Satın Alma 👆🏻

Siyah Hırkam ve Açlık Oyunları 3

İnce uzun topukluları giyip akşam ağrıyan ayaklarımı dert etmezdim. Ne de olsa şık duruyor, elbiseme o uyuyordu . Upuzun elbise ve eteklerle, Düşesler gibi eteklerimi tuta tuta merdivenlerden inmek de hiç zor gelmiyordu. Ama şimdi aklıma gelen tek şey RAHATLIK. Ayaklarım şişmesin, sıcak tutsun, hafif olsun, bol olsun. Böyle düşününce de, diktiklerim aldıklarım hep benzer şeyler oldu. Salaş tunikler ve uzun hırkalar...

Uzun süredir aradığım uzun hırkayı da sonunda almış bulunuyorum. Mağazalarda da buldum ama ön kısmı kapanmadı. Bu modelin genişliği tam istediğim gibi oldu. Kombinleyenleri de görünce aradığımı bulduğuma sevindim. Hırka detayları BURADA.
33. haftanın sonlarına doğru iyice tombikleştim. Kilo insana yakışıyor aslında. Sanırım 8. ayda da olsa alıştım bu halime. Tartıyla kavga etmeyi de bıraktım. İnandırdınız beni bu kiloların gideceğine. Bir gitmesin tek tek yorumlara bakıp kim gider dediyse hepsine hesap soracağım ;)
Şaka bir yana, evde olmak güzel. Daha az yorgunluk, daha çok kendine zaman, daha çok mutluluk. 
Okula gitmeyince sinemaya gitmek için çıktık dışarı. Kitaplarını severek okuduğum Açlık Oyunları- Alaycı Kuş vardı. Kitap uyarlamaları genelde hoşuma gitmiyor ama bu seriyi başarılı buluyorum. Kitapları neredeyse tüm öğrencilerimize tavsiye ettik ve bir çok öğrenci bunlarla okumaya başladı. Ortaokul-lise grubu için uygun kitaplar. Hatta sinemada bir öğrenci grubuna da denk geldik. Çocuklar okuldan kaçıp abuk subuk filmlere gideceklerine öğretmenleri eşliğinde gelmişler. Tek sorun, çocukların kitapları ve bunun bir seri olduğunu bilmemesi. Filmin 2. bölümünde, arkamızdaki bir çocuğun diğerine "Biz hangileri tutuyoruz?" demesi bunun en güzel kanıtıydı. 

Yorumlar

  1. Maşallah maşallah maşallah timbişlik çok yakışmış. Gider o kilolar gider ben 18 kilo almıştım ve verdim. Emzirirken kalmıyor hiçbir şey :))

    YanıtlaSil
  2. sen daha o rahat ayakkabının konforuna alışıp topuklu giyemiyeceksin hııı birde kucağıda yumurcak elinde çanta
    düşme riskin yükseldikçe düzler ne rahatmış diyeceksin...
    gidecek o kilolar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giyeyim ya cok özledim şöyle şıkır şıkır giyinmeyi.

      Sil
  3. Evet yakışmış kilo ama sanki fazla mı almışsın fotoğraflardan mı öyle görünüyor anlamadım. Bi süre kiloların seni bırakmayabilir. Belli de olmaz kişiye bağlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla dökümlü şeyler giyiyorum aslında bu kadar almadım. Göbeğim var sadece :)

      Sil
  4. uzun hırkalar revaçta sanada çok yakışmış bende kışlık kumaştan dikmek istiyorum ama elimi biraz geliştirmeliyim.. hamilelikte alınan kilolara gelince ben 50kg da hamile kaldım 17 kilo almıştım ilk 1 yılda verdim özel birşey yapmadan :)) verirsin canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim mecburiyetten biraz ama bu sene moda hakikaten özellikle önden dökümlü şal yaka modeller. Kiloyu da cok dert ettim elimde degil ama kabullendim artık. 33 haftada 10-11 kilo aldim gider diye umuyorum :))

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP