Satın Alma 👆🏻

41 (hafta) KERE MAŞALLAH

Doğumdan önceki gün çekip hazırladığım, paylaşmaya vakit bulamadığım yayındır kendileri ;) Son hamile fotoğraflarım bunlar olmuş oldu böylece. 
Son hamilelik kombinim de gelsin. 9 ay boyunca tunik-pantolon giydim, jübilemi de jileyle yapayım dedim. Havalar soğuk olduğu için en iyisi tunik-pantolon olmuştu. Bugün havayı da böyle mis gibi bulunca aylar önce diktiğim kıyafeti giyme fırsatım oldu. Artık ne kadar bol dikmişsem son haftada bile giyebildim

Son haftaları gezerek geçirdiğimiz için mutluyum. Bizi daha güzel bir aile yapacak üçüncü ferdimizi beklerken son fotoğrafımız olsun dedik. İnşallah bir dahaki resimler küçük geniş ailemizle olur.
Dikiş detaylarına gelirsek...Elbise kumaşım kot tarzı bir kumaştı. Esnek olduğu için çok kullanışlı. Öndeki fermuar detayı dışında ekstra bir dikiş özelliği yok. Göğüs altından gelen mini pililer var. Arka da aynı şekilde devam ediyor. Önemli olan yanlara fazla pili vermemek. Çünkü göbek zaten var, bir de pili eklersek çok çok geniş bir görüntüyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Arka kısımda da pilileri daha az tutabilirsiniz. 
Pek bir sevdiğim ÇANTAM BURADAN
Çantanın benzerini Bursa'da bir mağazada görmüştüm ama bir türlü indirime girmemişti. Kaç kere gittim geldim kıyıp da alamadım. Ama internette görünce kaçırmadım. Sırt çantası da oluyor, doğumdan sonra kullanışlı olur diye düşünüyorum. 
41. haftayı temsil eden bu resimle hoşça kalın diyorum. Kendinize, sevdiklerinize iyi bakın.  Mutlu kalın...

Yorumlar

  1. Artık bebeği kucağınıza aldığınıza göre hayırlı uğurlu olsun. Siz ona, o da size hayır getirsin inşallah.Sağlıcakla kalın...Ayşe

    YanıtlaSil
  2. Son fotoğraflar da güzel olmuş :) Allah analı babalı büyütsün

    YanıtlaSil
  3. Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi. Çok mutlu oldum dünyaya geldiğini okuyunca. Sevgiler, selamlar..

    YanıtlaSil
  4. nebihan hanim oncelikle bebeginize kavusmaniza cook sevindim.Allah anali babali buyutsun yavrunuzu.benim 16aylik oldu kzimbebek buyutmek zor ve keyifli bir surec.kolayliklar diliyorum.sizden bi ricam var tarzinizi babna cok yakin.sevdiginiz renkler kombinler ayni gibi.yeni yeni dikise baslayan biriyim.burda dergilerinin eski sayilarini topluycam.onerdiginiz mutlaka olmali dediginiz dergiler sayilar hangileri.bilgilendirirseniz mutlu olurum.zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Dergiler elimdeki güzel dediğim sayılar
      2012 şubat, mart, ağustos, eylül, kasım, aralık, 2013 ağustos, kasım, 2014 şubat, mart, eylül.

      Sil
  5. Allah analı babalı büyütsün:)
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Oyyy maşallah ben asıl bebeşi meraktayım onu mıncır benim için ;))

    YanıtlaSil
  7. yuvanızı şenlendirsin minik kuzunuz, kutlarım uzun güzel bir ömrü olsun sizinle birlikte

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP