Satın Alma 👆🏻

Peplum Yelek Kombini

Severek dikiş dikiyorum hep ama bunu bir başka sevmiştim. Pembe astarı zaten ayrı hoşuma gitmişti. Tabi bu kadar sevdik ama kavuşamadık, omuz kısımları çöktü, içinde kaldım resmen. Tadilat yapmaya da ne kadar üşendiğimi anlatamam. Ama tam üzerine olacak birini buldu yelek sonunda.
Arkadaşım boylu poslu olunca cuk diye oturdu üstüne. Ölçü alıp diksem ancak bu kadar olurdu. Pembe ve siyahla kombinlemiş çok da güzel olmuş. Güle güle kullansın :)
Fotoğraflar öğretmenler odasında çekildi. Okulda resim çekmek çok zor ama burada değil. Çünkü herkes çay ocağında :) Bir şeyler içmeden durulmuyor tabi o kadar saat konuşunca...
Bu peplum modelini ben mi bu kadar sevdim yoksa gerçekten çok mu güzel bilemiyorum ama dikmekten kendimi alamıyorum. Epey bir süre daha dikmeyeyim de sıkılmayayım. Peplum yeleğin dikiş aşamalarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bana gelince... Bu dönem ders saatlerim karmakarışık ve evde zaman geçirmem giderek imkansızlaşıyor. 8. sınıflarımız sınava hazırlanıyor, onlar için ayrı hazırlık ve programlarımız oluyor. Dikiş dikmeye vakit ayırmak da zor oluyor böylece. Ev işleridir, yemektir onlar bile zor dönüyor hafta boyunca. Bu  satırlarda kullandığım "zor" kelimesinin sayısından nasıl geçtiği anlaşılıyordur zaten.Ama uyum sağlanacak ne yapalım...
Yine de boş durmak yok. Bu elbisenin kalıbını çıkarıyorum, yarın kumaş alabilirsem bir an önce dikerim. Kalıp 90'ların dergisinden, çok güzel modeller var. Fırsat bulursam bir kaç eski dergi daha almak istiyorum. (Evde çok az varmış gibi.)

Bu arada yeni yeni olsa da bir Instagram hesabım var takip etmek isteyen buyursun gelsin :)
Facebook da var ne zamandır, olmaz mı... 

Yorumlar

  1. Çok yakışmış arkadaşınıza çok beğendim gerçekten :) Allah kolaylık versin size. Elbise modelini de çok beğendim :) instagramdan bir bakalım size ::)

    YanıtlaSil
  2. Peplum yeleğin gerçekten çok hoş gözüküyor:) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Yelek çok güzel olmuş. Arkadaşına da çok yakışmış. Maşallah hepiniz inceciksiniz. Nedir bunun sırrı? Acaba bu model deri ya da süette nasıl olur merak ettim Bu arada öğretmenler odanız da çok güzelmiş. Bu dönem benim ders programım da çok kötü. Neredeyse hep öğlenci olmuşum. Ders saatim çok değil ama sabah evde ben pek bir şey yapamıyorum. Her an okula gideceğim diye boş boş geziniyorum. Nöbet günü de zaten tüm gün okuldayım. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnceliğin sırrı daha çocuk sahibi olmamış olmak bende. Arkadaş bekar zaten.
      Bu model her kumaşta güzel duruyor çok diktim bu kalıptan.
      Ders programımı anlatsam olay olur. Geçen yıl sabah 2 saat sabahçı, 6 saat boşluk ve öğlencilerin son saatleri derse giriyordum. 7.buçuktan 6'ya kadar okuldaydım. Bu yıl da aralar pek farklı değil Allah'tan tam eğitime geçtik de 4'te çıkıyoruz ki en geç biz çıkıyoruz okul olarak :(

      Sil
    2. Oooo senin programın benimkinden kötüymüş. Neyse şurada 3 ay aldı. :) Programı elime alınca çok kötü olmuştum. Sonra 3 ay sabrederim olur dedim. Benim sıkıntım çocuklarımın sabahçı olması. Onlar geliyor ben çıkıyorum. Bir yönde iyi ama ;) Bizim de en son 15.10 da bitiyor ders. Karacabey küçük bir yer değil mi canım arada boşluk çok olursa eve geçebilirsin. Ben 3 saat bile boşluğum eve geliyorum çoğunlukla. Bu arada gözüm korktu benim. Ben batıya tayin istemeyi düşünüyorum. Bütün okullar mı böyle program yapıyor?

      Sil
  4. güle güle giysin arkadaşınız, sizin de ellerinize sağlık çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Bende çok beğenmiştim bu modeli ama birine vermeniz de iyi olmuş en azından dolap beklemez :))

    YanıtlaSil
  6. Çok muntazam duruyor yine her zamanki gibi. Maşallah, ellerinize sağlık.
    Allah kolaylıklar versin, ne diyelim.

    YanıtlaSil
  7. Ben buna bayılmıştım pembe astarına filan, arkadaşın güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  8. çok şık olmuş yelek gerçekten iyi günlerde kullanılsın...

    YanıtlaSil
  9. sanki tam arkadaşının üzerine dikmişsin gibi cuk oturmuş :) güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  10. ellerine saglık cok beyendim gercekten

    YanıtlaSil
  11. Çok yakışmış arkadaşına , O da çok mutlu olmuştur eminim, seninde ellerine sağlık canım. Ders programının yoğunluğuna gelince boşverr, insan sevdiği şeylere, ne kadar yoğun olursa olsun vakit ayırabiliyor, bence sende boş olan bu az zamanını bile çok iyi değerlendirip daha çook projeye imza atacaksın. Bekliyoruz yani ona göre :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. İnşallah dediğin gibi olur canım yoksa gıcık olacağım bu duruma.

    YanıtlaSil
  13. Bu yelek bir harika, yapım aşamalarını da paylaşmışsınız, önceki yayınlarda bayıldım. Renk seçimiyle ve bence oluşturulan kendine özgü yepyeni bir çalışma olmuş, bildiğin tasarım işi bu bence. Elinize sağlık. Çok çok beğendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Selamün aleyküm,çok guzel olmus masaALLAH ellerinize saglik, Bende peplum dikmek istiyorum ama hiç dikis kursuna gitmedim ve internettende detayli bulamadim, bana önerebileceginiz bir sayfa varmi acaba ?

    YanıtlaSil
  15. Peplum kalıbı yerine klos etek kalıbı kullanarak da yapabilirsiniz bildiğim bir site yok malesef kalıpla yaptım çünkü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP