Satın Alma 👆🏻

"Paris"lendik Bir De Yolu Yarıladık: 20. Hafta

Eylül demek okul demek. Okul demek işbaşı demek. Bu dönem daha farklı oldu Eylül bana. Geçen haftalar ev arama, taşınma, yerleşme, evin içine girince bitmeyen aksaklıklar... Nakliyeciyi 7 saat beklediğimizi ve gelen adamların aralarında yumruk yumruğa kavga etmelerini hiç saymıyorum. Ben çok sıkıldım sizi de sıkmayayım şimdi. Geçti gitti ne de olsa.

Taze taze yeni evimizden fotoğraflarımızı da çektik. En güzel yanı artık rüzgar ve uçuşan etekler, eşarplar yok. Ama özleyeceğim çok şey var... Hele ki benim gibi geç kaynaşan, ortama geç alışan birinden bahsediyorsak...
Yeleğin normalde önü kapanıyor, siz bana bakmayın. Her geçen gün giysilerime meydan okuyan göbeğimle bu hal oldu yelek. Giyecek hiçbir şeyimin olmadığını da söylemeden geçemeyeceğim. Ne bir etek, ne bir gömlek... Geçen gün bir tunik deneyeyim dedim LCW'dan. Normalde o kalıplarla XS giyiyordum. Hamileliktir, M deneyeyim dedim. Ne M ne L, XL'de bile sonuç alamadım. Çok üzüldüm tuniğe ama normal kalıplara sığamayacağımı artık anlamış bulunuyorum. O yüzden uzun bir süre XXL tarzlarda dikişler bekliyor beni.
Göbek göbek deyip duruyorum, göbek değil tabi ki bebek :) Bebeğimiz de büyüyor bir yandan. 20 haftalık olduk biz. Artık kendimizi belli ediyoruz "buradayım" diyoruz. Ayrı bir heyecanla geçiyor günler bir taraftan. Hatta ilk giysimizi aldık bile. Belki erken ama dayanamadım napayım :) 


Bu arada İnstagramdan takip edenler bilir, eşimin tayini çıkıp bana tek yer bile açılmadı ve 70 kmlik bir yol bekliyor beni bu dönem. Stres yapma diyor herkes de nasıl yapmayayım bilemiyorum. Onca yol bu halde her gün nasıl gidilecek... 

INSTAGRAM HESABIM: http://instagram.com/nebihanakca
FACEBOOK SAYFAM: DİKİŞ MODA TASARIM

Yorumlar

  1. Masallah nasılda büyümüş göbek-bebek :) Yelek çok yakışmış, yeni evinizde daha güzel günler görürsünüz inş. neyse 3 aya izne ayrılırsınız zaten iş o 3 ayı geçirmekte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım, İnşallah :) Ben de öyle diyorum, 3 ay idare edeceğim artık napalım.

      Sil
  2. Çok tatlı tulum bayıldım, hayırlısı olsun herşeyin, olacağına varıyor ne de olsa, çok düşünme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşününce stresten başka bir şey gelmiyor elden, haklısın olacak yine oluyor...

      Sil
  3. Canim bebişin kendini göstermeye başlamış çokta yakışmış bende tık yok daha bakalim ne zaman ortaya çıkıcaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım 16. haftadan sonra belli olmaya başlıyor. Yakında gösterir kendini, çabuk büyüyor haberin olsun alışmak zor oluyor :)

      Sil
  4. Guzel bir heyecan. Bebek dogunca hamileligini izluyor insan kiymetini bilmek lazim bu gunlerin. Cinsiyet belli miydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 12. haftada belli olmuştu, erken diye emin olamamıştık. Gerçekten güzel geçiyor bu dönemler, hem güzel hem heyecanlı :)

      Sil
  5. Maşallah canım.Allah tamamına ettirsin.ağız tadıyla oturun inşallah.yelek de çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. çok tatlı olmuşsunuz bebiş ve ssen =) tayin olayına üzüldüm ama herşeyde var bi hayır demek lazım elden gelen bişey yoksa.ben daha14 .haftadayım ama yavas yavas ne giyeceğim dertleri başladı.satılıklardan bana hayır yok kumaş alıp model bulma arayışları tam gaz =) ama şu gruptaki sarı yelekten bi kaç renk dikeceğim kesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yelekte benim de aklım kaldı kesin bir uzun bir kısa dikmek lazım. Hazırları alacağımı sanmıyorum aşırı pahalı hamile giyim. Dikebildiğim yere kadar dikeceğim.

      Sil
    2. aynenn ya hem pahalı hemde bize hitap eden bi tarz yok

      Sil
  7. yeleğin çok şık olmuş iyi günlerde giyin çok güzel dönemlerdesiniz sağlıklı huzurlu hamilelik dönemi geçirmeye çalışın sizin huzurunuz bebeğinize de geçer her şey gönlünüzce olsun selamlar...:))

    YanıtlaSil
  8. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin 70 kmlik yolda da sabır versin güç versin yelek çok şık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun, gözümde büyüyen tek şey o yol...

      Sil
  9. nebihancım bebeğin hayırlı olsun çok sevindim mevlam hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin istanbula gelirsen beklerim allah a emanet ol görüşmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol ablacım güzel dileklerin için, sevgiler:)

      Sil
  10. Maşallah subhanallah hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah ben evin dubleksinin merdivenini çıkmaya üşeniyorum Allah yardımcınız olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, çok sağol :) Yol o kadar bir de akşama kadar ayakta ders anlatacağım Allah yardımcım olsun gözümde çok büyüyor. Yapacak iş yokken evin içinde gezmeye üşeniyordum ben de :))

      Sil
  11. hahahahaaa "göbek değil tabi ki bebek" bunu okuyunca anılarım geldi aklıma :) Biraz ufak tefek olduğumdan yaşımdan küçük görünmüşümdür hep, hoşuma da giderdi hala gidiyor ama hamilelik döneminde küçük gösteriyorsun diyenlere sinir oluyordum ve "göbek değil bu bebek" diyordum :) Canım benim Allah sana bebeğine ve eşine sağlık versin ve sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Bunlar çok güzel zamanlar her anını fotoğrafla ve doya doya yaşa :) hep dualarımdasın :)
    Bu arada kırmızılar çok yakışmış ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım benim :) Bebek var ama hala kendimi ikna ediyorum göbek değil bebek diye :)) Çok kilo alma korkum var, bir de göbeğim hızla büyüyünce adapte olamadım duruma :)))

      Sil
  12. hamilelik çok yakışmış güzellik katmış maşallah, Allah birlikte mutlu huzurlu ömürler versin:)

    YanıtlaSil
  13. Bebisin hayirli olsun canim.Saglikla sihhatle kucaginiza alin inşAllah.Geçici bir durum sonuçta takma bukadar bence.İs konusunda gerçekten işin zor Allah kolaylik versin.Umarım en kisa surede gonlunce gelişir herşey.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun, işe başlayınca zaman elbet geçecek unutulacak bunlar. Yaptığım stresle kalacağım.
      Allah verir kolaylığını İnşallah, sevgiler :)

      Sil
  14. maşalllah sana . çok tatlı olmuşsun. Allah kolaylık versin. :)

    YanıtlaSil
  15. Zor olucak ama gecicek inşallah Allahın izniyle. xxl olamazsın ama o kadar büyük görünmüyor ki :) Yelek de çok yakışmış gerçekten :) 6. aydan sonra bir çanta hazırlamaya başla bence bazen sabırsız olabiliyorlar :) Bi de insan heves eder sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal kalıplara uymuyor hamile kıyafeti giymek gerekiyor. Yoksa XXXXLler anca oluyor :)
      Eve tam yerleşemedik bir bitsin bu işler hazırlıklar o yönde olacak, gerçekten heves ediyor insan :))

      Sil
  16. Allah saglikla, hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Kolayliklar dilerim..

    YanıtlaSil
  17. Tebrikler, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Çok yakışmış hamilelik :))

    YanıtlaSil
  18. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize, size de kolaylıklar versin inş. Ellerinize sağlık çok güzel çalışmalarınız yine herzamanki gibi...

    YanıtlaSil
  19. Amanııınnn nasıl da yakışmış hamilelik,Maşallah....))Maceralı günler geçirmişsiniz,olumsuz yanları geride kalır İnşallah.Yelek çok şık çok da yakışmış...Size çook kolay gelsin ,tüm zorluklar bebek gelince uçar gider..Çoook sevgiler size..))

    YanıtlaSil
  20. Hayirla sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin canım. Tayin meselesi kötü olmuş ama inşaAllah kolaylılar nasip eder Yaradan. Canını sıkma.yelek süper olmuş. Ellerine sağlık. Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  21. Allah yardımcınız olsun inşallah. Görevlendirme yok mu acaba belki biri izne falan çıkar, arada Milli eğitime sorsanız. Bu arada ben de ilk yeleği diktim acemice, blogda da paylaştım, beklerim...

    YanıtlaSil
  22. Allah kolaylık versin. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...ayşe

    YanıtlaSil
  23. blogunuzu yeni keşfettim dikiş diken biri olarak çok ilgimi çekti, bu arada rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben de bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  24. Bebişin hayırlı olsun, çok güzel bir haber bu :) Daha önceden tebrik etmiş miydim hatırlayamadım :/ Yeleğe ise bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP