    YanıtlaSil
  2. Ahh Allahimm .. birgün bende böyle güzel şeyler dikebilecekmiyim :((
    harika olmuş sevgili idolum nebihan hanım :) güle güle kullanın insallah 😆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikersiniz Inşallah, düz etek dikerek başladım ben de. Nereden nereye diyorum siz de dersiniz bir gün :)

      Sil
    2. Merhaba nebihan hanım ben Fatma.Ben elbiseyi eylül 2015 sayısından uyarladım dediniz ya onunla ilgili birşey soracaktım. Acaba hani burda kaliplarinda kollardan 1 er cm kisaltin demiştiniz ya buna da yaptınız mı ayrıca aynı işlemi robada da yaptınız mı? Cevaplarsaniz sevinirim.

      Sil
    3. Yapmadım ama yapsam iyi olurmuş. Omuz kısmından ve belin yukarısından birer cm kısaltabilirsiniz.

      Sil
    4. Cevapladığınız için teşekkür ederim.Allah'a emanet olun.:)

      Sil
  3. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Evet bu modelden bahsediyordum ig.de benimde 2 elbisem var kursta diktim kalip insani olfugundan daha zayif gosteriyor bu kalipla hersey yapılabilir ellerine sağlık (msd_cprz)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel oturuyor bu kalıp, bir süre bunu kullanırım herhalde.

      Sil
  5. Çok güzel olmuş Nebihancım ellerine sağlık. Mürdüm bu sezon çok moda bakalım bu rengi modası geçmeden dikebilecekmiyim ;)) Malum çocuk meselesi sende ki küçük ama bendeki de ondan aşağı kalmaz ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım :) Ali Hamza'yı görsen şükredersin haline, aylardır veremediğim kilolar kendiliğinden gitmeye başladı yorgunluktan :)))

      Sil
  6. Bayıldımmmmm!!!!! Maşaallah subhanallah diyelim öce.Kusursuz bir elbise olmuş rengi modeli duruşu muhteşem Neboşum :)

    YanıtlaSil
  7. Elinize sağlık çok güzel olmuş her zamanki gibi.Bu arada bloğunuz yayınlarınız çok güzel ben de blog açtım ama neyi nasıl yapacağmı bilemediğim için sürekli bir pürüz çıkıyor.Şimdide oturumum kendiliğinden kapanıyor sizce nerde hata yapıyorum.

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık çok şık olmuş.sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ayy kac gundur ruyalarımda bu kalıp 😃 harıka olmus bende bugun cikardim ınsallah yarın kesmek nasıp olur ama ben bıraz daha kalcaya otursun sonra acılsın istiyorum oynasam kalıp bozulurmu bılemedm etegını azcık daha çan yapcam felan sıze cooook oncelerı gecen sene bı model sormustum aslında 😃 onu smdı dıkıcem de kalıpda kararsz kalmstm bırde 36 cıkardm hazr gyımde 38ım ama kalıp buyuk geldı diyen oldu sız sorun yasadınız mı. Ay gene cok konustum 🙊🙊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazir giyime gore degisiyor burdalar, bu model 40 bedende bel 80cm 38de 76 bu mantikla gidiyor. Omuzlar ve boy sana tam olur hic oynama yapmana gerek yok bence :)kalcaya degil de belden oturuyor

      Sil
  10. :) aynen omuzlar sorun cıkaracaga benzemiyor. Cok tesekkur ederim. Kalca kısmını provada oturtmaya karar verdım belkide ellemem bakalm dıkıp giyince anlasılır ınsallah :) iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  11. Elbiseyi çok beğendim uzun süredir bu tarz model kalıbı arıyorum. Kalıbı nereden temin edebilirim? Elimdeki burda dergilerinde uyarlayabileceğim pek model yok malesef:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kalıbı arayan çok ama malesef piyasada hiç bir yerde yok.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP