Satın Alma 👆🏻

Yeni Kumaşlar


 Geçen hafta Bursa'ya gidince kumaş almadan olmaz dedim ve kumaşçılara bir bakayım dedim. Aslında Merkez'de 4 tane kumaşçı var ama sadece bir tanesinde uygun kumaşlar bulabiliyorsunuz. Sezon sonu kumaş denen bir şey olması 20 liralık kumaşı 10'a, 10 liralık olanı da 3'e-5'e almanızı sağlıyor. Bu tarz kumaşlar bulunca o gün moralimi hiçbir şey bozamadı. Bu kumaşı görür görmez beğendim, adam 10 lira deyince 2 metre aldım. Ne olacak? PELERİN....


Elbise diye niyet ettim ama beyaz tarafı mı mavi tarafı mı kullanayım bilemedim. Düzü beyaz ama iki tarafı da tertemiz.

Kazayağı deseni her dönem ayrı güzel. 2 metre aldım 20 liraydı nerede sorduysam ama 5 liradan buldum aldım. Ekose yünlü 1,5 metre, ceket olacak.

Kumaşlar likralı, bluz olacak ikisi de, model düşünmedim ama 1,5 metre civarı aldım. Fiyatları: 12TL
Soldakinin rengi çok güzel ama fotoğrafta tam çıkmadı. 2 metre aldım 8 parça etek yapmak istiyorum. Özellikle paylaştığım Vintage Modellerden birine karar verdim bile. Bu üç parça anneme. 2 hafta sonra gelecek, zevkini az çok bildiğim için bu parçaları aldım. Evde bu tarz parçaları daha çok kullanıyor.

2 hafta önce Bandırma'da 3 parça kumaşa 80 TL verip, çoğu 2 metre olan bu kumaşlara 100 TL verince bedava almış gibi hissettim. Demek ki sadece Bursa'dan alınacak kumaşlar.

Yorumlar

  1. Renkler çok hoş.Güzel işler çıkacağını düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok heyecanlıyım ben de. İlk defa kumaş alırken ne dikeceğimi düşünerek aldım :)

      Sil
  2. Ayy hepsi çok hoş senin elinde daha da güzelleşirler eminim merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok güzeller. Kumaş almak, hemde ucuza almak bana da çok iyi geliyor :) İlk kumaştan pelerin yapacağınızı yazmışsınız. Dikim aşamalarını umarım yayınlarsınız. Size kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niyetim o aslında, herkesin dikebileceği bir model seçtim bile :)

      Sil
  4. Kumaşlar çok güzelmiş nebihan.hesapli olması da ayrıca hoşuma gitti. Kaliteli olacak ucuz olacak o kadar:) iki nomero olan kumaşın icinide dışınıda kullanabilirsin bence. Elbise yapacaksan manset yaka roba neyse, içteki renginden güzel yakışır.kaz ayağı kumaştan benimde alasım var bakalım. Sana çok çoook kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. Fikrin harika kesinlikle robada kullanma olayı süper olur. Hatta model bile canlandı şimdi kafamda :)

    YanıtlaSil
  6. Kumaşların dikildikten sonraki halini merak ettim :-)
    Kumaşlarıda fiyat olarak, gayet uyguna almışsın canım .

    YanıtlaSil
  7. Ne dikeceğini bilerek almak güzel olsa gerek :) Ben alıyorum alıyorum bazıları kalıyor bile bunun rengi güzel bunun deseni derken düşünmüyorum ne olcak. Güle güle dik canım. Şimdiden kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  8. wowww bakalım bu ciclerden neler çıkacak :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba nebihancim ben de bursada yaşıyorum daha önce söylemiştim. 4 kumasciyi biliyorum uygun dediğin hangisi merak ettim. Ben encok ikisinden alışveriş yapıyorum biri vakıf banktan aşağı inerken soldakilerin ilki diğeri çiçekçi nin ordan gelirken ilki. Sen hangisinden alışveriş yapiyorsun merak ettim. Hoşçakal canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakıfbank'tan inince solda en sondaki, köşedeki yani onda değişik kumaşlar olabiliyor. Ama benim daha uygun bulduğum heykelden yukarıda bir tane var kapalı otoparkın karşısında ben oradan alıyorum.

      Sil
  10. Merhaba Nebihan, hepsi çok güzeller. Elbise için düşündüğünün bence beyaz tarafı daha iyi görünüyor gibi fotoğrafta ama yine de karar senin. Ya bu kumaş alma hastalığa mı dönüşüyor?, galiba ben de başladı. Daha önceleri hiç ilgi duymazdım, dikişe başladığımdan beri acayip kumaş alıyorum ve çok seviyorum. Neyse canım, dikilmiş hallerini merak ediyorum. hoşça kal. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bağımlılık bu, sigara gibi bir bağımlılık (kullanmasam da kullananlar öyle söylüyor) :) Almadan duramıyorum, alınca inanılmaz mutlu oluyorum hele bir de ucuz bulursam değmesin keyfime...

      Sil
  11. kumaşların hepsi çok güzel teyzem bir firmada çalışıyor orada kumaşlardan ufak bir parça numune alıyorlar gerisi işlerine yaramıyor oda bana veriyor böyle metresi şu kadar falan diye görünce arkadaşlarda teyzemin ellerine sarılıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah kıymetini bil çok pahalı normalde :) kıskandım şimdi :))

      Sil
  12. Kumaslarin cok güzelmiş Güle güle hayirla

    YanıtlaSil
  13. Nebihan hanım,
    Diktiklerinize bayıldım. Ben Bandırma da oturuyorum. Dikiş dikmeyi internetten öğrendim. Tabi yapıp bozmak bolca yaşadığım birşey. Ancak kumaşlar sizin sandığınız kadar pahali değil. Burada kumaş pazardan alınır. En pahalisi metre 8 liradır ve cok kalitelileri de vardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağazadan aldığım için öyle pahalı demek ki, pazar hangi gün ve nerede bilmediğim için sadece mağazadan aldım. Bandırma'yı yeni öğreniyorum :) pazar hangi gün nerede acaba?

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP