Satın Alma 👆🏻

Günlük Kombin: Çiçekli Tunik&Hardal Pantolon

Bu aralar dikiş keyfim yerine geldi. Elimde kumaş olmadığı için zamanında yanlış kesip bir kenara attığım kumaşlara göz attım ve bu beyaz çiçekli kumaşı buldum. Kumaş demek yanlış olur, anneme bluz diye kesmiştim (3 beden büyük) ve kumaş çok ince makine dikmiyor diye de bırakmıştım. Meğer kumaşa göre iğne seçmek gerekiyorMUŞ. Zamanla aştık bunları çok şükür. Yine de kendime gülmeden edemiyorum :) Bluzda badi kalıbını uzattım pantolon bu yazıdaki kalıp... Resimlere bakınca gözüme biraz kısa geldi, bluza çeviririm ben bu tuniği yakında :)



DİKERKEN...


1-) Kumaşım transparan bir kumaş olduğu için pamuklu astar kullandım fakat astarlamayı birlikte yaptım. Bluzu kestikten sonra astarın üstüne koyup tam kenarlarından kesip iğneledim.

 2-) İkisini tek parça gibi astarın yüzü dışarıda kalacak şekilde diktim ve birlikte sürfilesini yaptım. Kollar ve etek ucunu da birlikte diktim ama rahat hareket için etek uçları ayrı ayrı dikilebilir.
 3-) Yakaları genelde yüksek yapıyorum çünkü başörtü kullanırken yakamı düzeltmekten sıkılıyorum. Sırtta içten düğme var. Hem görüntü açısından temiz duruyor hem de boşluk kısmı açılmıyor.

veee bitti :)

Yorumlar

  1. bende sarıyla beğendim gözüme pek bi güzel göründü ama bencede pantalonla pek giyilecek gibi değil sanki kısa gibi ama salaş bir pantalonla göze daha az batar...ellerine sağlık çok güzel şeyler dikiyorsun:) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık canım bluzun çok güzel olmuş..
    bence kot pantolon ile çok uyumlu duruyor..

    YanıtlaSil
  3. Tunik çok güzel olmuş,yazın tunik giymeyi çok seviyorum,rahat ve şık....Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  4. ben kotla uyumunu çok beğendim güle güle giyin ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP