Satın Alma 👆🏻

Payet Detayı

Uzun zaman olmuştu dikeli ama bir türlü resim çekmek nasip olmadı. Yine gece giyince dışarıda fotoğraflar olmadı, evde giyeyim artık dedim. 

 Öğretmenler günü yemeğimiz vardı arkadaşlarla kendi aramızda. Yemek sonrası çekildi. Yani göbek falan var derseniz diye belirteyim hemen :)

 Resimlerimin kalitesi harika(!) farkındayım. Güzel bir makine almam lazım bu gidişle.


 Yaka patını ilk bunda denemiş oldum. Sevgili Hande ve Sevdzhan paylaşmışlardı daha önce. Dikiş ve Diy'den bakabilirsiniz yapılışına.

Yakayı normal kumaşından kesip aynı kalıptan payet kesip diktim. Oldukça sade bir elbiseydi bu şekilde detaylandırmak istedim. Kalıp olarak meşhur kuplu bluz kalıbımı kullandım. Elbiseden monta neler diktim bu kalıptan. Burda'nın kullanışlı ender kalıplarından.

Pek yoğunum bu hafta.  İlgilenemedim blogumla bu aralar, onun da farkındayım. Hafta sonunu dört gözle bekliyorum o yüzden. Allah'a emanet olun... Hoşça kalın...

Yorumlar

  1. Düşündüğümden ince misin,photoshop mu kullanıldı?Hem çok şık hem de seni ince göstermiş.Payeti çok anlamadım.Askıda yaka da gördüm.Güzel yakıştırmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Photoshop kullanmayı bilsem kullanırdım kesin :)) çok zayıf değilim yani, hele ki bu aralar güzel yiyorum :) elbisenin marifeti diyelim

      Sil
  2. Çok güzel olmuş güle güle giy. Bunun kalıbına benzeyen bir kulplu kalıbım benimde var ve tüm elbiselerimi ondan dikiyorum .göbek biz kadınların korkulu rüyası ama merak etme çıkmamış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmazsa olmazlardan bu da benim için çok kullanışlı bir kalıp. Yemeden çekseydim diyordum ama belli olmuyorsa sorun yok :))

      Sil
  3. Çok hoş olmuş güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  4. Merak içinde yayınları bekliyorum her zaman ki gibi beğendim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok mutlu oldum gerçekten :)

      Sil
  5. çok şık olmuş o payeti nasıl diktiniz heryere dökülmedimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah dökülmek ne kelime evde ulaşmadığı nokta kalmadı :)

      Sil
  6. Ellerine sağlık..Bn de böyle sade ama şık parçalaı çok seviyorum..Çok da yakışmış..Şu yaka yapımını bir postta anlatırsan çok sevinirim.Güle güle giy))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :) listeye ekledim açıklamalı yapacaklarımdan biri de yaka

      Sil
  7. yİne çok güzel olmuş ve çok yakışmış. güle güle giyin. :)

    YanıtlaSil
  8. güzel günlerde giyini çok hoş olmuş,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Cok güzel olmuş Nebihan. Payetli yaka iyi olmuş. Elbiseyi sadelikten kurtarmış. Ama onları dikmesi zaman almıştır herhalde. Ellerine sağlık. Güzel günlerde giy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fatmacım. Yaka çok uğraştırdı, her yer pul oldu. Bu kadar döküleceği aklıma gelmezdi.

      Sil
  10. Harika görünüyosun maşallah çok yakışmış:) Pat'tan falan anlamadıgım icin başka bişey diyemiyorum eline sağlık:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım :)) Benim de ilk denememdi bu denemeye değer ilk sefer pek güzel olmuyor ama alıştıkça daha güzel duruyor.

      Sil
  11. senin resmini çeken senden uzun sanırım .biraz çömelse çok hoş çıkacak resimler .nebihan moru sevecegim sayende .çok hol olmuşsun
    afiyet olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşim çekiyor kendisi 1.90cık falan :) Bu eğilmiş hali öyle söyleyeyim :)) Mor sevilmez mi ya en sevdiğim renk. Sana çok yakışır sev sev :))

      Sil
  12. çok güzel olmuş elbise canım, payet yaka harika ellerine sağlık. Ayrıca da halına bayıldım renkli insansın vesselam :)

    YanıtlaSil
  13. elbise güzel olmuş elinize sağlık,payet fikri de güzel,ben de payet kullanabıleceğim bir şeyler dikeyim,iyii fikir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Payeti detay olarak kullanınca hem göz yormuyor hem de sade bir şıklık katıyor. Deneyin derim bence de.

      Sil
  14. Merhaba be pelin dikis makinanizi nekadara aldiniz .tarziniz guzel elinize saglik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP