Satın Alma 👆🏻

Mavi Bana Yakışırmış

Geçtiğimiz haftalarda Ali Hamza'nın bebek görmesi-40 mevlüdü tarzı bir şeyi vardı. Mevlüd diyemiyorum, sadece arkadaşlar toplanıp geldiler. Bi bakıma mevlüd de sayılır Kur'an'ını bir arkadaşımız okudu sağ olsun. İkimizin ailesi de uzaklarda, biz burada gurbette olunca böyle bir etkinlik oldu. 

Son ana kadar kıyafetimi kendim dikerim sandım ama 1 aylık bebekle dikiş dikilemeyeceğini geç anladım. Bir günde alelacele bulduklarımı aldım. İçime sinen kısım renk seçimi oldu. Fuşya kombin yapacaktım ama eşimi dinledim ve değişik bir renk olsun dedim. Ve yine eşimi dinlediğime pişman olmadım. Bundan sonra daha çok mavi...
2 yıl önce aynı okulda olduğumuz, ve şu an neredeyse herkesin farklı farklı yerlerde olduğu ama böyle günlerde birbirini yalnız bırakmayan güzel grubumuz. 
Bu sevgi pıtırcıkları da kuzularımızın bir kısmı. Dikkatinizi çekerim bayanlar baylar... Sadece bir tanecik prensesimiz var. 
Bizim kuzumuzun yarım pozu bu da. Az daha büyüsün tam fotoğraflar paylaşacağım İnşallah. Birazcık dikkat etmeliymişiz, öyle diyorlar ;)
Bizden şimdilik haberler böyle. Sağ üst köşedeki ankete katılmayı unutmayın… 

Yorumlar

  1. EVER MAVİ HOŞ DURMUŞ... :)

    YanıtlaSil
  2. Mavi gerçekten de sana çok yakışmış. O sadece ayakları görünen paşayı bir mıncır ısır yap işte bişiler ağzım sulandı o bacakları görünce :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada minik daha, büyüdü tam ısırmalık oldu şimdi :))

      Sil
  3. Eevet gerçekten yakışmış..:)

    YanıtlaSil
  4. Mavinin tonu çok güzel gerçekten. Eşini dinlediğin de iyi olmuş :) Maşallah ne hızlı büyümüş :) Ankete de katılmıştım instagramda :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı ugurlu olsun güzel yazıları olsun bebişin inşallah. Mavi yakışmış...

    YanıtlaSil
  6. Bebek mavisini ben de çok severim ,sana da çok yakışmış güzel günlerde giyin....sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP