Paylaşılmayı-Giyilmeyi Bekleyenler
Son zamanları bol dikişle geçirmiş biri olarak bu aralar da resimleri düzenleme ve kombinleyip resimleme derdine düştüm. 4-5 parça diktim ama resimli dikiş epey zaman alıyor. İsteklerinizi göz ardı etmiyorum. Ona göre keserken-dikerken resim çekmeye özen gösteriyorum.
En kısa zamanda paylaşacağım modellerden biri, uzun kruvaze yelek. Kalıp olarak yine bluz kalıbımı kullandım. Penssiz bir kalıp da temin edebilirsiniz. Kullandığım kalıp burada.
Burda İlkbahar-Yaz Pratik dikiş sayısından cep kalıbını kullandığım etek... Bu siyahlar da blogda neden bu kadar korkunç çıkıyor hala bir fikrim yok.
Yine aynı etek kalıbından bu sefer önden düğmeli...
Kalıpsız pratik kesim kalın penye tunik. Modeli buradakiyle aynı olacak ama detaylarla süslü bir şey oldu.
Diktiğim ama bir türlü sevip de giyemediğim Burda Ekim sayısındaki şal yaka hırka...
Kesimini ve dikimini paylaştığım verev tunikte rengarenk detaylar yaptım. Çok eğlenceli oldu.
Genelde yeleklerde kullandığım, pratik kol pervazı kesimi ve dikişi...
Bu aralar biraz ağırlaştım ve uykusuzluk problemimiz var. 26. haftadayız artık ve gittikçe zorlaşan bir döneme de girmiş olduk galiba. O yüzden biraz yavaş ilerliyor dikiş çalışmalarım. Ayrıca kendime diktiklerim yeter artık sıra bebeğimize gelsin :) Penye battaniye dikmeyi düşünüyorum. Güzel modeller bulursam onları da paylaşacağım.
etekler çok güzel olmuş...evet evet bol bol battaniye dik çok lazım olacak:) bende 12 tane fln var hangisine ne ara ne oluyo anlamıyorum:)
YanıtlayınSilMasallahin var su kol kismini beceremiyorum. Dikis dikmek istiyorum ama cok sklyrum.Anlatmak zor geliyor.Hatta gecen diktigim yelegin anlatimi icin sana yonlendirdim :) Etege de bayildim
YanıtlayınSilhepsi çok güzel eline sağlık.bebeğinide hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah...
YanıtlayınSilBebise dikceklerini ozelikle sabirsizlikla bekliyorum :-)
YanıtlayınSilNe çok şey dikilmiş. Süpersin
YanıtlayınSilmaşallah nazar değecek...:)))
YanıtlayınSilhepsi çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. cepli eteği ben de dikmek istiyorum epeydir. kalıbı güzel anlaşılan, o da girsin sıraya ;))
YanıtlayınSilellerinize saglık fotolar içinde cok tesekkürler. Siyahı cekerken ışığa göre farklı açılardan çekmeyi deneyin her acı farklı foto olacaktır bu acılardan biri eminimki siyahı doğru yansıtacaktır. gri tunik üzeri renkli detayları cok merak ediyorum cok hoş olmusa benziyor. Sal yaka hırkayı ben görünce de begenmemiştim burda da. salaş model kullanmamıssanız zor oluyor kullanması.
YanıtlayınSilHamilelik süreci için kolay gelsin, tadını cıkarmaya calısın insan onu da özlüyor :)
Hepsi birbirinden güzel görünüyor. Merakla bekliyorum. sevgi ve saygılar...ayşe
YanıtlayınSil