Biri Mini Biri Maxi



Tembelliğimin geçmesini ümit ederek kaçıyorum şimdilik... Hoşça kalın :)
Daha önce instagramda derlemiş olduğum kalıplar bir arada hem de bilgileriyle dursun dedim. Daha önceki derlediğim kalıplar için tık t...
Bu gönderiyi Instagram'da görBayramımız mübarek olsun 🎉❤️ #iyibayramlar
N E B İ H A N A K Ç A (@nebihanakca)'in paylaştığı bir gönderi ()
Created with by BeautyTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates
Elinize saglik mini etegin kalibi guzel asagi kadar uzatilsa uzun etek modelide guzel olurdu her halde denemek lazim hayirli aksamlar
YanıtlayınSilYİNE NELER YAPMIŞSIN BAK ZAMANIM AZ DİYODUN. HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL VE EMEK HARCANMIŞ PROJELER OLMUŞ. GİYENLER GÜLE GÜLE GİYSİN.
YanıtlayınSilİLK VOLANLI ETEĞİN KALIBI NERDEN MERAK ETTİM? SEVGİLER. :)
Araya sıkıştırılmış işler :)
SilKalıp kullanmadım canım rigayla çizdim sadece.
hepsi çok güzel gözüküyor canım ama elbiseyi niye giyemiyeceğini anlamadım :/
YanıtlayınSilkolay gele sevgiler.. :)
Mevsimlik bir kumaşı var bir kaç ay giyilmez zaten de bazen hiç giymeden dolapta duracak kıyafeti gözünden anlıyorum :) altıncı his mi desem :))
YanıtlayınSilDüşes in gardrobuna terfi edebilir belki ama giymelisin bence,çok şık duruyor buradan..Bu arada bu volanlı etekleri çok beğeniyorum ama uzun olsa çok mu rahatsız olur?Ne yapılabilir ki??
YanıtlayınSilCanım Maşallah yine çok güzel kıyafetlerle gelmişsin. Elbise de bitmiş. Etekler de şip şak biter. :)
YanıtlayınSilmor olanın rengine bayıldım.eline sağlık.
YanıtlayınSilMorun rengine beyazın da modeline bayıldım. Eline sağlık. Beyazın son halini merakla bekliyorum.
YanıtlayınSilMorun rengine beyazın da modeline bayıldım. Eline sağlık.
YanıtlayınSilNebihan Hnm haftasonu mail göndermiştim almadınız mı acaba, dikiş ile ilgili mail adresim yildirim_yasemin ile başlıyor.
YanıtlayınSilMalesef Yasemin hanım, az önce spam ve silinmişlere de baktım. Adres yanlış olmuş olmasın, yoksa cevaplarım mutlaka. Tekrar gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım
Silyeşil elbise çok hoş görünüyor çok merak ettim duruşunu, eline sağlık
YanıtlayınSilmerhabalar arkadaşınıza diktiğiniz eteğin kalıbı nerden acaba
YanıtlayınSilKalıp kullanmadım Yeşim Hanım. Pratik kalem eteği rigayla çizdim
SilNebihan Hanım, ben de Beyaz'ı merakla bekiyorum çünkü kendime o tarz bir şey dikmek istiyordum. kumaşın cinsi çok güzel bir şeye benziyor ne acaba ? Mor da çok çok hoş, daha önce dikmiş olduğunuz uzun eteğe benzettim, süper olacak bu da.. elinize sağlık.
YanıtlayınSilBeyazın kumaşı dökümlü, kalın krep gibi ama esnek bir kumaş. Etek ucundaki volanın durması için çok ideal.
Silçok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :))