Bu Bir Veda Hikayesi Gibidir...


Bu işten anlayanların tavsiyelerine kulak verdim, alacaklara da kesinlikle tavsiyemdir. Şimdilik memnunum bakalım ne maceralar yaşayacağız.
Daha önce instagramda derlemiş olduğum kalıplar bir arada hem de bilgileriyle dursun dedim. Daha önceki derlediğim kalıplar için tık t...
Bu gönderiyi Instagram'da görBayramımız mübarek olsun 🎉❤️ #iyibayramlar
N E B İ H A N A K Ç A (@nebihanakca)'in paylaştığı bir gönderi ()
Created with by BeautyTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates
Güle güle kullanın, inşallah bütün beklentilerinizi karşılar.
YanıtlayınSilSevgilerimle
Amin, çok teşekkürler :))
Sileee artık eski olanı da rafa koyar nostalji yaparsın :)
YanıtlayınSildekorasyonda görüyorum hep eskiler dikiş makineleri kullanılıyor. bence eskisini boyayıp yenile sonra da evde koy dursun. ayrılma :))
Kıyıp da atamam ben onu zaten, duygusal bağım var :))
SilGüle güle kullan. Öyle çok dikişler dik ki ellerinde paralansin. ...
YanıtlayınSilTeşekkür ederim, amin :)
Silgüle güle kullan canım :) tek seferde ilik olayı çok iyiymiş...
YanıtlayınSilÇok sağol canım :))
SilBu makina bir harika geçen gün arkadaşımda yatak örtüsü diktik benim makinam singer ama bu makinanın dikişi yanında adı bile söylenmez bence bir de arkadaşım bu makinayı 10 yıldan fazla kullandı
YanıtlayınSilHayırlı olsun güle güle kullan...
İnşallah benimki de o kadar dayanıklı çıkar, elektronik ne olacağı belli olmuyor. Singer'in adını hep duyduğumuz için almışız bence :)
Siliyi günlerde en güzel dikişlerinizi yaparsınız umarım.
YanıtlayınSilbu bebekle dikeceklerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz :))
Sevgiler,
Çok teşekkür ederim :))
SilHeyecanını anlıyorum , eski makine benim annemin makinesinden.Ben de ilk dikişlerimi o makine de yapmıştır.Annem hala onu kullanır .Yeni makinemi aldığımda da sesinden tutta , dikis modellerine kadar cok değişik gelmişti.Mutlu mutlu dik inşallah , selamlar :)
YanıtlayınSilSesi çok fark etti, bendeki çok eski bir makineydi resmen terfi ettim :)
SilHayırlı olsun benim makinemde bundan sanki göz bebeğim gibi hernekadar ilik açmayı daha beceremesemde siz açarsanız fotolayında bende yapayım :))
YanıtlayınSilBen de inceleme aşamasındayım, yaparsam paylaşırım :)
Silgüle güle kullan hayırlı olsun iğne ipliği seven herkez yeni makina alınca ne kadarda seviniyor demi:)
YanıtlayınSilSağol Meryemcim, insan kaç yaşında olursa olsun bir şey alınca çok mutlu oluyor. E kadınlar daha fazla mutlu oluyor tabi :)
SilPAFF 1222 VE JANOME YENİ MODEL MAKİNALARIM VAR.PAFF MAKİNAYI HİÇ BİR MAKİNAYA DEĞİŞMEM ÇOK MEMNUN KALACAKSINIZ.İYİ GÜNLERDE KULLANINIZ KOLAY GELSİN.
YanıtlayınSilYa Janome alacaktım ya da Paff ikisine de çok iyi dediler, İnşallah iyi çıkar.
Silçok sevindim canımmm güle güle kullanasın :)))uuuuuzzzuunn ömürlerr makine bebeğimizede :)
YanıtlayınSil:)) Amiiin :))
SilBENİM PAFF 1222 MODEL VE JANOME MODEL MAKİNALARIM VAR.PAFF MAKİNAMI HİÇ BİR MAKİNAYA DEĞİŞMEM ÇOK İYİ TERCİH YAPMIŞSINIZ İYİ GÜNLERDE KULLANINIZ.
YanıtlayınSilSinger olan aynı benim yeni dikiş makinemden 3 yıllık, eski makinemde 21 yıllık markası Bekoydu sadece bir defa tamirciye gitti.Hiçmi bozulmadı demeyin bozulmazmı hep kendi çabalarımla tamir ettim yoksa onun tamir parasıyla dört dörtlük makine alırdım kendim hallettim hep.En sonunda motorundan dumanlar gelmeye başlayınca yeni makine almaya karar verdim.Ben pikoda yaptığım için bundan almıştım üstteki makinenin aynısı...Neyse canım çok konuştum hayırlı olsun makinen güle güle kullan. Ha bu arada ben nakış kursundayken bi zamanlar hocalarımız Paff,singer ve bindallı markalarını tavsiye ederlerdi iyi seçim yapmışsın :)
YanıtlayınSilBen hiç anlamadığım için tamirden paraları tamire saçtık. Motorunun 2. yanışı bu. 2 kez pedal değiştirdim, kafası kırıldı, çarklarına bilmem ne oldu. Galiba iyisine denk gelememiştim. 21 yıllık makine helal olsun, hem makineye hem sana :)
SilO eski makine de bile harikalar yaratmışsın bunda neler yaparsın düşünemiyorum:) Güzel günlerde güle güle kullan.Fiyatını öğrenebilirmiyim...Benim makinem de çok iyi bişey değil hatta şu anda bozuk yapılmayı bekliyor.Oysaki daha alalı iki yıl bile olmadı.İyi bişey almak istiyorum..
YanıtlayınSilSağol canım, İnşallah :)
SilGittigidiyordan aldık biz 750 liraydı ertesi gün geldi. Farklı sitelerde 700-800 arası değişiyor fiyatı. Çok zamandır düşünüyordum makine yanınca mecbur aldık hemen. Zorlamayacaksa tavsiye ederim, çok özelliği var.
Aslına bakarsan sanayi tipi makineler sürekli dikiş yapanlar için en uygunuymuş.Geçen yıl eşim beni çok uyarmıştı bunlar fazla dayanmaz terzi makinesi alıvereyim diye dee dinleyen kim:) nasıl olsa arada bir dikiş yaparım bana yeter demiştim.Nerden bileyim sizlerden gördükçe dikiş aşkımın depreşeceğini:) Biraz üstüne gidince makine iflas etti keşke onu dinleseydim.. Neyse önerin için sağol.Bakalım sonuç ne olacak:)
SilBir musibet bin nasihatten iyidir, olacağı varmış. Ben de 2. el almıştım yeter diye ama bak yetmedi :)
Silgüzel dikişlerini görmek üzere :)
YanıtlayınSilHayırlı olsun inşallah..
Amin, İnşallah :)
SilYeni makinen hayırlı olsun Nebihancığım! paff almakla çok iyi etmişsin benim de önceki makinem pafftı geçen kış kızım sehpadan düşürüp kırdı. 16- 17 senelik makineydi.. deri dahil ayak değiştirmeden her kumaşı en güzel şekilde dikiyordu. üzüldüm ama ömrü o kadarmış demek ki! un kapanında o kadar gezdim çok pahalı geldi ben de brother aldım memnunum ama pafın yerini tutmaz. fiyatı da uygunmuş hayırlı günlerde kullan canım bol bol dikersin bizde zevkle takip ederiz. maşaAllah ne kadar hevesliymişsin bir öğrencinin fedakarlık yapıp bursuyla makine aldığını ilk defa duydum taktir ettim seni. Kolay gelsin, hayırlı uğurlu olsun... sevgiler! :)
YanıtlayınSilÇok sağol Saadet Ablam, hem de ne fedakarlıkla aldım, o yüzden çok kıymetli demek ki :)
Silbende daha az yer tuttuğu için janome aldım çok memnunum ama janome almasaydım pfaf alacktım hayırlı olsun
YanıtlayınSilTeşekkür ederim.
SilHayırlı olsun.Güle güle kullanın.Dikişlerinizi bekliyoruz...
YanıtlayınSilTeşekkürler...
SilHayırlı olsun canım,güle güle kullan.Sen güzel güzel dik,bizlerle paylaş İnşallah..)
YanıtlayınSilSağol canım, İnşallah :)
Silgüle güle kullan .sanayi tipi dikiş makinesi bekliyordum :)güle güle kullan mükemmel makinedir .igne vuruşu bile farklı degil mi:)sol tarafta baskı ayagının ayarı var o bile harika .ister ipek dik ister manto
YanıtlayınSilBen de öyle bekliyordum ama vakit yoktu başka bahara artık. Ses bile fark etti :)
Silahh ahhh desme yaralarımııı :) aslında bende acemı olmama ragmen bır tane alacaksın evladıyelık kullan dıyen mısalı bu makıneden cok ıstedım ama fıyatı cok tuzlu geldı alamadım :( ama bundan sonra da en ıyısı janome dedıler bende ondan aldım bende memnunum,bu makınelerın pedalına basınca o ayagın tıkırdamasına asıgım vallahı,her dıkısımde o horozun hızlıca ıpı yollamasına sooooyle bı bakarım ne asıgım ben be dıkıs makınesıne :D
YanıtlayınSilcok guzel gercekten gule gule kullan nebıhancım....
Çok çok sağol :)) Ben de çok beklemişim bunun için ama değdi Allah'ın izniyle...
SilAnlamıyorum; ama, İnşaAllah senin için hayırlı olur:) Sevgilerimle.
YanıtlayınSilAmin, çok teşekkür ederim :) Sevgiler :))
Silbenim makinemden.çok seviyorum makinemi ben.güle güle kullanın.bende 1 yıldır dikiş dikiyorum.etekler elbiseler diktim.bazen overlok dikişide yapıyorum overloğun yerini tutmuyor ama idare ediyor.
YanıtlayınSilOverlok makinem hiç olmadı o yüzden rahatlığını hiç bilmiyorum. Çok heves etsem de uzun bir süre daha alamam herhalde, bununla hallediyorum şimdilik.
SilGule gule kullan arkadasim makineni. Emektarin benim makinemin ikizi benimkide yoknazin felicitasi. 20 yillik sukur 1kez gitti usta eline canavar gibi. Yeni dikislerini daha bir zevkle dikersin eminim simdi. Kolay gelsin sana. Darisi basimiza.
YanıtlayınSilTeşekkür ederim, kesinlikle daha hevesli dikiyorum bu günlerde :)
SilJanome almamakla iyi yapmışsınız.Garantiliyken arıza yapmıştı (ki çabuk bozuluyor) servise götürdüm bakma zorunluluğumuz yok dedi .Dikiş makinesinde garanti olmazmış(halbuli her makinede var) aldığım yer aynı zamandada servis hizmeti verdiğinden oraya götürdüm günlerce durdu ve yaptık dediler ama hiçbirşey yapılmamış .Diliyorum yine ama yeni makine alıcam.Aman diyeyim janome almayın beni çok uğraştırdı
YanıtlayınSilJanome bir kaç özelliği hoşuma gitmişti ama teknik servis korkuttu beni ondan vazgeçtim. Paff aldık bakalım zamanla anlarız.
SilHayırlı olsun Nebihan yeni yeni bakıyorum valla detaylı bende singer tradition 2259 var aldığımdan beri iplik topluyor halbuki kumaşa göre iğne kullanıyorum tansiyon genelde 5 de sence normal mi penyede kaç olması lazım tansiyonun bide kotta E bide koton normal kumaşlarda alıp camdan atasım gelişi vallahi bazen kaçtane kalıpla kumaşım gitti bunun yüzüne😠iyi dersen alırım bende çok ayar etti beni çünkü servise gönderiyorum bişey yok dikiyo sorun yok Dio benim koca da sanırım sen hala alışamadın Dio iyice ayar oluyorum😃😄
YanıtlayınSilAynı sorunları ben de yaşamıştım, iğne değiştirince hallolmuştu. Çok masraf çıkarıyorsa değiştir ben yeni makinemden maşallah çok memnunum. İğnelerin arkasında ingilizce kullanılması gereken kumaş kalınlığı yazıyor singerde. İp ve iğneden kaynaklanıyor olabilir. Penyeyi o makinede çok dikemedim. Jarse ve penye iğnesi aldıktan sonra dikebildim ama bu makinede tek iğneyle her şeyi dikiyorum şimdilik. Çok masraf çıkartıyorsa değiştir, madden yük olmayacaksa.
Sil