Satın Alma 👆🏻

Mini Instagram Turu

 Bana kalsa hiç kullanmak aklıma gelmeyecek olsa da istek üzerine açtığım Instagram hesabımdan son zamanlardan küçük bir derleme yaptım. Instagram hesabı olmayan bilmesin mi? Bilsin, görsün tabi :) 31 Mart Pazartesi, tatili fırsat bilip Bursa'ya kaçış ve Simit Sarayı'nda simitli kahvaltı. Üstümden çıkmamaya aday yeni yeleğim var üstümde.
 Yeni Sloganımız: Ekmekler Çöpe Gitmesin!
Öğrenciyken daha çok mecburiyetten yaptığımız ama zevkle de tükettiğimiz ekmek pizzası. Yıllardır yapmamışım, annem hatırlatmasa yine aklıma geleceği yok. Eşe kahvaltı için hazırlandı. 
Elimde sürünen kitap. Oku oku bitmedi. Hastalık ve sınav dönemime denk geldiği için bu kadar süründü galiba. Masonlarla ve Amerika'nın mason başkanları, masonik yerleri ve değerleriyle ilgili bir kitap. Bu Mason olayını abartmadığımızı anladım. Filmi de çıkacakmış, aksiyonu güzel bir film olur.
Hardal sarılı eşarp aradım bununla geldim eve. Renkler tam belli olmuyor, takınca net görünür artık. Pudra ve soft tonlar bu yaz moda olacakmış ben de geri kalmayayım dedim :)
Az ama öz kumaşlarım. Topların sonunu aldım. Beyaz olanı harika bir keten desen zaten süper. Elbise kesin olacak gibi. Kot gibi olandan yelek-tunik düşünüyorum. Sipariş alabileceğim kumaşlar.  İnternetten çok sipariş almasam da kumaşlar yeterli olduğu için dikebilirim bu sefer.İsteyen olursa iletişime geçebilir. 

İletişim: themarmara86@gmail.com
Instagram: nebihanakca

Yorumlar

  1. Başörtüye bayıldım,kumaşlar da harikaBenim gözüm de lacivert de kaldı::)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazı kendini pek belli etmiyor, lacivertten çok aldım hem yelek hem etek mi diksem acaba? Tam takım olurum :))

      Sil
    2. kumaşlarçok güzel yagüle güle dikişler canm :) ekmekler için bende çok çaba sarfediyorum çok severim ekmek pizzasını :)

      Sil
  2. Bu ara benimde aklımda çiçekli birşeyler dikmek var. Ne güzel gözüküyorlar. İç açıcı.

    YanıtlaSil
  3. kumaşlar harika :)) ne olursa olsun güzel olacağına inanıyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Kumaşların her ikisini de çok beğendim sonucu merakla bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP