Satın Alma 👆🏻

Instagram Turu...

Ali Hamzalı kahvaltı denemeleri... Sonuç? Yapamadan geri dönmüştük, pek bir huysuzdu o zaman beyefendi. (Gömlek-Tuniğim buradan...)

Ve yeni haller. Evet gözler bozuk, hem de uzun süredir. Bu zamana kadar idare ettim ama artık 10 metre ötedeki insanları göremeyince gözlüklere sarıldık. (Trench - buradan...)
Kalıp çıkarma, dikiş dikme çabalarım. Artık yere bu şekilde bırakamıyoruz. Sürekli yürümek, hareket etmek istiyor. Biz de peşinde tabi. Dolayısıyla dikiş dikmeyeli bayağı zaman geçti.
Ah ah... Rize'den bu resim, annemle son günlerden... 
Bu da tatile giderken biz. 2 buçuk ay geçmiş üzerinden. Ne kadar da büyümüş, hiç anlamadan geçiyor zaman.
İkea'da aşık olunası çalışma masası. Yavru kedi gibi gözleri açıp uzun uzun baktım hem masaya hem Serkan Bey'e. Yine de öncelikli harcamaları göz önünde bulundurup vaz geçtim... Aklım kaldı mı? Hem de nasıl...
İşte o öncelikli harcamalardan biri buydu. Mutfak dolaplarımız yetersiz olduğu için bu dolap şarttı. Çocukla bunu kurmak biraz eziyetli olsa da, kullanışlı bir dolap oldu bizim için.
Ali Hamza iş başında. Bu ara nerede bir kablo, ip bulsa asılıyor. Televizyona koşmaya da başladı. İşler zorlaşıyor, koş Nebihan koş, yavru atmacanın peşinden koş :)

Yorumlar

  1. kocaman bir maşallah diyorum ikinize de :) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. Ama yiyeceğim ben onu önce ellerden başlicam ;)) Maşallah hem sana hem de paşaya :)))

    YanıtlaSil
  3. Maşallah ikinize de canım, çok tatlısınız. Hepsi geçecek ve birlikte yemeklerden gezmeklerden zevk alacağınız günler gelecek inşallah :) her şeyin zamanı var. Şimdi bu halleri de çok tatlı. :) Bu arada banner'ına bayıldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha iyiyiz artık gezmelerde :)
      Header beğenmene sevindim ;)

      Sil
  4. İkea da çocuklar için ev kazalarını önleyen aparatlar var, tavsiye ederim. Özellikle krizleri kapat.kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP