Satın Alma 👆🏻

Yarım Kloş Etek ve Etek Ucu

Kloş eteklerin meşhur çap-yarıçap hesaplama probleminin dışında benim en çok karşılaştığım sorun etek ucunun düzgün durmaması. Diktikten sonra ütüye rağmen bir ters dönme bir tuhaflık derken tuhafiyede bir terzi hanımefendinin tavsiyesiyle pantolon paçası telası-yapışkanlı tela ile denedim. Yıkayınca açılıyor diye dert ediyordum ama ütüleyince tekrar yapışıyor ve görüntü mükemmel.




Yorumlar

  1. Özellikle kloş eteklerde yada ince kumaşlarda etek ucu nasıl kıvrılır anlatmıştım.
    http://sadecedikis.blogspot.com/2013/03/etek-ucu-kvrma-teknigi.html

    YanıtlaSil
  2. İncw bir şekilde kıvırarak makine çekin düzgün oluyor ve geri kıvrılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışıyorum zamanla :) Teşekkürler bilgi için.

      Sil
  3. merhablar eteğin kumaşı da modeli de çok hoş görünüyor ellerinize sağlık yarım kloş etek kesimini nasıl yaptınız anlatmanız mümkünmü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acil lazımsa themarmara86@gmail.com adresime mailinizi atın akşam mail atayım size de uygunsa

      Sil
  4. Bloğunuzu yeni keşfettim..harika şeyler dikmişsiniz bayıldımm..bende 84 doğumluyum ve matematik öğrretmeniyim.haftada 1 günüm boş ve dikiş kursunna başladım.ama şimdilik mefruşat tarzı şeylerle uğraşıyorum..kıyafetlere cesaret edemiyorum..aama sizin de 3 yıldaa bu kadar profesyonel olduğunuzu görünce bi güven geldi:-) ...bu eteğe de bayıldım.keşke nasıl kestiğinizi falan anlatsanız hata gösterseniz süpper olur...öpüyorum sizi çok sevdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok mutlu oldum.Kendi kendime dikerken bu kadar beğenilecekleri aklıma gelmezdi. Kursa gitmeyi ben de çok istedim ama vakti uymadı maalesef. Kursla siz daha çabuk ilerlersiniz benim deneme yanılma bu kadar vakit aldı :)

      İlk paylaşımlarımda pek açıklama yapmamıştım ama kloş için istek var yapma niyetindeyim Allah izin verirse. Çok memnun oldum meslektaşım sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP