Satın Alma 👆🏻

Biraz Dikiş, Biraz Alışveriş

İlk hamile modeli denemem bu modelle olmuştu. Aslında normal zamanlarda da kullanılan bir tunik ama her anne adayının dolabına lazım bence. Daha karnınız çıkmamışken dikip 9. ayda bile giyebiliyorsunuz çünkü. 

İlk giydiğimde çok tuhaf hissetmiştim. Çok bol gelmişti ve olduğumdan kat kat kilolu görmüştüm kendimi. Nedeni tabi ki tunik değil, benim bol bir şey giymeye alışmamış olmam. Ama sonrasında uzun süre severek giydim tuniğimi. 
Kumaş kupra keten. Bursa'daki kumaşçılardan almıştım. Kot gibi bir görüntüsü, kadifemsi bir dokusu var. Kollarda da krep kullandım. Sırttaki düğmeler fazla bile, 3 tane de yetermiş.
18. haftadayken giymiştim ilk kez. Resimdeki mutsuzluğum, daha doğrusu düşünceli halim tayin için tercih bile yapamamamdandı. Bu halimle 75 km yolu her gün nasıl gidip geleceğim diye düşünüyordum. Çok şükür Allah kolaylığını verdi de halloldu. Üzüldüğümle kaldım.
Bu da 41. haftamızdan hatıra gelsin. Alışverişlerimizi, gezmelerimizi tamamladık artık. 
  Kazak BURADA - Çanta BURADA   

Yorumlar

  1. Robadan büzgülü tuniğiniz hem dikişiyle hem de rengiyle çok güzel olmuş, güle güle giyin. Nebihan hanımcım şu an etek giyemiyecek durumdasınız ama isterseniz dikiş etkinliğime katılabilirsiniz:)

    YanıtlaSil
  2. aaaa ama sen hiç 41.haftada değil gibisin:)maşallah maşallah:)Tunik de harika olmuş,çok da yakışmış sana.İkinciye ben de dikerim inşallah.Biz de heyecanla bıcırık ne zaman gelecek diye bekliyoruz.habersiz koma bizi:):)http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Tayin probleminin hallolmasina sevindim nebihan:) belkide son pozlar bundan sonraki postlarda minicik el ve ayaklar gorebiliriz ♡ rabbim saglikli bi sekilde kucaginiza almak nasip etsin insallah saglicakla kal :* :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

    YanıtlaSil
  5. Bu tunigi çok begendim ellerine saglik.Ben de dikmek istiyorum.Büzgüsü için ne kadar pay verdin acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok oldu dikeli tam hatırlamıyorum ama 25-30cm yeterli olur.

      Sil
  6. Betül Kahyaroğlu9 Nisan 2017 00:32

    Nebihan hanim. Başka hamile modelleriniz var mi acaba. Hamile modelleri diye bi başlık açsanız ne güzel olur. Bunu rastgele gördüm. Çok güzelmiş elinize sağlık. Başka neler dikilebilir. Bende 5 aylık hamileyim büzgülü diktim. Farklı olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bu yazının altında hamile giyim modelleri diye başlık var yıkarsa göreceksiniz. Orada tüm hamile tuniklerim. Karın tipinize göre değişir modeller, benim karnım çok büyüktü o yüzden elbise çok yakışmadı tunik kullandım hep.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP