Satın Alma 👆🏻

Belki de Son Tunik??? (Hafta 38)

 Kombin yapmanın, giyecek bir şey bulmanın zor olduğu dönemlerden bir paylaşım bu. Ne kaban uyuyor önü kapanıyor, ne elbise-etek sıcak tutuyor. Bütün hamileliği pantolon-tunik kombinleriyle geçirdim neredeyse. Çok severek-isteyerek oldu diyemeyeceğim, en rahatı buydu çünkü. Son haftalarda tek avantajım işe gitmemek oldu, yoksa ne giyecektim hiç bilmiyorum.(Resimler37. Hafta)

 En son diktiğim tuniği bu şekilde değerlendirdim. Yine doğumdan sonra da giyebileceğim bir model. Kesim aşamalarını da paylaşacağım.
 Ayakkabı ve çanta yurt dışı alışverişi. Çantanın kuru kafa detaylarına bir el atacağım gibi. Ama ayakkabılara bayıldım. İlk ayakkabı alışverişim ve kalitesine garanti verebilirim. Detaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Ayakkabı BURADA  Çanta BURADA.

Yorumlar

  1. En sevdiğim tonlardan :) kumaşın kendisimi öyle merakla bekliyorum dikiş aşamalarını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yırtık pırtık bir kumaş, normalde aklıma gelmezdi ama sevdim nedense ;)

      Sil
  2. 38. Haftada hala dikiş dikebiliyorsun , tebrik ederim. Bebeğin sağlıcakla gelsin dünyaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikeli bir aydan fazla oldu 3 haftadır makineyle sadece bakışıyoruz :)))

      Sil
  3. Maşallah ne tatlı olmışsunuz ya Allah ım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin yavrunuzu bu arada kombinde süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Tunigini cok begendim.durusu ve rengine bayildim :) ayakkabi guzel ama sanki ucu biraz daha yuvarlak seviyorum ben. Sana yakistirdim kendime yakistiramazdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi sivri seviyorum :)) sanki bu biraz bana da fazla ama ;)

      Sil
  5. allah yardımcın olsun canım sağsalim kucağına al bebişini bir kokla kokusunu duy bak ne üüdüğün aklına gelecek ne kıyafetin

    YanıtlaSil
  6. Onu dert etmiyorum aslında da kışın giyinmek sicak tutması zor oluyor. Bir türlü akıl erdiremedim nasıl giyineceğime :)

    YanıtlaSil
  7. tuniğin kumaşına bayıldım. çok sevimli görünüyorsun. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Nebihan bir meslektaşın olarak uzun zamandır takip ediyorum seni.Çok beğeniyorum yaptıklarını. Ben de bir hobi bloğu olarak açtığım bloğumu artık neredeyse dikiş bloğuna çevirmiş bulunuyorum. Sen ve senin gibi zevkli ve becerikli blogcu arkadaşların sayesinde. Diktiğin tunuk yine harika olmuş. Tam tarzım. Yapım aşamalarını ve kumaşın yakın görüntüsünü merakla bekliyorum.
    Acemice dikişlerim ile ilgili yorumlarını merak ediyorum. Ben de seni bloğuma beklerim. Sana şimdiden kolaylıklar ve tüm güzellikleri diliyorum Allahtan. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. İyi haberleri bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  10. Ayakkabı cok hoş çok yakışmış. Sağlıkla kucagınıza alın az kalmıs :) Soğuk olsada ben kışın hamileliği yaza tercih ederim :) Hiç çekilmiyor sıcaklar heleki son dönemlerde, cilt lekeleri de cabası

    YanıtlaSil
  11. yıne cok guzel elıne saglık allah bır sesle kurtarsın ınsallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP