Satın Alma 👆🏻

Maksi Etekle Kombin Önerileri- Etek Modelleri ÜzerineYorumlar


Eteklere olan ilgim-sevgim hepinizin malumu artık. Kendime de en çok yakıştırdığım 2 şeyden biri etekler. Belki de herkes benim kadar seviyor ama çeşitli nedenlerden giymiyor veya giyemiyor. Kimisi sadece zayıf ve uzun boylu olsam da giysem derken kimisi  pantolonun rahatlığından sonra etek zor geliyor diyor, kimisi de yağmurad çamurda çolukla çocukla etek giymek zor oluyor diyor. Bütün bu düşüncelere katılmakla birlikte "Gülü Seven Dikenine Katlanır."  diyorum hazırladığım etekli kombinleri paylaşıyorum.

Bu sene kalem eteklere merak saldım. Bu zamana kadar hiç giymediğim kalem etek modelleri kusursuz bir fizik istiyor. E onu da bulmak o kadar olmuyor. O yüzden basen ve göbeğiniz olsa dahi  bu kalem etekleri giymenin bir yolu var. Basene kadar gelen peplum bluzlar hem göbeğinizi hem de baseninizi saklar. Sadece basen sorununuz varsa önü açık yeleklerle de giyebilirsiniz. 
A form veya çan etek diyebileceğimiz bu model aşağıya doğru açılması nedeniyle Türk kadın tipine en uygun kalıp. Model ve renk olarak çok beğendiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Kış için dikilesi bir parça. 
Yves Saint Laurent tasarımı olan bu asker yeşili vintage spor eteği, ilk gördüğüm andan itibaren dikmeyi hayal ediyorum. Aynı renk kumaşı bulana kadar aramaya devam edeceğim artık.  
Sporu, klasiği, plikaşelisi, kloşu benim sevdiğim modeller böyle. Siz en çok hangi kombini veya eteği sevdiniz?
Sayfamda seçtiğim diğer tasarım ete modellerine linklerden ulaşabilirsiniz:

Yorumlar

  1. Harika harika harika:)elinize saglik.armut vucut yapisina sahipler hangi model etek tercih etmelilr sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basenden aşağı açılan modeller olmalı, kloş, çan verev kesim. Bel ince olduğu için bele oturan modeller de daha iyi durur.

      Sil
  2. Merhaba Nebihan Hnm. Hayırlı aksamlar diliyorum.Henüz 17 yasındayım ve son zamanlarda yapmış olduğunuz başarıların takipçisi oldum.Öncelikle belirtmeliym ki harika şeyler yapıyrsunuz.Görüldüğü gbi dikimler ve sonuclar muhtesem.Bende yaşımın küçük olmasına rağmen dikim konusunda özellikle giyim üzerine dikim yapmaya cok merak salmış durumdayım.Ama başlangıç olarak neler yapmalıyım ne yönde nasıl ilerlemeliyim bilmiyorum bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var.Bu küçük kardeşinize yardımcı olursanız çoooook sevinirim.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Yardimci olmak isterim tabi.
      Mail atarsan daha hızlı ve detaylı iletişim kurabiliriz themarmara86@gmail.com

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP