Satın Alma 👆🏻

Gönül Kahvesi - Bebek Mevlüdü Bir de Yeni Kumaşlar

Blogda yokum gibi değil mi? Pek bir keyifsizim... Nedensiz... Bir o kadar da gergin. Bir sebebi yok gerçekten ama "Tükenmişlik Sendromu" böyle geliyor galiba :))
Bu keyifsizliğe rağmen programlarımı aksatmadım. Bursalılar bilir Gönül Kahvesi'ni. Ben yeni tanıdım bu kahvaltı sayesinde ve pek de memnun oldum. Eski-yeni okul arkadaşlarımızla her ay mutlaka toplanıyoruz, bu sefer eşleri de kattık işin içine.
Bol kepçe lokanta derler ya, bu da bol köpük cafe olmalıydı bence. Kahvaltıdan sonra bebek mevlüdüne geçtik. Maşallah kuzucuğumuza, fiyonkunu yesinler :) Allah analı babalı büyütsün.Bursa demek kumaş demek. Elimde pek kumaş kalmamıştı. Olanca paramı kumaşlara yatırıp geri geldim. Resmini çekmeyi unuttuklarım da çıktı. Dolap yine fullendi.Dikecek keyfim gelir İnşallah... Allah'a emanet olun, hoşça kalın...

Yorumlar

  1. Maşallah, çok keyifli bir tur olmuş gibi görünüyor.
    Ben de bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta iş için Bursa'ya gideceğim. Gitmişken kumaşsız dönülmez ama ben Bursa'yı hiç bilmem. Var mıdır yönlendirebileceğiniz bir yer?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa-Osmangazi Heykel'de kumaşçılar var. Vakıfbank'ın solundan aşağı doğru inince 3 tane kumaşçı var. Bir de heykelin arkasında Tan Dershanesinin karşısında, ben oradan alıyorum. Heykelde sorarsanız bilirler.

      Sil
    2. Hmmm, bunları not almam lazım :)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. mevsimsel mi acaba aynı durumdayım çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah öyledir yoksa halim hiç iç açıcı değil :(

      Sil
  3. Bebişe hayırlı ömürler diliyorum..Güzel kiyafetler bizleri bekliyor desene ,umarim tukenmislige gecmeden toparlarsin :) çok güzel bir etkinlik olnuş..

    YanıtlaSil
  4. Dikmek için keyfinin gelmesini bekleme, dikmeye başlayınca keyfin gelir bence :) Bazen oluyor öyle sebepsiz, kendiliğinden de geçiyor. Cafenin koltukları muhteşem o nasıl güzel renk öyle, bir de o köpük ne yahu? Onun onda birini yapıcam diye canım çıkıyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikmek de gelmiyor içimden, daha doğrusu hiçbir şey yapmak gelmiyor...

      Cafeye bayıldım zaten çok hoş bir havası var. Köpüğü kaç kere sorduk laf alamadık ağızlarından :)

      Sil
  5. Aaaa keyfin gelsin canim biz seni keyidlendiririz. Hem bu rengarenk kumaslar bile yeter keyiflenmeye.. böyle nedensiz keyifsizlikler icin insirah suresini oku canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ruh haliyle nasıl almışsam bu renkleri :)

      Sil
  6. İlk resimdeki kırçıklı kumaşdan bendede var:)) bende Bursa'dan almıştım :) önümüzdeki hafta Bursa'ya gitmeyi pilanlıyorum bir aksilik olmaza .Bir süredir bende keyifsizim herhalde havalardan diye düşünüyorum ,İnşallah Bursa dan güzel kumaşlara dönerimde keyfim yerine gelir:))))Hoşçakal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa kumaşçıları keyfini yerine getirir inşallah güzel indirim var bu ara. O kumaşı elbise yapacağım galiba, ilk onu mu diksem acaba?

      Sil
    2. İndirim olması güzelmiş :))) bende elbiselik olarak düşünmüştüm ama güzel bir model bulamayınca kıyamadım :)) ama senin diktiğin modeller çok hoş oluyor şöyle güzel bir elbise dikte gözümüz gönlümü açılsın banada fikir olur :)))

      Sil
    3. Fena gaza geldim ama şimdi :))

      Sil
  7. Bazen oluyor Allah yardımcın olsun hem çalışıp hem halsiz olmak zor gerçekten geçmiş olsun.. çok güzel bir mekanmış böyle köpük dolu kahveleri ilk defa gördüm.. mmm mis gibidir. Bursaya yolumuz düşerse aklımızda bulunsun. :) Bebeğin yaşı uzun olsun Allah nazarlardan korusun... kumaşlar harika her zamanki gibi Nebihan Akça zevki.. hayırlı günlerde dik canım kimbilir ne güzellikler çıkarırsın sen inşaAllah... bu arada eşine söylede okusun nazara gelmişte olabilirsin...hadi Allah'a emanet ol, kolay gelsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun ablacım ne yapayım bilemedim, geçmedi gitti. Bir şeyler okuyayım dedim ona da elim kalkmadı. Tatil yarar inşallah.

      Sil
  8. kahvelere bak ufff. bebeciğe de maşallah.

    YanıtlaSil
  9. Oraları buraları geziyon, bize bilem uğramıyon. Yazıyorum buraya, Düşes Nebihan..Tükenmişliği bir de bize sor. Hele gelecek hafta...Çok ürperiyorum.

    YanıtlaSil
  10. galiba havadan bu durum. bende bu aralar bi hayli gerginim, herşeye kızıyorum sinirleniyorum sebebini arıyorum ama yok. bir avaz avaz bağırasım var ki sorma. Allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al benden de o kadar, nasıl bağırasım var nasıl veya şöyle bir şeyleri kırıp dökesim de var.

      Sil
  11. buaralar bende de tükenmişlik var :S çok geçmiş olsun..
    kumaşlara bayıldımm... bir de gönül kahvesinin mor koltuklarına :)

    YanıtlaSil
  12. Merak etmiştim seni ' nerelerde bu kız' diye .Canım benim, ben de aynen bugün çok kötüyüm. tabiri caizse dökülüyorum. Her yerim ağrıyor. İnşallah senin ki çabucak geçer. Allah sağlıktan ayırmasın hepimizi. Bursaya gelirsem sorarım sana oraları, amcamlar orda. Ne kadar köpüklü kahveler öyle. afiyet olsun hepsi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhsal yorgunluğumun yanında vücut yorgunluğumun lafı bile olmaz.
      Grip olmuyorsundur inşallah, vücut ağrılarıyla başlıyor.

      Sil
  13. Tükenmişlik sendromu mu o da neymiş. Etrafın söylediğine bakma sen.bence biraz yorgunluktan. Tatil iyi gelecektir. Ben niye böyleyim diye sürekli düşünüp kendini dinleme. Bebeğede kocamaan bir maşallah. Hayırlı uzun ömürlü olsun inşaAllah.güzel kafiye oldu.istesem tutturamam:) kumaşlara ise öldüm bittm eridim.niye bursada değilim diye bak ben sendroma giriyormuyum.Allaha emanet ol.nazar duasını senin niyetine okuycam.sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Allah razı olsun tatil yarar dediğin gibi inşallah. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var galiba.

    YanıtlaSil
  15. Havalardan ve yorgunluktan bence bu ruh halin. Ama kısa sürede geçer umarım. Dikişlerini özletme sakın :) Keyifsiz halinle, keyifli bir tur olmuş. Kumaşların renkleri çok güzel görünüyor. Bunlar ilhamın kaynağı olacaktır sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil geldi bakalım, bir güzel uyuyacağım önce. Yaşasın :) dikiş biraz bekleyecek gibi

      Sil
  16. bir bursalı olarak şu gönül kahvesine gidememenin acısı içindeyim :) tüm arkadaşlarım gider hatta face de gönül kahvesindeydim diye havalarını da atarlar,çatlarım :) ama gideceğimm inşallah istanbuldan döndüğümde ilk durağım burası olacak..çok güzel sıcak bir ortam olduğu belli fotolardan da..
    arasıra bu depresif hal herkesi alır ama geçici sonuçta..ben buna kendini nadasa bırakmak diyorum :) bereketli işler için bazen bir süre durmak iyidir..severek takip ediyorumm sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Bence ilk fırsatta gidin çok hoş bir yer, kahve içmeden de olmaz :)
    Uzun bir süre nadasa kalmam inşallah :))

    YanıtlaSil
  18. YOK YOKKKK benim acilen bursaya gelmem lazım bir turizimci olarak hemen uçuşları taraycağım.... nebişim bu kumaşları 1 yerden mi aldın yoksa farklı farklı kumaşçılardanmı? birde yerlerini söylemen mumkunmu... süetlere bayıldım hatta bittim. birde o siyah beyaz desenliyle neon sarısına...

    YanıtlaSil
  19. Yan yana kumaşçılar canım 3 tane var hatta aynı yerde ama ben sürekli bir tanesinden alıyorum. Sen gel ne kumaşlar var, ilk yorumda yol tarifi yaptım çok rahat adresleri.

    YanıtlaSil
  20. yeğenim şimdi bursada yani akşam oraya gelecek :) sömestır tatili için... bende bu fırsattan yararlanacam dediğin yeri bende biliyorum zaten yeğenimde orda oturuyor :))) resimlerini telefonuma kopyaladım adres tarifinide... burda inan suet diye bişey yok adama söyleyince koltuk kumaşı çıkarıyor o derece vahim durumdayız yanii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süet dershaneNin oradakinde var renkleri de var. Suni ince deriler de var orada :))

      Sil
  21. çok iyi yapmışsın bütün paranı yatırmakla ,bursanın neresinden alıyorsun ,olaki ayagım giderse alacagım oralardan kumaş :))
    güle güle dik ...tam adresi yokmu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resimli yol tarifi hazırlayacağım çok soran var :) Kartta yazan adresle hayatta bulunmaz oralar.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP