Satın Alma 👆🏻

Kazayağı-Kırmızı

Dikişe daha çok halimin olduğu günlerde, beyaz tunikle aynı anda kesip diktim kendisini. Kumaş kargosu tam ben evdeyken gelince hemen kesmek istedim. Tek sorun kollar çıkmıyordu. Hemen karıştırdım parçaların olduğu kutuyu ve bu güzelim kırmızı çelik örmeyi buldum. (Kazayağı kumaş: BAYKUMAŞ)

Bu modelle ilgili söyleyecek şeylerim var aslında. Hamile arkadaşlar kesinlikle denemeli. 7. aya kadar salaş modeller kurtarsa da bir yerden sonra karın kısmı zorluyor. Burada ön kısmı hamile modeli olduğu için vücuda oturmuyor. Sırt kısmı da öyle, çok rahat hareket imkanı sağlıyor. Omuzda küçük fermuar yeterli oluyor. Kalıp tunik - elbise gibi verilse de kaban olarak da kesilebilir. Dikkat edilmesi gereken konu ise kollar. Aşağıya doğru daraltarak uzatılmalı. Kaç bedenseniz ona göre kalıp çıkarılmalı. Mesela 36 beden çıkardım ama 34 de olurmuş. Yani klasik Burda kalıpları, 1 beden büyük gelebiliyor.
Kalıp bilgilerini BURADA paylaşmıştım.
Resimler 30. haftaya ait. Şu an 32 bitiyor ve ben de erkenden doğum iznine çıkıyorum. 37. haftaya kadar çalışabilseydim doğumdan sonraya aktarabilecektim bu 5 haftayı. Gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymadı ve düşündüğümden fazla ağırlaştım. Toplamda 10 kilo alsam da ağrılar ve şişlikler 30 kilo gibi hissettirmeye başladı ve çalışmayı zorlaştırdı. En çok korkutan da araba kullanırken dikkatimin tamamen dağılması ve trafikteki aşırı heyecan hali oldu. Sonuç olarak bundan sonraki 8 haftayı minik kuzumuzu bekleyerek geçireceğim. Boş durur muyum sizce? Pek sanmamakla birlikte zaman gösterecek. Görüşmek üzere, şimdilik hoşça kalınız....


Yorumlar

  1. çok güzel olmuş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. elbise yada tunik çok güzel olmuş kırmızı ayrı bi hava vermiş şimdiye kadar çalıştınız birazda dinlenin hakkınızdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, insanın dinlemeye ihtiyacı normalden fazla oluyor gerçekten.

      Sil
  3. Renklerin uyumu ve uzerinizde durusu cok guzel olmus. Ara verince bebeginiz icin de dikersiniz guzel seyler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebek için uygun kumaş bulabilsem dikmek istiyorum nasipse.

      Sil
  4. Ah Nebihan keşke daha kalabilseydin. Ağırlaşma deyince bende öyleyim. Yarın 36 bitiyor ve ben hala bilfiil işe gidip geliyorum. Acaba bi 10 gün daha dayanır mıyım planları yapıyorum. Çünkü sonrasında izin lazım bana...Bizim doğum izni 4 ay, sonra yıllık izin kulanırım filan ama 6-7 ayı geçmez. O yüzden kendimi sıkıyorum, bakalım işte bebek ne kadar müsaade edecek. Sonunda şirkette doğurucam diye korkuyo burda millet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok istedim ben de ama tüm gün ayakta geçiyor ve araç kullanmam sıkıntı oldu. Ücretsiz izne ayrılacağım ben i yüzden cok ısrar etmedim. Sirkette doğurmazsın inşallah ;)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Doğum iznini uzatmak güzel de doğum öncesi de dinlenmek gerekiyor. İnsanın vücudunu dinlemesi gerekiyor bence. Dinlenmek istiyorsa fazla zorlamamak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle :) yoksa stres yapmaya baslayacaktim :(

      Sil
  6. Çok rahat gözüküyor canım.maşallah.son sürat devam ediyorsun.bloğun da çok zevkli olmuş.güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım, devam etmeye çalışıyorum yoksa canım çok sıkılır :)

      Sil
  7. Hamilelikte elbisede çok yakışmış.Bol bol dinlen bu günlerini mumla arayacaksın...Allah ikinize de sağlık sıhhat versin.

    YanıtlaSil
  8. Kaz ayağı desen ve kırmızı çok yakışmış birbirine, ellerinize sağlık. İnşallah hamileliğiniz de kolaylıkla biter ve bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Bence de bol bol dinlenin :))

    YanıtlaSil
  9. BAYILDIM BAYILDIM BAYILDIM!!!! ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK! MUHTEŞEM OLMUŞ.ÇOK İSTİYORUM DİKİŞ ÖĞRENMEYİ BUNDAN SONRA TAKİPTEYİM :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP