Satın Alma 👆🏻

En Son Alınan Kumaşlarla Kışa Merhaba


Ne zamandır şöyle keyifle kumaş alışverişi yapamamıştım. 3 aya yakın olmuş resmen kumaşçılara gitmeyeli. Bu 3 ayda da fiyatlar 3 katına vurmuş tabi. Dolar diyorlar başka bir şey demiyorlar sağ olsunlar. Aynı kumaş İstanbul'daki kumaşçıda veya İnstagramdaki kumaşçıda 20 lirayken Bursa'da neden 50 lira hala anlamış değilim. Anlamak istediğimi de sanmıyorum. Kumaş fiyatlarına çok sinirlendim o yüzden bir sürü yazıp can sıkmayayım da güzelim kumaşlarıma geçelim.

En boy likra, mürdüm elbise yaptığım kumaştan parça buldum 2-3 metre civarı aldım. Büyük ihtimal elbise olacaklar. Kiremit olanın eşarbı bile hazır. Siparişlerimi bitirip elbiselere devam edeceğim.
Siyah olan çelik örme. 3-4 metre parçaydı. Kalem elbise olacak. Pens detayından başka bir özellik düşünmüyorum. Kurtarıcı bir elbise olsun bu dönemlik. Penyenin renklere bayıldım ama defoluymuş. Bakalım değişim yapacaklar mı...
Güderilerim. Kumaşı kadife dokulu penye olarak hayal edebilirsiniz. Biri 3, biri 4 metre. Yarasa kol tunik hayal ediyorum.
Siyah jorjet, ilkbaharı bekleyecek. Mor ve hardal kanvas. Etek veya ispanyol paça pantolon düşünüyorum. 
Desenli kottan bol bol aldım. Artanını satışa çıkarırım ya da sipariş elbise veya etek alırım diye düşündüm. Bu kumaş sevilmez mi?
Bunlar da uzun zamandır dolapta bekleyenlerdi. Boş yere beklemesinler dedim ve facebook ve instagramdan paylaştığım yardım projesi için öğrenci arkadaşlarımıza gittiler.


Bunlar benim hayallerim. Fikirlere, modellere açığım. Facebook sayfamdan resimlerinizi atabilirsiniz:


Yorumlar

  1. Desenli kota bayıldım. Bol dikişli günleriniz olsun. bende dolapta bekleyen kumaşları çıkartıp bakmalıyım aslında elimde ne var ne yok diye :):)

    YanıtlaSil
  2. Pembe olana, güderilere ve kota bayıldım özellikle onları sabırsızlıkla bekliyorum :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP