Satın Alma 👆🏻

Instagram Turu # 6

Son zamanlarda instagram paylaşımlarım attı. İşleri kolaylaştırması buna sebep galiba. Bu açıdan güzel olsa da sıkıcı olan yanları da yok değil. Satış ve reklama yoğunlaşmış durumda ve normal takip ettiklerimi göremiyorum bazen. Reklam paylaşımlarından sıra gelmiyor.
Gelelim battaniyemize. Geçen hafta bitti. Kenarları da tamam. Sanırım astarlanması gerekecek, beklemede. Boyut olarak. 1.30 civarı olunca taşıması da imkansız bir battaniye oldu. Yatak örtüsü olarak kullanacağım. Bu da demek ki yeni battaniyeler örebiliriz :)

33. haftanın içinde olduğumuz bu günlerde her şeyimiz neredeyse hazırlandı. Annemin "ne olur ne olmaz" pinpirikliliği sayesinde 26. haftada hazırdı zaten çoğu.
Eksilen bardakları tamamlamak niyetiyle alınsa da, kutu için yine planlarım var. Tam dikiş kutusu olmak için tasarlanmış sanki. Kumaş mı kaplasam kağıt mı bilemedim. Az biraz bekliyor kenarda şimdilik.
Keçeyle tanışmamız böyle oldu. En incesinden en kalınına önüme dizdim. Kalın olanı kullanmamız gerekiyormuş onu öğrendim.
İlk deneme de bu şekilde oldu. Benim çok hoşuma gitti. Kalıbını word'de hazırladım. Bir taraftan da yeni battaniye modeli aramaya başladım. 
Keçe, örgü derken etaminden geri kalacağım düşünülmesin. Sırada etaminsel planlar var. Bu hafta da onun araştırmasındayım. 

Yeni projelerle buradayım, şimdilik hoşça kalın :)

Yorumlar

  1. severek takipteyim istagramını :)

    YanıtlaSil
  2. Masallah masallah sana Nebihancim...kendini hamileyim diye naza cekipte yan gelip yatmiyosun, biseyler uretiyosun ne guzel...ellerine saglik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hastayken bile iş yapan insanım ben anneme çekmişim boş duramiyorum :))

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP