Satın Alma 👆🏻

Son Zamanlar

Hem çalışmayı hem de evde vakit geçirmeyi severim. Orta yolu bulmak için evden çalışmak ne güzel olurdu diye düşünmeye başladım. Hem çocuk bakarım, hem de işimi yaparım. Bir sürü hayaller, planlar kafamda... Çoook zor ve uzak hayaller gibi görünse de insanı diri tutuyor bu tarz hayaller. 
Hayalleri bir tarafa bıraktım, neler yaptım son zamanlarda... Çok şey yapmışım gibi görünüyor ama ağrılardan yatamadığım, uyuyamadığım için vakit geçirmeye uğraşıyorum. 38. haftadayız ve hala beklemeye devam. Çok sabırsızım vesselam...

Yavru atmacamızın doğum panosu. Dantel ve kurdeleyi denedim ama sonradan çıkardım. Bu kasnak işi çalışmaları çok sevdim. Duvarlara bu tarz şeyler yapmaya niyetliyim. Keçeden anlayan arkadaşlar mutlaka denesinler, çok eğlenceli şeyler var. 
 Bu da başka bir deneme. En sonunda kurdele kasnağın tepesinde. Dantelden emin değilim, kurdele ile birlikte de kullanabilirim.
 En son karar verilen şablon böyle oldu. Kapalı yerlerde ismi var. İki isim olacak hayırlısıyla. Pano tamamlanınca isim hikayesiyle bilikte paylaşacağım.
 Etamin denemem yanlış kumaş ve ip seçimiyle hayal kırıklığı oldu benim için. Sonradan doğrusunu araştırıp buldum. Yeni ipleri alıp etaminden de bir kasnak tablo yapmak istiyorum bu hafta.
 Onca zaman durdum durdum karnım burnumda hamsili pilav yapmaya giriştim. Rize'de çok meşhurdur ve koca tepsilerle yapılır.  Nasıl yapmamışım bu kadar zaman, eşim ilk defa yemiş oldu. Hamsimiz az geldi biraz daha olsaymış tam sararmış borcamı.
Görüntü böyle, lezzet de garanti. En güzeli de ev balık kokmuyor fırında piştiği için. 
Facebook ve instagramdan paylaştığım modeller. Bu iki model Gamze Polat tasarımı. Kürk pek aramasam da bu yeleğe yakışmış. Başka bir renkte sevemezdim bu kadar. Tam bir mor tutkunuyum. 
Dikmezsem içimde kalır dediğim eteklerden. Kombin renklerine de bayıldım. Biraz bekleyecek ama olsun.
Ve bu hafta Facebook'ta 5000'i geçmiş olduk. Bu sayfayı açarken bu kadarını hiç beklemiyordum. Desteğiniz için kocaman teşekkürler :)
Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz:

Yorumlar

  1. çalışmalarınız çok güzel yeni dikişe başladım bana güç verdiniz.bu kasnak işi çok hoşuma gidiyor bişey sormak istiyorum o kasnaklar bildiğimiz nakış kasnağımı yoksa özel olarakmı alınıyor ve kumaşın adı ne ? teşekkürler hayırlı doğumlar inş.

    YanıtlaSil
  2. Canim nebihancim nekadar gayretlisin masallah sana esin cok sansli eminim cocugun da cok güzel yetisir senin yaninda.bu arada sana sorularim olmustu tesekkür ederim ozamandan beri neler diktim neler cesaret buldum sayende kolay dogum dilerim sana hoscakal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :))
      Bir cesaretle başlıyor her şey. Mutlu oldum duyduğuma, diktiklerini görmek isterim ;)

      Sil
  3. baykuşlu pano güzel fikir... Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize emeğinize sağlık. Yaptıklarını önerilerinin hepsi birbirinden güzel. Sağlık sıhhat içinde yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için :)

      Sil
  5. Kasnak işine ben de bu aralar merak sardım :) Senin ki de bi ayrı güzel. İsimleri merak etmedim değil hani :) Yanlış kumaş seçimin için üzüldüm. Paylaştığın modeller de çok güzeller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip ediyorum canım yaptıklarını oradan da gaza geldim :) etamine epey vakit ayıracağım bu gidişle.

      Sil
  6. mor yeleğe ben de bayılmıştım. İsim de galiba Ali mi var, çok severim Ali ismini... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk isim öyle :)

      Sil
    2. COk beğendim bunu nebihan hanim uzun zamandir yapmayı düşünüyorum oğlumun odasına bi türlü nasip olmadı...

      Sil
  7. Ay canim saglikli sihhatli kucagina al bebegini insallah benide istahlandirdiniz etamine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, Allah razı olsun :)
      Etamin düşündüğümden çok zevkliymiş hiç tereddüt etmeyin ;)

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP