Satın Alma 👆🏻

Arşivde Kalanlar...

Geçen bahar çekilmiş ve kenarda unutulmuş resimler. Bir hevesle alıp diktiğim kumaşı kombinleyene kadar çok uğraşmıştım. Kumaşın desenini denk getirirken de öyle. Resimdeki bu bakış da hemen resmi çekip okula gidelim yoksa geç kalacağım tribi.

Gelelim kalıp ve kumaşa. Kalıp Burda 2012 Mayıs sayısından 118 nolu etek modeli. Ben öndeki detayı dikiş olarak yaptım ama yandan gizli fermuar kullandım. 90 cm bir etek için 1.5 metre civarı kumaş gidiyor. 

Bu modelden bir tane daha dikeceğim bu hafta. Merak ettiğiniz kısımları yorumda yazarsanız o bölümleri ayrıntılı paylaşmayı düşünüyorum.

Yorumlar

  1. Burda dergisinin eylül sayısını aldınız mı ya da baktınız mı?Kalıpla ilk defa dikiş dikecek birine hangisini tavsiye edersiniz diye soracağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül sayisini aldim. Modelden ziyade, tüm modellerin toplu verildiği orta sayfada modellerin yaninda noktalar var. Tek noktalar yeni başlayanlar için modeller. Bir de astarsız modeller le baslayın derim.

      Sil
  2. Ne kadar güzel kıyafetler dikiyorsunuz maşallah. Ben de uydurma- deneme- yanılma dikiyorum:)
    Eteğin modeli çok hoş.kemer kısmı eklendikten sonra mı fermuar geçiyor kırmızı modelde, fermuar için ayrı bir kumaş mı ekleniyor yoksa.Pantolon fermuarı gibi desem ,kemer fermuarın ortasında kalmış.Çözemedim bir türlü öğretmenim anlatır mısınız? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) kemerin ön ve arka kısmını diktiktikten sonra fermuar takıyorum. Sonrada içine pervazı dikiyorum. Bu modelde önde yapmadım fermuarı ön fermuar sevmiyorum. Yanda kullandım.

      Sil
    2. Teşekkür ederim.Ben de yanda seviyorum fermuarı, kullanımı daha rahat geliyor bana.

      Sil
  3. merhaba nebihan hanım eteginizi cok begendim kalıbını da ama kalıba nasıl ulasabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski kalıplar sahaflarda oluyor. Aynısı olmasa da benzer bir kalıp uygulayabilirsiniz. Önde 2 pili var sadece. Bir de hobisitesi.com da varmış.

      Sil
  4. bu etek çok hoşmuş..sizin kombine de bayıldım çok yakışmış :) bu eteğin arkası da aynı şekilde pileli mi acaba? ben bu pileli etekleri seviyorum ama benim vucudumda arkadaki pileler pek hoş durmuyor fazla oluyo , arkayı düz dikmek hoş olur mu sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) ben de sevmiyorum arkada pili. Arkası düz çok güzel duruyor kalıp tavsiye ederim.

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Eski mi eski sezon kotondan, çok severek almıştım.

      Sil
  6. çok şık olmuş, ellerine sağlık ;))

    YanıtlaSil
  7. eteğe ve desenine bayıldım elinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP