Satın Alma 👆🏻

Basic Tunik

Merhabalar değerli dikişseverler :)1 metre kumaştan pratik dikilen bir tuniğin haberini sizinle paylaşmaktan ötürü pek çok mutluyum. Genelde Burda kalıplarıyla çalışıyorum. biliyorsunuz. Pratik çok kesip dikmezdim ama dikişe başlayan arkadaşlardan çok istek geldi. Bu yüzden elimden geldiğince kolayca kesilip dikilecek modellere yer vermeye çalışıyorum. 

Modelin bitmiş hali bu. Günlük her türlü kombinde kullanabileceğiniz bu modelin detayları bir sonraki yayına hazırlanıyor. 
Benim Ekose Gömleğim BURADA

Bu arada gizli patlı Burda Mart sayısından bir tunik dikecektim. Facebook ve İnstagram da paylaşmıştım modeli. Kalıbı eksik çıkarmışım ve kumaşım ziyan oldu. Hayal kırıklığımı, mutsuzluğumu tarif edemem. Yavru Atmacam sağ olsun git gel git gel, 1 haftada çıkan kalıptan bu kadar hayır geldi. Kumaşa mı yanayım, onca uğraşıma mı, hevesimin kursağımda kalmasına mı, bu aralar dikiş konusundaki hüsrana uğramalarıma mı bilemedim. Çok hevesim kırıldı, bilin istedim :(

Yorumlar

  1. Sevgili nebihan minicik bir bebekle dikiş dikmen mucize aferin sana. Benim bozup attigim kumaşlardan ufak çaplı kumaşçı açılırdı,diyim sana sen anla. Kumaşı hemen çöpe at yoluna devam et,bol dikişli günler.

    YanıtlaSil
  2. üzülmeyin nebihan hanım bu tunigin kalıbını bende cıkardım (tabiki) biraz degişiklik yaparak ama inanın 2 yaşındaki kızımla hiçte kolay olmadı yan dikişleri çekildi gerisi hala duruyor :( giymek nasip olur inş. yanlız degilsiniz cocuklu olmak zor ama bir o kadarda eglenceli ve gurur verici:))

    YanıtlaSil
  3. Selamunaleykum nebihan hanim.sizin takipcinizim.bu ikinci mesajim size digerinde isim belirtmeyi unutmustum.adim tugba.bursa da oturuyorum.ben desosyal bilg.ogretmeniyim.ama su anda evdeyim.21aylik bir oglum var benimde.8yasinda bir de kizim.dikise cok hevesliyim hatta bir kac parca dikip giyindim yani insan icine cikacak sekilde oldu :):) ama oglum dogdu heves kursaga kitlendi.bazen basliyorum bi dikis isine sonra etrafi dagittigimami keyifle rahat rahat ugrasamadigima mi birde aksilikler olunca sormayin sinir katsayilarini...yani bu aralar biraz zor bizim icin bu isler.tam da ogreniyordum:)) yalniz degilsiniz size bir konuda danismak istiyorum
    Ingilizce egitim olarak 2.sinifa giden kizima evde nasil destek olabilirim.onerilerinizi bekiyorum.bu konuyu cok onemsiyorum.cok tesekkurler.Allah a emanet olun tugba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam Tuba Hanım,
      O yaşlarda en iyi şarkılarla öğreniyorlar çok da mutlu oluyorlar. Netten açın defalarca dinlesin beraber söyleyin. Kitabından konu başlıklarına bakın şarkılar çıkar. Months of the year songs, body parts songs, numbers songs diye aratabilirsiniz.

      Sil
    2. Hassasiyetiniz icin tesekkurler..gorusmek dilegiyle..tugba

      Sil
  4. Slm.nebihan hanim bayiliyorum dikislerinize bebekle zor tabi su ara dikis cok iyi anliyorum sizi bende sizdenim .bir sorum olacakti blog idare etmek nsl zormu bende dusunuyorumda nasil oluyo bi fikir almak istedim. Pelin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Epey emek ve istikrar isteyen bir şey blog. Herkes bir hevesle açar ama önemli olan devam edebilmek. İçeriğe iyi karar verip zaman planlaması yaparsanız neden olmasın.

      Sil
    2. Epey emek ve istikrar isteyen bir şey blog. Herkes bir hevesle açar ama önemli olan devam edebilmek. İçeriğe iyi karar verip zaman planlaması yaparsanız neden olmasın.

      Sil
  5. Cok tesekkurler iyi karar vermek lazim ozaman planlama ayarlamam gerek sagolun.pelin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP