Satın Alma 👆🏻

Bu Aralar...

Yılın en yoğun dönemini yaşıyorum bu aralar.... Annem geldi Rize'den... Yazılılarım başladı... Elimde yarım kalan parçalar... Ve haftaya beni bekleyen bademcik ameliyatım. Tam stres küpüyüm...

Annemle gelince Bursa - Alışveriş var demek. Bu iki gömleği görünce hemen atladım. Özellikle ekoseye bayıldım. Kolları deriden arkası uzun bir gömlek. Gömlekleri alır almaz da kumaşçıya koştum etekler için kumaş seçtim. Yine harika hayallerim var. Pelerinlerim bitti, daha önce de biterdi ama Karacabey'deki tek tuhafiyeciye umursamaz ve esnaflık dışı kaba tavırlarından dolayı artık gitmediğim için düğmeyi bile Bursa'dan alıyorum. Çok kızdırdılar beni çok. Her neyse, 8 parçalı bu eteğim de bitti düğme alıp yayın yapacaktım ama sinirden almadım düğmeleri çıktım.

Elimdeki yarım parçaları bitirirsem bu elbiseden dikmek istiyorum. Aralık sayısını çok beğendiğimi söylemiştim, haksız da çıkarmadı beni. Beldeki detay hoşuma gitti. Omuzlardaki düğmeler de öyle. Etek olarak da düşünüyorum aslında. Bakalım hayırlısı... 

Çok uzak kalmak istemiyorum blogumdan ve takip ettiğim arkadaşlarımdan ama bu aralar biraz öyle oldu-olacak maalesef. Yakın zamanda da çekiliş yapmak istiyorum, tek sorun ne yapacağıma kara veremedim. Fikir verirseniz çok mutlu olurum. 

Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım hepsi çok güzel..Simdiden geçmiş olsun umarim sorun cıkmaz..
    Jediye olarak dikeceksen pelerin vb.birsey dikebilirsin her bedene rahatlıkla uyması açısından , başkada birşey gelmiyor aklima :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, pelerin güzel fikir hatta bunlardan biri bile olabilir :)

      Sil
  2. Bademcik ameliyatı mı dedin? Çok geçmiş olsun. Ben de 25 yaşındayken olmuştum, benimki çok zor olmuştu ama problemi büyük ölçüde ortadan kaldırdı. Oğlum da (6 yaşında) bu sene bademcik ameliyatı oldu. lazerle oldu ve iyileşme süreci çok çok kolay geçti. İnşallah seninki de öyle kolay geçer, lazeri tavsiye ederim.
    O elbiseyi ben de çok beğendim , belki ben de dikerim bakalım. Gömlek gibi bir şey dikebilirsin, ya da ceket. Ayrıca gömlekler gerçekten çok güzeller, güle güle giy canım. Hoşça kal tekrar geçmişolsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basit olduğunu söyleseler de çok korkuyorum. Şimdi bile davul gibi şiş boğazım. İnşallah pazartesiye kadar geçer :(

      Sil
  3. Hımm, elbiseye bayıldım... Bence kolayca yapabileceğin bir şey olsun. Atıyorum ;iğnedanlık ,pandantifdi galiba ..

    YanıtlaSil
  4. Kıyafetlerini iyi günlerde giyersin inşallah.Bademcik ameliyatın sen anlamadan oldu bittiğe gelir inşallah.Rabbim şifasını eksik etmesin senin ve şifa bekleyen herkesin üzerinden.Sağlıcakla kal..

    YanıtlaSil
  5. Diktiklerin ve aldıkların süper gözüküyor. Bademcik ameliyatın için şimdiden geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşirsiniz!

    YanıtlaSil
  6. İnsan kaç yaşında olursa olsun annesini yanında istiyor özelliklerde hastalıkta ,annede yavrusunun yanında olmak ister hele ki bir ameliyat söz konusu olunca . Annene de hoşgeldin demek isterim sana da şimdiden geçmiş olsun Nebihan,cım . Aldıkların çok hoş iyi günlerde sağlıkla giy İnşallah :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol hoşbulduk diyoruz :) Annemi çağırmaya bahane arıyorum ben de ne yapayım, küçük çaplı da olsa ameliyat sonuçta kıyamadı kızına :)

      Sil
  7. gömlekler çok güzelmiş güle güle giy.
    diktiklerin de harika görünüyor eline koluna sağlık ayrıntılarını merak ediyorum.buarada gözün aydın canım annen gelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol, gömlekler de annemden aslında. İnsan kaç yaşında olursa olsun ne kadar para kazanırsa kazansın annenin aldığının yerini tutmuyor :)

      Sil
  8. çok geçmiş olsun nebihancım...fazlada yorma kendini...okula ve sağlığına dikkat etsen yeter diğer işler her zamn olur sen iyi ol yeter...sevgiler allh şifalar versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Meryemcim gerçekten öyle. Sabırsız olunca ben olmuyor işte :)

      Sil
  9. çok geçmiş olsun. İnşeAllah çok çabuk geçirirsin ve yeni cicilerini güzel günlerde giyersin. ben beyaz gömleği çok beğendim. eminim üzerine çok yakışır, hepsi ayrı güzel. bende bizim buradaki tuhafiyeciye kızdım. neredeyse haftada iki üç kez uğradığımız yere ramazanın başından beri gitmiyorum. bir yerde tek olmanın kıymeti bilinmeli. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. Bir yerde tek olmanın kıymetini bilmektense ukalalığını yapıyorlar. Beklediğim sadece insan gibi muamele, dövecekler insanı neredeyse.

    YanıtlaSil
  11. canımcım ben de aldım aralık sayısını senin blogundan takip ediyorum ii oluyor doğrusu:)elbiseyi bende çok sevdim yalnız belde ki detay fazlaca aşagı dogru uzun eni biraz daha dar ve bel kısmından 3 cantim kadar yukarıda olsa daha güzel olur diye düşünüyorum bilemiyorum bu benim fikrimm...buarada gecmiş olsun rabbim sağlık versinde herşey hallolur :)sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Burda kalıplarını olduğu gibi kullanabilsek şaşarım zaten. Mutlaka canımdan bezdirecektir :) Kalıbı çıkarırsam mutlaka sıkıntılarını paylaşırım.

      Sil
  12. Şimdiden çok geçmiş olsun. Ben 22 yaşında iken masadan kaçtım. Simdi 40 yaşımdayım. O zaman kaşıkla kazımaktan bahsetmisti doktor. Şimdi aldırmayı düşünüyorum. Lazerle. .. tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Gömleklerini Güle güle giyin. Dikişlere ara verip dinlen ki boğazın iyi olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, doktorlar da insanı niye bu kadar korkutur bilmem. Ama o kadar sık hasta olup acı çekiyorum gibi ameliyata çare diye bakıyorum artık.

      Sil
  13. Çok geçmiş olsun size. Artık tıpta teknoloji ilerledi umarım sorunsuz geçer ameliyatınız. Aldıklarınız süper bu arada. Çekiliş içinde kumaş olabilir mesela. Birşeyler dikmek riskli bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aycan Hanım. Diktiğim şeyler için çekiliş soranlar da olmuştu ama ben de az kişiye ulaşabileceğini düşünmüştüm bedenden dolayı. Bilemedim doğrusu. Kumaşı da düşüneyim.

      Sil
  14. gözün aydın nebihan cım. annenle bol bol hasret giderirsin.çok geçmiş olsun.bademcik işi zordur. kızda çok çektik. en sonunda son çare ameliyat ettirmiştik. seninki de sorunsuz geçer inşaAllah. Gömleklerin çok hoş,iyi günlerde giy.işlerinde kolaylıklar diliyorum.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım hem de ne hasret :) Keşke çocukken etselermiş beni de unutsaymışım :( Neyse olacak artık kaçamam bu yaştan sonra :)

      Sil
  15. elbiseyi bende çok beğendim. Uygun kumaş bulunca dikmeyi düşünüyorum. Annen de gelmiş gözün aydın olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol :) Bende de kumaş yok hayal kuruyorum modellerle :)

      Sil
  16. :) gömlekler çok şık, etek desen yine yıkılıyor ellerine sağlık canım. Hiç endişelenme Allah'ın izniyle ameliyatta kolayca geçer. çok geçmiş olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim güzel gönlün güzel görmen :)

      Sil
  17. Çok güzeller beyaz bluza bayıldım :)

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun, yeni cicilerinde çok şıkmış sağlık sıhat afiyetle giy inşaAllah..:)
    Çekiliş içinde bence de en iyisi pelerin beden sorunu pek olmaz ve dikemeyenler için güzel olur. pelerinde oldukça başarılı birinden en güzel bencede pelerin olur..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, pelerin benim aklıma da yattı :)

      Sil
  19. canım benim şimdidn çok çok geçmiş olsun... gömleklere hayran kaldım güle güle giy canım ...kaz ayağı zaten görür görmez hayran kalmıştım... kumaşın yunlusu var bende bende kaban dikeceğim... yeşil kadifeyse harika bir renk... sana çok yakışacak :)))

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun şimdiden bende kanal ve dolgu ile uğraşıyorum bu aralar
    Diş ağrısıda çok kötü
    Gömlekler çok güzel güle güle kullan Elbise hiç tarzım olmasada şimdiden kolay gelsin canım
    Bence fikre göre kumaşı koy tunik bluz tarzı birşey dik
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun diş ağrısı en beteri :(

      İyice kararsız kaldım bakalım ne olacak.

      Sil
  21. hepsini çoook sevdim bence bir kurs falan açsan, yakın olsak hemen gelirim :) bluz favorilerim arasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım benim keşke o kadar bilgili olsam :) Gömlekleri giymek için sabırsızlanıyorum :))

      Sil
  22. Elbise çok güzel miş gerçekten tam kış modeli.. Kolay gelsin sana.. Anneye selamlar senin de gözün aydın..

    YanıtlaSil
  23. Hangi tuhafiyeci olduğunu anladım sanırım..:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP