Satın Alma 👆🏻

Vurur Yüze İfadesi...


Vurur yüze ifadesi, uyku yok mu bitanesi?
Günlerdir sosyal medyada dolanan meşhur espriyi ben de yapmazsam olmazdı. Hele ki gözlerimin altındaki koca şişliklere tam da uymuşken. 

Hamilelik: uykusuz... Yeni doğan dönemi: uykusuz... 3-6 ay arası: galiba en güzel dönem, ara ara uyku var. Anne bu dönem saf saf çocuğun artık düzenli uyuyacağını sanmaya başlar... 6 ay ve sonrası: dişler çifter çifter çıkar ve çıkma çabaları uzunca bir süre devam eder. Huysuzluklar, sebepsiz ağlamalar, gece 10 dakikada bir uyanmalar, iştahsızlık, kavgaya dönüşen 2 kaşık yemek yedirme mücadeleleri, emmeyi reddetme... Onuncu ayımıza girmişken tam da bu süreçteyiz işte. 1 yıl içinde kilolar gidiyor diyenleri şimdi anlıyorum. Bütün gün ağır işte çalışmış kadar yorgun hissediyorum, hiç rejime-spora gerek kalmıyor :))
Bu yorucu temponun yanında, artık sesler çıkarıyor anne, dede, zeze, diş diş (diş çıkarıyorum ha diyor galiba burada) ve anlam veremediğimiz uzun uzun söylenmeler... Her anı ayrı güzel olsa da bu dönemlerde verdiği tepkiler insanı bir başka mutlu ediyor. Gerçek anlamda iletişim kurduğunuzu hissediyorsunuz. Size bakışı, dokunuşu daha anlamlı, bilinçli geliyor. Yani bir taraftan tatlı tatlı söylenip, bir taraftan da bu mutlu anların tadını çıkarıyorsunuz.
Her annenin yaşadığı, ama bana zor gelen bu dönemde, 3 ay sonra kumaş almaya gidebildik. Belki benim cesaret edememem, belki de tek başına çocuk büyütüyor olmanın verdiği ruh hali bilemiyorum ama bütün günü dışarıda-alışverişte geçirmek gözümü korkutuyor. Daha da uzardı bu süre ama baktım hiç kışlık kumaşım yok mecbur geldik kumaşçılara. Gelmişken eşarpçıma da uğradım. Yeni ciciler aldım, çocuk gibi mutlu oldum :)
 Peki kumaş alabildim mi? 2 saatimi 4 dükkanı gezmekle geçirsem de bir parça bile alamadım. Çünkü istediğim kumaşların metresi 20-25 lira civarı. Uzun zamandır beklenen kloş etek kesimi için de 3 metreye yakın kumaş lazım. 70-80 lira tek parça kumaşa vermeye içim el vermedi. Sonra toptancılara geçip 2-3 top istediğim renklerden alabildim. Devamını satışa koyacağım buradan sonra..
Kombinim:


Yorumlar

  1. Ben de psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum bebekli günlere,gecelere:)
    Allah kolaylık versin size de;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimize İnşallah :) yine de hamilelikten daha kolay bence, hareketlerim kısıtlı değil en azından.

      Sil
  2. bursa da gittiğiniz toptancılar nerede ? ve her tür kumaş var mı..? krep,gabardin,kaşe vs..? tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba trench çok güzel sheın sitesinden güvenilir mi alışveriş yapmak ve ekstra kargo ücreti oluyor mu kaç günde teslim edilir yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güvenilir o konuda sorun yok. Shein en çabuk geleni benim 15-20 gün sürüyor. 50 dolar üstü ücretsiz kargo. Indirim kodları oluyor linkten ulaşabilirsiniz
      http://www.nebihanakca.com/2015/10/sonbahar-kombinleri-indirim-kodlar.html

      Sil
  4. her halleri ayrı güzel, her dönemleri bir başka zor. annelik zor zenaat vesselam ;D

    YanıtlaSil
  5. :)) bebeğim 8 aylık hamilelikte aldığım 20 kiloyu çoktan verdim bile .. ne rejim ne de spor yaptım .. benim de ailem yanımda değil tek bir akrabam bile yok hatta komşum bile yok :)) koskoca sitede bir bekçi kaldı bir de biz :) Ali Deniz poposunun üzerinde bir dk oturmuyor hep yürümek istiyor ellerinden tutucan paşam ağır ağır yürücek :) velhasılıkelam yorgunum :) ama mutluyum.. her anne gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı kaderi paylaşıyoruz :)))
      Tek farkı benim birkaç kilom kaldı. Bunyeyle de alakalı kolay alıp vermem ondan.

      Sil
    2. Aynı kaderi paylaşıyoruz :)))
      Tek farkı benim birkaç kilom kaldı. Bunyeyle de alakalı kolay alıp vermem ondan.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP