Satın Alma 👆🏻

Pullu-Boncuklu

Yine gezmelere gitmeden bir ev kombini paylaşayım dedim. Yeleği önünü kapamadan kullansam da gömlek salaş kesim ve dize kadar olunca rahat bir kombin oldu. Şal da sağ olsun çok güzel kamufle ediyor. Dışarıda kat kat giyinip örtünce sorun yaşamıyoruz. 
İncili boncuklu pullu payetli GÖMLEĞİM BURADAN
Kıyafet konusunda çok şikayet etmişim bunca zaman eski yazılara bakınca onu fark ettim. Aşk olsun hamileliğe değil tabi bu şikayetler. Her zaman böyle bir göbeği kamufle etmeyi düşünmedik, bu yüzden de beceremedik tabi ilk başlarda. Yoksa 41. haftada hala gelmeyen inatçı kuzumuzdan şikayet olur mu hiç. Daha şimdiden bile bu günleri özleyeceğim belli. 

Bir yayının daha burada sonuna geldik. Görüşmek üzere diyeceğim ama, Allah bilir tabi ne zaman ne olur. Şimdilik Allah'a emanet olun o zaman... 

Yorumlar

  1. Boyle de cok guzelsin :) Ve giydiklerin yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ah Nebihan inan hamilelik günlerimden hiç şikayet etmedim ve hep tadını çıkarmaya çalıştım. Ona rağmen şimdiden özlüyorum o kocaman karnımı :) Bebeğim 40 günlük oldu, hayırlısıyla sende alırsın inşallah kucağına, Allah yardımcın olsun öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyorum ya ararım bu günleri, darısı başıma artık:))

      Sil
  3. Nebihancim zaman cok cabuk geciyor evldini kucagina aldigind bu gunlerde unutulur

    YanıtlaSil
  4. Paylasimlarin bir harika teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  5. Rabbim yardımcın olsun kolaylık versin. Mutlu haberlerini bekliyorum. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Hamilelik yakisti canim sana.biraz buyumeye basladimi kuzular insan yine o icindeki minik kipirtilarin muc izesini ozlemeye basliyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP