Satın Alma 👆🏻

Yaz Gelmiş :)

2 günüm kumaş alışverişi ve yazlık bir şeyler almayla geçti. Resimleri bu kadar yorulmadan çekseymişim diye düşünsem de, daha alışverişe başlamadan da vaziyet aynıydı. 

Resimlerini severek aldım bu gömleği de. Pantolonla boyu kısa kaldı, o yüzden etekle deneyeceğim bir de. Bu gömleği düşünerek aldığım pembe bir kumaşım var. Cıvıl cıvıl bir etek projesi de bizi bekler.
Gömlek: CHOICE  
Giyinme kabininde insanın aklına bu mu gelir demeyin. Işık ve ayna o kadar güzel geldi ki gözüme, çekmeden edemedim :) Pantolonumu da ben diktim bu arada. Krem kanvas, bu yaz epey kullanacağım kendisini.
 Duck kumaşların hepsi birbirinden güzeldi. Notalı olana bayıldım. İstanbul desenli olan sipariş üzerine yelek olacak. Kendim için de aldım. Ben de merak ediyorum sonucu. 
 Mavi çiçekliyi niye almadım diye hala vahlanıyorum. Düşündükçe, alsam ne dikecektim diyorum, tekrar vaz geçiyorum. Kısır döngüye girdi yani. Bunlar dışında yelekler için krep kumaşlar aldım. Yine yoğun bir hafta olacak benim için. 

Bu rengarenk ve çiçekli böcekli kumaşları gördükçe, yaz gelmiş diyebiliyorum. Burada havalar da öyle diyor, 30 dereceleri geçtik. Bol güneşli, mis gibi havalarda musmutlu günlerimiz olsun İnşallah, Allah'a emanet olun...


Yorumlar

  1. Havaların ısınması iyi geliyor bana,mutlu ediyor.Çok bayıltmadıkça tabi..))Ayakkabıları çok bepğendim.İnsanın gerçekten almadığı her kumaşta aklı kalıyor,dolaplar da şişip duruyor...))

    YanıtlaSil
  2. o mavi çiçekli kumaşı nerde baktınız acaba öğrenebilirmiyim bayıldım

    YanıtlaSil
  3. yeni kumaşlarınızla şimdiden keyifli zamanlar geçirmenizi diliyorum kimbilir neler çıkacaktır :))) ayıp olmazsa ben size ayakkabınızı soracaktım. hangi markaya ait acaba?? çoook çok beğendimmm. ben de beklerim sizi
    seffafbulutlar.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babetto diye bir siteden aldım. Özel yapim oluyor genelde.

      Sil
    2. evet biliyorum babettoyu çok teşekkürler sevgiler :)

      Sil
  4. Ne güzel bir deseni varmış o bluzun.Güzel yüzüne de ne çok yakışmış,maşaAllah..

    YanıtlaSil
  5. merhaba nebihan tasarımlarına bayıldım bu kadar güzel özelliklerin olduğunu bilmiyordum keşke seni daha yakından tanıma fırsatım olsaydı,bana rahmetli annemden sonra hobilerime dönmeyi hatırlattığın için tekrar teşekkürler bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum bloğunu hem kuzenin hem takipçin olarak gurur duydum başarıların daim olsun ALLAH a emanet ol bol güneşli günler ve ömrün olsun.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol ablacım, ben de bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Dikiş gerçekten çok güzel kafa dağıtıyor huzur veriyor. Sen zaten bilgilisin bu konuda. Çok sevindim yorumun için :))

      Sil
  6. Az önce instagramda da yazdım bluzun deseni cok orjinal, cok yakısmıs. Pantolonunda tonu tam yazlık, bu tonu cok seviyorum ben. Ayakkabılarıda begendim bastan sonra begendim deyip uzatmayım en iyisi :) Bu kumaş merakı beni Bursa'ya götürecek yakında :S

    YanıtlaSil
  7. Ayakkabıların çok güzelmiş şekerim, kumaşların da öyle :) güle güle kullan hepsin

    YanıtlaSil
  8. Selam :)
    Yeni bir etkinlik başlattım. Aslında tam olarak etkinlik denemez. Ama katılmak istersen beklerim. :)
    http://deepoftheocean.blogspot.com.tr/2014/05/yeni-bir-etkinlik-kardes-bloglara-hazr.html

    YanıtlaSil
  9. Slm.duck kumaslarin fiyatlari ne kadar orda burdakiyle kiyaslicamda.pelin

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP