Satın Alma 👆🏻

Haki Elbise-Tunik

Hastane kontrollerini saymazsak, ilk evden çıkışımız oldu bu. Annemi yolcu edecektik, bilet alma falan derken alışveriş merkezine de uğradık. 20 günlük bebekle gidebileceğim tek yerin de alışveriş merkezi olduğunu anladım. Şu an kar yağıyor olmasa parka götürüp yarım saat yürüyüş yapsak diyordum da havalar fena. Biraz daha büyüsün kuzucuk.

Alışveriş için girdiğimiz yer yine Ali Hamza için. Kendime bir şey almak aklıma gelmiyor. Denemeye de çok vaktim yok artık. İnternetten almak daha rahat geliyor. 
Elbisem BURADAN. Netten almak güzel de bir de şu hazır giyimin vermiş olduğu dikiş hataları olmasa. Ya biz dikiş bildiğimiz için batıyor gözümüze ya da gerçekten yamuk yumuk dikiyorlar. O yüzden boy böyle kaldı. Pantolonla giyeceğim, elbise olarak pek içime sinmedi.
Mutsuz resmimin nedeni, artık evine dönen annem. Facebook ve İnstagramda da konuştuk bu konuyu. 45 gündür yanımdaydı. Doğum öncesi ve doğumdan sonra 20 gün boyunca hep ilgilendi. Şimdi birden gidince boşluğa düşmüş gibi oldum. Annelerini yeni kaybeden arkadaşlarla konuşunca yine şükrettim halime. Varlığını bilmek bile huzur-güven veriyor insana.Allah annelerimizin kıymetini bilmeyi nasip etsin hepimize, anne olunca daha da iyi anladım bunu. 

Yorumlar

  1. Allah kavuştursun tatlım yaaa varlıkları bile yeter onların çok şükür. Sana da maşallah diyorum başka da birşey demiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haziran da gelecek tekrar nasipse, teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Sevgili nebihan bebeğini güle güle büyüt canım.bende annem yanımdan gidip bebekle yalnız kalınca sudan çıkmış balık gibi olmuştum,zamanla alisirsin inşallah.alışveriş merkezlerinde virüsler kol geziyor sen yinede açık havadan şaşma derim ben .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oraların havası bize bile yaramıyor aslında ama mecburiyet bizimki biraz da. En azından bebek bakımı için yer var. Yoksa alışveriş uzun süre imkansız geldi gözüme.

      Sil
  3. canım bebişin hayırlı olsun,sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum ailecek..
    ayrılık zor elbet ama hepimizin başından geçiyor bu durumlar mecbur alışıyoruz..
    artık bir bebişin var zamanların daha dolu dolu geçicek :)
    her anın tadını çıkarmaya bak,çabucak büyüyor yaramazlar :))
    sevgilerimle..


    YanıtlaSil
  4. Kuzucuğunuzu Allah bağışlasın:)Tuniğin rengini çok beğendim.Güle güle kullanın..Bende bloğuma beklerim sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  5. canım Allah kolaylık versin ama sen o tuniğin alasını dikerdin bence:)))

    YanıtlaSil
  6. Nebihancim allah evladini saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin

    YanıtlaSil
  7. Hayırlısıyla büyüt bebeğini. Güzel kombinlemişsin elbiseni de çok beğendim rengini. Annen de yakın zamanda gelir tekrar eminim özler torununu :)Pembe Kreasyon

    YanıtlaSil
  8. ANNENİZİN VARLIĞI BİLE YETER BENCE DE...

    YanıtlaSil
  9. Nebihan hanim mrb.oncelikle bebeginiz hayirli olsun.sizden ricam; eski burda klasikler 2014 sayisina ve 02/2010 sayisindaki erkek pijama kalibina nasil ulasabilirim.yardimlarinizi bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski sayıları burdanın sitesinden isteyebilirsiniz. Nadir kitap sitesi de eski burdaları gönderiyor. Hobisitesi.com a da bakabilirsiniz.

      Sil
  10. Nebihan hanim eski burda klasikler 2014 ve 02/2010 sayisindaki erkek pijama kalibina nasil ulasabilirim.yardiminiz icin tsk ederim

    YanıtlaSil
  11. Canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah kilonda çok güzel gitmiş. Devamı da hızla gider. Bebiş için yorum yazamadım bir türlü. Kısmet şimdiyeymiş. Kendine iyi bak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Allah analı babalı büyütsün :) bizimki 2 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP