Satın Alma 👆🏻

Yeşiller Pudralar…

Haberim yokmuş gibi çek pozuyla başlayayım dedim. Üst baş giyilmiş kuşanılmış, örgü itinayla ele alınmış, "Aaa biri fotoğrafımı mı çekmiş, inanmıyorum!" havalarında bir poz yani :)

Bu gerçek ruh halim işte. Dışarıda mis gibi kar, büyüğü-küçüğü herkes kar keyfinde. Ben de pencerede. Çok da şikayetçi değilim halimden sıcacık evde oturmak da ayrı güzel  ;) Bu zamanda iki adımlık yere giderken bile dikkat etmek lazım, her yer buz… Hastaneye kontrole giderken arabaya binene kadar 10 metrelik yolda kaymayı başarmış biri olarak uslu uslu oturuyorum evde. 
Kombine gelirsek, çok erken gelen bir alışveriş. Normalde doğumdan sonra giymek için almıştım. Her rengi vardı ama yeşil ayrı cezb etti.
 Diz altında oldukça rahat bir triko. TUNİK BURADA.

Yorumlar

  1. nebıhancım senı uzun zamandan berı takıp edıyorum rabbım saglıkla evladını kucagına almak nasıp etsın blogumu yenı actım bnada beklerım www.aysenınyaptıkları.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Aman canım dikkat et kendine,şurada ne kaldı..Otur sıcacık...))

    YanıtlaSil
  3. Canım benim Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah otur sıcak sıcak tadını çıkar. :)

    YanıtlaSil
  4. Canim benim güldürdün beni aksam aksam:) haberin yokmus gibi yaptin ha:) resimler güzel olmus ben söylim ayrica kazaginda cok yakismis güle güle giy.

    YanıtlaSil
  5. Ćok tatlı ve masum çıkmıssinız yeşilde yakışmış yani

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel çıkmışsın resimlerde maşallah :)) Ay buzda seni yürürken düşünemiyorum lütfen dikkatli ol gerçekten seni hayal edince heryerime ağrı girdi. Azkaldı arkadaşım sonra istediğin kadar gezersin . Panik atak olurum ben hemen yaa bırak sen doktora gitme doktor sana gelsin ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok çıkmıyorum her yer buz ben de korkuyorum :))

      Sil
  7. ne güzel pozlar :) camdan bakmak bile keyifli olabiliyor bu hava şartlarında bu arada az bir zaman kalmış minik misafire sağlıkla kucağında camdan baktıracağın günleri de göstersin rabbim

    YanıtlaSil
  8. çok güzelmiş kazak, güzel günlerde giy ;))

    YanıtlaSil
  9. Tuniğinizin rengi bir harika...

    YanıtlaSil
  10. bebiş olduktan sonra camdan bakmalar daha çok artıyor. :)
    bence günlerinizin tadını çıkarın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP