Satın Alma 👆🏻

Kot Elbise

Yazdan kalan model ve resimler, tam kışın ortasında paylaşım. Hani kötü günler için deyip para koyarlar ya kenara, benimki de o hesap olmuş. Bu dönemlerde çok dikemeyeceğimi bildiğim için ağırdan almıştım.

Resimleri görünce Karacabey'i de anmış oldum. Halıları da kaldırmışız, taşınmamız yakınmış demek ki. 

Düğme ve ilik konusunda rekorlara koştuğum bir çalışma olmuştu. 
Kemerli kullanımını da çok sevdim ama benim sevmem çok önemli değil çünkü elbise benim değil. Ama ben olsam kemerle kullanırdım. Seviyorum elbiselerin eteklerin bele oturmasını ;)
Kalıp olarak bluz kalıbının üzerinde oynamalar yaparak kestim. Yeni başlayanlar için detaylı bir model. Bu tarz kol kalıbını normal kalıptan uyarlamayı da paylaşmak istiyorum nasip olursa. 

Yorumlar

  1. Merhaba nebihan abla. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlik. Ben de dikişe başlamak istiyorum. Prk fazla birşeyler anlamasamda. azerbaycanda bulmiyorum. Bana ucuz kumaşlar lazım. Antalya manavqatda dayimgil yaşıyor. ucuz kumalar nereden bulabilirim. Heba olacakları için şimdilik böyle başlamak istedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya'yı hiç bilmiyorum. Oradan kumaş alan Yasemin Hanım var onun bliguna sorabilirsiniz yaseminindiktikleri derseniz google da çıkar.

      Sil
    2. teşekkürler ablalrın güzeli.

      Sil
  2. Sevgili Nebihan demek doğum yaptın. Seni canı yürekten kutlarım. Minik bebeğini de gözlerinden öperim. Allah ailenize daha nice güzel günler göstersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim darısı hayirlisiyla başına.

      Sil
  3. Aaaaaa anne mi oldun. Tebriklerrrrr. Allah sağ salim büyütmeyi nasib etsin. Hayirki evlat olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP