Satın Alma 👆🏻

Inayah Şıklığı

Merhabalar öncelikle.
Bu sefer beğenerek takip ettiğim bir markanın tasarımlarını paylaşacağım sizlerle. INAYAH. Instagram ve Pinterestte severek takip ettiğim bir marka ve tasarımlarıyla herkesin beğenisini topluyor.


Ülkemizde de tesettür adına bir çok tasarım-tasarımcı olsa da herkesin stili-tarzı hatta ekonomisi farklı. Her kesime hitap eden farklı bir tasarım var. Benim için spor giyiminde klasik tarzında bir farklılığı olmalı. Farklılık derken de bunu abartıyla, incik boncuklarla, dantel fistolarla, taşlarla değil; kendine özgü dokunuşuyla ortaya koymalı. Şatafattan uzak, sade Inayah Şıklığı...

Dikmeye değer bulduğum bir çok modelden sadece bir kaçı..



Düz kesim tunikler ve şifon kimonoları kullanmışlar. Ayakkabı tercihlerini konuşmayacağım buradan. Benim de tercih edeceğim bir tarz olmasa da genel itibariyle kombinleri de zevkli.
Toprak tonları mı? Benim için hayır, canlı renkler severim ben. Modeli ve kol detayı mı? Kesinlikle evet. Uzun ince arkadaşlarda harika durur.
Çoğu kumaşa yakışan, ister spor ister klasik kombin yapılabilecek elbise modeli. Burdalarda da var aynı kalıp. Yine etek uzatılarak yapılacak tabi. Ben de dikmiştim, kim bilir kaç sene önce. 
En bi sevdiklerim.... Penye elbiseler. Kısa ceketle çok tavsiye edemeyeceğim, tüm hatları belli eder. Tam boy veya diz üstü bir dış giysi istiyor. Yelek bile olabilir.

Yorumlar

  1. Onaya her zaman beğendiğim bir markadır ama bakıyorum da tesettür ile zıt olan kalem pantolon tasarlamaya başladı ..renk tonları çok güzel .

    YanıtlaSil
  2. gerçekten hoş modeller sade ve zarif .. ayakkabı konusunda ayakkabı da yok ortada esasen :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP