Satın Alma 👆🏻

Püsküllü


Bu yazıya en uygun başlığın bu olduğunu düşünüyorum: Püsküllü. Sadece şaldaki püsküllerden değil tabi. Malumunuz eşarp sever bir insanımdır. (Bir de elbisesever, bir de eteksever ve.... uzar gider....) Neyse ben uzatmayayım yine de. Bu sefer değişik şallar deneyeyim dedim, hani şu "dolama şal" modelleri falan. Bir hevesle aldım, şal kolay takılıyor zaten deyip umursamadım. Ya hu ne şalmış yarım saat uğraş uğraş bir şeye benzetemedim. Saat kavramında abartı yok, hazırlanmam tam 1 saat sürmüş. Eşim, oturup ağlayacaksın, gitmiyorum diyeceksin diye bekledim derken beni ne kadar iyi tanıdığını da göstermiş oldu.  Sinirden ağlamam an meselesiydi. Geç kalmış olmanın verdiği stresle iyice elimde dolandı durdu. Baktım olmuyor bu halde olduğu kadar dedim. Niye beni bu kadar üzdüysen pembe şey, halbuki ne tatlıydın görünüşte. Ama adına layıkmış, tam bir püsküllü....

Ceketime gelirsek, mutluluk sebebim, kendileri XSmall olur :) Tamam o kadar da zayıflamadım ama psikolojik etkisi paha biçilemez. Önü kapanıyor, modeli bu şekilde de görün istedim. Önü kapalı kullanmayı tercih ettim ben. Tek sıkıntısı boyu, ara boy kalması iyi olmadı ama, boyumu kesti.
Şaldaki püsküle ek bir de bu ayakkabılar... Bu kış ayağımdan çıkarmayacağım bir parça. Topuğu az, rahat, siyah, her şeyle gider. Sevdiğim parçaları paralanana kadar giyme huyum kurusun.
Ve bir hikayenin daha sonuna gelmişken, bu mutlu tabloyla veda edelim. Her geçen gün büyüyen, cıvıldayan, taklalar atan, emekleyen, tutarak yürümeye çalışıp düşen bir Ali Hamzamız var... Ve onun peşinden tüm gün koşturan, arada bir böyle sakin ortam bulunca mutlu olan annesi var... 

Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın, gülen yüzü solmasın... Allah'a emanet...


Yorumlar

  1. Nebihan hanım insan uzun süre şal takınca da eşarp takamuyo size tavsiyem armanda ipek şal kullan manız ütü falan istemiyo hemen oluyo o kadar para vermem derseniz benim tavsiyem kroren salları deneyin aynı işlevi görüuo ayakkabının z harikaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şal konusunda bir kriter oluşmamasından galiba, eşarpta hangi tür marka oluyor alıştım şalda da bir marka tuttursam gerisi gelecek. Bunun çizgilerini ayarlamak yordu yüzüme gitmedi.

      Sil
    2. Eşarpta ithal ipekler gerçekten hemen oluyor üstelik belli markaların yarı fiyatına ipekler ve ipek dokusundakilrr gerçekten kolaylık

      Sil
    3. İthal twilleri kullanıyorum ben de, özellikle Bursa'da uygun fiyata alınabilecek yerler ve çeşit çok. Bir eşarba 200-300 vermeye ne bütçem ne de gönlüm elvermiyor :)

      Sil
    4. Ne kadara alıyosunuz mesela? Aynen yeni sezon diye maşallah uçuk fiyatlar koyuyokar

      Sil
    5. Yeni sezon 50-60 lira oluyor eski sezonlar da 40-50 markasına göre. Ipek oranına göre değişiyor ama en fazla 100-150 oluyor. Sürekli indirim oluyor, bir sürü mağaza var çünkü handa.

      Sil
    6. Kumaş da da gerçekten çok şanslısınız ya keşke geleblsem

      Sil
  2. Ayakkabilara bayıldım çok şık sana da çok yakışmış. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Masallah size.Nasil da güzelsiniz. ..sal vok yakismis bence cok begendim.gecen gun ben de bu botlarin benzerini gormustum.cok hos duruyor.;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) botlar inanılmaz rahat, bu kadarını ben de beklemiyordum :))

      Sil
  4. Anaammm orada bir fındık faresi gördüm sanki gördüm gördüm gerçekten de gördüm öperim yerim onu ben yaaa :)Maşallah diyeyim de nazar değmesin sonra ;))) Şal da yakışmış ama eşarp daha çok yakışıyor sana hem rengi de açmamış seni sen onu bana ver fular olarak kullanayım ben ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fare var ya hakikaten fare girmediği delik yok artık :)) istediğin şal olsun canım çok mu :)

      Sil
  5. Mrb Nebihan hanım site reklamı yazının bir kısmını kapatıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum.
    Sal çok yakışmış sitenizde çok güzel başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatmaması lazım yayın dışında reklamlar normalde. Anlık bir durum olabilir.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. maşallah size :) Bende şaltakamayangillerdenim :) O yüzde biz eşarpsevengiller olarak hayatımıza devam edelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle diyordum ama artıları eksilerini kapattı şalların ;)

      Sil
  7. Bu ayakkabı satılan site güvenilirmi kaç günde geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güvenilirlik açısından rahat olabilirsiniz. 15-20 gün diyor ama 1 ayı bulabiliyor maksimum.

      Sil
  8. maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP