Satın Alma 👆🏻

Leopar Aşkına, Sen Ne Güzelsin Öyle!

Leopar denince akla en son gelecek insanım aslında. Detaydan öteye geçemez kombinlerimde. Leopara bir kastım yok, kahve tonlarını sevmediğim için oluyor. Bir de çok farklı bir havası var, bana fazla geliyor. Ama bu ayakkabılara hayır diyemedim. Bir hevesle aldım, bekle bekle 40 günde teşrif ettiler. Kargo geldiğinde neydi ki bu dedim. Neyse ki beklediğime değmiş çok sevdim kendilerini. Sevdiğim şeyi de canı çıkana kadar kullanırım. Bu yaz artık giyilemez hale gelirler :)

Gömleği ben diktim demek isterdim ama ben dikmedim. Ben yapsam ön kısmını daha uzun tutardım. Kalıbını çok sevdim. Pens falan hiçbir şey yok, dümdüz bir model. Önce beyazını düşündüm ama muhtemelen iç gösterir diye vazgeçtim, çok kalın değil kumaşı. 

Kombinin tamamı bu şekilde. Havalar bir sıcak bir soğuk, hala kalın kalın hırkalar yanımızda. 

Ayakkabı-Burada
Gömlek-Burada
Çanta-Choies eski
Hırka/Pantolon-Sheinside eski

Yorumlar

  1. Mrblar nebihan hanım cok yakışmış Güle güle giyinin ayakkabı da harika:) nebihan hanim sizden bi ricam olacak etegin bel kismini kemer bandı mı deniliyor onun nasil dikildigini musait bir gunde aciklayabilir misiniz. Hayırlı günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba buraya bir bakın
      http://www.nebihanakca.com/2013/09/kalpsz-kolay-etek.html?m=1

      Sil
  2. Leopara bende ayakkabiyle basladim:)) Demekki ayni fikirde gidiyoruz leopar konusunda. Ayakkabilariniz cok chic. Gule gule kullanin.

    YanıtlaSil
  3. Ayakkabılar çok şık güzel günlerde kullan ;)) Gömleğinde modelini çok sevdim ama sen yapsaydın arka ortasını dikişsiz yapardın ve daha güzelini yapardın ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl da bildin yapmazdım hakikaten o arka dikişi :)) hazır giyim ne yaparsın kusuru çok.

      Sil
  4. nebihan overlok aldın ama hala bir yorum yapmadın,almayı düşünüyorum lütfen kısa zamanda yorum yapar msn?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Video ile paylaşmak istedim fırsat olmadı.
      Memnunum sesi az, 4 ve 3 iplik calisiyor dikisi iyi sadece overlok ile dikim yapilabir derecede iyi. Ip geçirmesi açıklamalar anlasilir nete video da koymuşlar fiyat kalite acisindan hakkını verir.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP