Satın Alma 👆🏻

Creazion Elişi Dergisi Deneyimim / Modeller ve Tavsiyeler Üzerine


Merhabalar...
Bugün, yoğun tavsiyeler üzerine aldığım Creazion Dikiş Dergisiyle ilgili izlenimlerimi paylaşacağım sizlerle. Herkesin bildiği Burda dergisiyle kıyaslamalar yaparak açıklamaya çalışacağım:

  • Model Sayıları: Burda kadar çok model yok. Daha az ama daha kullanışlı, işe yarar modeller var. Bir modeli defalarca tekrar etmemiş. Tesettüre uyarlamaya daha müsait kalıplar var. 
  • Zorluk Derecesi: Kolay ve orta zor modeller var. 88775 parçadan oluşan çetrefilli modeller yok. (Bu sayıda yoktu en azından.)
  • Pafta Zorluğu: Düşünüldüğü gibi karmaşık değil, Burda ile aynı formatta. Artısı bile var, bilgiler Türkçe. Ön ortası, kumaş katı, düz boy iplik gibi terimleri anlayabiliyorsunuz. 
  • Beden Sorunsalı: Burda gibi bu dergimiz de 1 beden büyük gibi görünüyor. Görünüyor diyorum çünkü; 36 beden olduğunuzu düşünüp 36 bedeni çıkarmamalısınız. Beden ölçülerinizi alıp kalıpta denk gelen bedeni çıkarmalısınız. Zaten bazı markalarda 36 giyerken bazılarında 38 giymiyor muyuz? İşte aynı durum burada da geçerli. 1 beden küçük çıkarmak her zaman işe yaramayabilir bunu da aklımızın bir köşesinde bulunduralım.
  • Fiyat-Bayi: Fiyatı 9 lira. 2 veya 3 ayda bir çıkıyor tam bilmiyorum. Alışveriş merkezlerindeki dergi satan yerlerde, büyük süpermarketlerde ve gazete bayilerinde bulabiliyorsunuz.

Tavsiye Eder miyim?

Evet, alınabilir bir dergi. Makul, kullanışlı modeller. Bize daha çok hitap eden içeriğe sahip. Ben beğendim. İnşallah zamanla kendilerini daha da geliştirip tesettüre modelleri de eklerler.


Modellere Bakalım...

Modellerin tamamı bunlar. 36-46 beden aralığında tüm modeller. 
Benim paylaşacaklarım şimdilik bunlar. Sizin de tecrübe ettiğiniz bilgiler varsa seve seve ekleriz. Görüşmek üzere, sevgiler :)

Yorumlar

  1. Yine güzel modeller var özellikle kot elbiseye bayıldım. Dergi üç aylık dergilerden ama keşke burda dergisi de üç ayda bir çıksa da işe yarar modeller olsa ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda işi tamamen paraya dökmüş, her ay bir sürü dergi çıkarıyorlar, 3 ayda biri geçtim aynı modelleri derleyip özel sayı diyorlar. Bu işler böyle napalım :)

      Sil
  2. Modeller cok kullabisli gorunuyor. Cok guzel anlatmissin. Tesekkurler..

    YanıtlaSil
  3. Aciklamalarida daha anlasilir 2 sene once anneme bi elbise diktim sorunsuz tikir tikir diktim burdanin bazen resimli anlatimini bile 10 kere sokup dikiyorum. Burdanin modelleri daha tasarim isi tabiki insan dikiyorsam farkli olsun diyor. 2sininde kendine gore eksileri artilari var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim, ikisinin de eksisi artısı var. Yeni başlayanlar için creazion daha mantıklı gibi.

      Sil
  4. çok kullanışlı ben dikişten anlamıyorum ben bile bayıldım :D

    YanıtlaSil
  5. Merhaba. Mehtap ben. Dikiş makinası ve extrapetit konulu mailleşmiştik. Makinem kargoda heyecanla bekliyorum. İlk ne diksem diye blog blog gezdim gördüm valla sitenizde karar kıldım elinize sağlık. Diger dikiş blogger arkadasları da emeklerinden dolayı tebrik ediyorum:) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlı olsun :) bu dergiyi de alabilirsiniz başlangıçta işinize yarayacaktır.

      Sil
    2. Göz atacağım inşallah. Sevgiler...

      Sil
  6. Nebahan hanım bu derginin yeni sayısı ocaktamı çıkacak aralıkta mı acaba. Bende yeni başlayanlardanım merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay çıkar herhalde. Bu şekilde paylaşırım yine.

      Sil
  7. Ben Hollanda da yasiyirum. Bu dergilere nasi ulasabiliriz. Yardimci olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dergi satan yerlerde olur diye düşünüyorum tam bi bilgim yok malesef. Instagram kullaniyorsaniz @suna_ca arkadaşım Hollanda'da o yardımcı olabilir

      Sil
  8. Facebook kullaniyorum orda yokmu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP