Satın Alma 👆🏻

Gül Kurusu Tunik

 Nerede bu kız kaç gündür? Hasta, yorgun, bıkkın.... idim.... ama geçti :) Bomba gibi döndüm, bir sürü cici dikişler peşindeyim.
 Bir hafta sonu kombini. Hafta sonu bile olsa topuklularımdan vazgeçmem ama o kadar bitkindim ki o gün hiç çekemedim. Ayda yılda bir spor ayakkabı giyerim zaten. 
 Karacabey havası... Güneşli, hoş, sıcak ama bol rüzgarlı... 
Resimlerimizi telefonla çekiyoruz. Eşim çekiyor daha doğrusu. Ben de kontrol ediyorum, daha doğrusu adama işkence: "Olmamış, ışık ters, yakam açılmış, şişman çıkmış, kısa çıkmış...." diye diye çektiğine çekeceğine pişman ediyorum. Bu da ben kontroldeyken. Tamamen NATURAL :)
 Kalıp olarak düz badi kalıbı kullandım. Yanlardan aça aça tüm payı bolluk olarak verdim. Dikişler sadece yanlarda. Esnek olduğu için başımızın geçmesi de rahat oldu.
Bu kemerle daha sade-spor olsun dedim. Hafta sonları için kullanışlı bir parça oldu. 2 kere giyebildim çünkü havalar ısınmaya başladı, artık giymek zor. Bu tuniklerle beraber etek dikmez olmuştum ama hardal sarısı bir etek planım var. Siparişlerimi bitirir bitirmez kendi dolabıma dönüyorum. Ne de olsa kış bitti. Tabi bir taraftan da kışlıkları kaldırma merasimi başladı evde. Çok işim var çok. 
Bir de blogumun şablonu değişti, ne güzel oldu değil mi? (Tasarım için Değmesin Yağlı Boya ile irtibata geçebilirsiniz.) Neyse daldan dala çok atladım galiba, yazmayı özlemişim. Blogları okumayı da... Ama geldim işte, buradayım. Şimdilik hoşça kalın :) 

Yorumlar

  1. Elinize sağlık çok güzel olmuş, tiril tiril tam bu havalar için, tuniğinizin renginide çok beğendim bu arada. Blog tasarımınızı da çok beğendim, güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş bayıldım :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun ... tuniğin çok hoş, yazın ise neşe dolu... kışlıkları kaldırma merasine gelince kesinlikle kulaklarımı tırmalıyor, bu fikir aklıma gelince en uzak yere postalıyordum . sanki çin işkencesi (kaldırmasak yazın nasıl olur acaba ? demeye de cesaret edemiyorum.) 4 kişilik bir aile ve sürekli büyüyen iki kızın küçülenlerini, eşyalarını seçmek, kaldırmak zor olacak :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kışlıkları kaldırınca kendimi ev hanımlarının kraliçesi gibi hissediyorum :)) Yapmak benim de gözümde büyüyor kışlıkları yıkayıp kaldırarak başladım, ama bitince çok ayrı bir mutluluk olacak biliyorum :)

      Sil
  4. Ama çok şeker olmuuuşş benimde yazlık penye olarak böyle tunik planlarım var tabi siparişim biterse :D çok özledim kıyafet dikmeyi..
    Kemerle süper olmuş ben kemer kullanmaya bayılıyorum ve kullanılmasını çok seviyorum ;)
    Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Penyeyle de denenebilir evet, benimki süet biraz üzerimde toplandı ilk başta sonra düzeldi. Eni geniş bir kumaş seçmek lazım.

      Sil
  5. Canım elletine sağlık .
    Ben ikinci kemeri çok beğendim ki fotoları onunla çekmişsin. Sade bir parçayı muhteşem bir şeye dönüştürmüş. Sevgiler. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiçekli kemeri fikir olsun diye denedim ama onunla kullanmam büyük ihtimalle, teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Nebihancım, hoşgeldin, aynı fotoğraf hikayesi bizde de yaşanır, :) o yüzden fotoğraf cektirme olayı gerçekten en zor yanı galiba. tuniğin çok yakışmış. . kemerini (ikinci) kendin mi yapın merak ettim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu ben yapmadım ama aynısından yaptım, burada var:

      http://www.nebihanakca.com/2013/07/kalpli-elbise-ve-kemer.html

      Sil
  7. çok yakışmış canım yeni blog tasarımın hayırlı olsun inanılmaz beğendim :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık çok güzel olmuş canım..Ben sana bu spor tarzı çok yakıştırıyorum.Galiba benim de en çok kullandığım tarz olduğundan.))Bu arada yeni şablonunu da çok beğendim çok hoş olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sevmezdim ben de spor tarz ama alıştım bu aralar, yoğun zamanlarda çekilmiyor klasik.

      Sil
  9. renk ve model olarak çok güzel olmuş ellerine sağlık,sayfa tasarımınıda çok beğendim sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Çok şık bir tunik. Geçmiş olsun hastalık her yerde. Bizde hastayız eşimle tek amaç çocuğa bulaştırmamak :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da geçmiş olsun canım, Allah'tan bir ben hastayım yoksa kaldıramazdık herhalde...

      Sil
  11. Geçmiş olsun. Tunik çok şık olmuş, Kumaşın dokusu da çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. Çok sağol, Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  13. oldukça şık güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  14. Cok sık olmus gercekten, nasil zaman ayirip da dikebiliyosunuz sasiriyorum :)

    YanıtlaSil
  15. bizde seni özledik :) ellerine sağlık iki kemerle de çok şık duruyor. bende ayda yılda bir minik topuklu giyerim yoksa sürekli spor ayakkabı giyiyorum Allahtan boydan kurtarıyorum :)

    YanıtlaSil
  16. ellerine sağlık nebihan. ikici kemerle çok şık olmuş bence de. bloğun yeni hali de çok hoş. sevgiler

    YanıtlaSil
  17. aynen böle bişiye ihtiyacım var:)) güzel kumaş bulsam pratik olarak dikilir...seninki kadar güzel olurmu bilmem ama gerçekten çok rahat bir model gözüküyor...emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
  18. merhaba nebihan herzaman ki gibi çok güzel dikmişsin eline sağlık.beni mimlediler bende seni mimledim ilgilenirsen sayfama bak:)

    YanıtlaSil
  19. Çok geçmiş olsun. Bende iki üç gündür yatıyorum gibi birşey. Hastalık zor.tunik çok güzel olmuş. Özellikle rengi çok hoşuma gitti. Kemerle de daha bir hoş durmuş. Güle güle giy. Blog tasarımınıda beğendim. Hayırlı olsun. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun canım, tunik cok güzel olmuş kumaşı sanki süet gibi duruyor. Eline sağlık. Bu arada yeni blogun çok güzel olmuş tam sana göre :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP