Satın Alma 👆🏻

Kruvaze Trençkot

Bursa'dan aldığım kumaşlar kesilmeye başlandı. Daha doğrusu önce kalıp çıkarmaya başladım. Dikiş dikmeye başladığımdan beri hem dikmeyi istediğim hem de başaramamaktan korktuğum kruvaze trençkot var. Aslında her yıl mevsim geçişlerinde almak isterim ama dikerim, hatta kesin bu sefer dikiyorum deyip vazgeçerim ve o dönem vahlanmakla geçer. "Keşke alsaydım..." Sonra mağazalara bakar ne beğendiğim modeli bulabilirim ne de bedenini.
Artık cesaret vakti dedim ve 3 metre kumaş aldım. Modelime karar verdim. Kesme işleri tamamlandı tamamlanmasına da, kaç parça, ne çizmesi bitti ne kesmesi. Pes etmiyorum, bu sefer dikilecek!
kruvaze trençkot modelleri

Modelim Burda dergisi 2012 Eylül sayısı 103 numara. Fakat alttaki pelerinli modeli görünce roba yerine pelerin kestim. Yani ikisinin karışımı bir şey bekliyor bizi. Reglan kollu bir model ve aynı zamanda ilk reglan denemem olacak. Heyecanlı, bir o kadar da stresliyim, bakalım sonuç nasıl olacak... 

Yorumlar

  1. trençkot harika... kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. MODEL ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM BENDE HEYECANLA BEKLİYORUM :))

    YanıtlaSil
  3. Merakla bekliyorum sonucu :) Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. Pelerinli modeller benimde çok hoşuma gidiyor. Bu sene için bende dikmek istiyorum. Resimdeki pelerinli model hangi derginin hangi sayısı merak ettim doğrusu. Çok hoş duruyor. Umarım dikiş aşamalarını fotoğraflayarak anlatabilirsiniz. Bizim içinde yol gösterir. Merakla bekliyorum sonucu.Kolay gelsin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelerinli olan dergiden değil bir alışveriş sitesinden bulmuştum buradan bakabilirsin.

      http://shanghaimagicbox.com/Women-Coats-Jackets-C267832.aspx?sid=19374?s=Name%20ASC&p=10

      Bir sürü güzel model var pelerinli, birkaç tanesini dikmeyi düşünüyorum bu kış. Önemli noktaları resimli anlatmak niyetindeyim :)

      Sil
  5. Bende bayılıyorum bu trençkotlara ama sanırım bu senede yetişemiyeceğim dikmeye herhalde. Sonucu merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  6. Cesaret ettikten sonra gerisi geliyor zaten. Kolaylıklar diliyorum. Sonuç için ben bile sabırsızlandım şimdiden. Beklemedeyim:)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba nebihancım :) seçimin çoooook güzel zevkli hanımsın vesselam reglan kol normal kola göre çoooook daha basit,ve farklı duruyor ister istemez zaten pelerinli olacakmış bence harmanlaman süper olmuş sonucu şimdiden görür gibiyim :) ii çalışmalar..

    YanıtlaSil
  8. mimlendin canım :) http://elagozz.blogspot.com/2013/09/kozmetik-bakm-guzellik-ve-formda-kalma.html

    YanıtlaSil
  9. Alttaki pelerinli model çok hoşuma gitti.Ben dikişte usta değilim ama kumaşı maffedeceğimi bilsemde cesaretim var:) Merakla sonucu bekliyorum.Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim :)) bu moralle hemencecik bitiririm inşallah :)

    YanıtlaSil
  11. Nabiham hanim bu modele ait fotolar varmi diktiniz mi merak ettim eger elinizde fotolar varsa benimle paylasir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu dikmedim ama kalıbı çıkarmıştım 2 beden büyük geldi bana omuzlarım dar olduğu için ve kalıp kışlık kumaşla çalışıldığı için.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP