Satın Alma 👆🏻

Instagram Turu#5

Bol gripli, hastalığımın tavana vurduğu bir günden merhaba herkese. Bu fotoğrafa bakıp mutlu hissetsem de şu anki halim feci. İnsanlar grip olmasa keşke, hele hamileler hiç olmasa :( 
 Instagram-Facebook paylaşımlarım var sırada. Siyah tuniği paylaştığım günün resmi. Bursa'da kahvaltı mekanlarını araştırmaktayız. Burası da ortam olarak hoş ama çeşit konusunda hayal kırıklığı oldu benim için.(Merinos Kültür Park Hayat Lokantası) Tavsiyelere açığız Bursalı arkadaşlar. 

Düzenli masa örneği diye paylaştım resmi ki benim dikiş masamla uzaktan yakından ilgisi yok. Biraz dağınıklığı seviyorum dikerken ;) Ama düzen sevenler için harika fikir.
Şu ipin devrilmesi başa bela. Değişik çözümlerden biri de bu. Kavanoza koyanlar da varmış, o da iyi bir fikir. 
Dantel, iğne oyası ve dikişte master derecesinde isem örgüde ilkokulu zor bitiririm herhalde. Bebek battaniyesine başladım başlamasına da ne zaman biter hiç bilmiyorum. Tunus işi bir model olacak nasipse. 
En sevdiğim elbise modeli aslında. Ama yaka kısmı hep sorun. O yüzden tunik veya ince mont olur mu acaba diye düşünmekteyim. Hamilelikte ve sonrasında kullanışlı bir model. Kemerle ayarlaması kolay olur.
Son 2 haftadır bu kedi benden çok dikiş dikmiştir herhalde. Herkes bu günlerin kıymetini bil daha dikemeyeceksin demişti ve o dönemlere geldik gibi. 30. hafta ve zorlaşan hayat...
Bana Rize'yi hatırlatan bir mekan: Setbaşı Simit Sarayı. O hengamenin içinde bu manzarayı seviyorum.
Uzun süre salaş tuniklerle idare etsem de bu modellere geçiş şart oldu. Burda dergisi sağ olsun bir sayıda buldum bu kalıpları. 
Kalıp çıkarırken eşimin beni tapu kadastro memuruna benzetmesi bu resmin çıkış kaynağı. Bize göre kolay ama eşime göre üstün bir beceri.
Hastalık vesilesiyle bu Cuma izleme fırsatım oldu. İmam Hatip Okullarına bağlanıp oradan sorular aldılar programa. Çocuklar öyle tatlı ki. Ortaokul öğrencilerimin saflığını özlüyorum. Zaten bu çocukları böyle sevmesek öğretmenlik yapılmaz. Onların sevgisi ve temiz niyetleri bağlıyor bizi bu mesleğe.
Burda 2014 Aralık'ta çıkacak modellerden. Kaban harika, artık seneye dikerim böyle bir şeyi...
Fikri verene her seferinde dua ettiğim, közleme tavasında kestane. Soba yoksa közleme tavası var. Tek dikkat edilmesi gereken nokta, altı tamamen kısık olsun. Yoksa içi pişmeyebiliyor. Denemeyen varsa denesin, ben bayıldım. 

Yorumlar

  1. geçmiş olsun yaa, bir an önce iyileşin...

    YanıtlaSil
  2. kestane teflon tavadada güzel oluyor ben öyle yapıyorum çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir bitmez desene o da güzelmiş :))
      Teşekkür ederim inşallah geçer.

      Sil
  3. Artık karnım öyle büyüdü ki, ne bişey almak ne giymek içimden gelmiyor. Ha çok seviyorum şu halimi, hatta bana kalsa daha da uzasın bu süreç, ama giyinmek zor, ne giyersen giy kafana göre olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde olsak bu kadar sorun olmayacak bu giysi işi. Her gün nereden bulalım değişik bir şey değil mi ama ;) Ben de seviyorum bu göbişli hali ama yormuyor da değil.

      Sil
    2. Taze zencefilli limon ve ballı çayla bağışıklık sistemini kuvvetlendirirseniz daha çabuk iyileşirsiniz geçmiş olsun bu arada bayıldım bloğunuza.. :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim hoş geldiniz sayfama :)

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP