Satın Alma 👆🏻

Tam 1 Yıl Sonra...


Tam 1 yıl sonra, aynı mekanda, kahvaltı... Ama bir farkla. Ali Hamza artık yanımızda hem de masamızda... O gelmeden bir  gün önce gelmiştik. Ve şimdi doğum gününden önce yine aynı yerde. İyi ki gelmişsin tatlı kuş, iyi ki Allah seni bize vermiş....

Gitmişken son diktiğim eteği de giydim, hiç kaçırmam bu tür fırsatları. Tam da resim çekmelik hava, arka fonda kar var da belli olmuyor. Dondum, resmen dondum... Yine de engel olmadı tabi, çektik resimleri.
Eteği aşağıdaki şablona göre kestim. verev değil düz yerleştirdim. Yeterli gelmezse kumaş üzerinde de paylaşırım kesimini. Ona göre yorum bırakırsanız bu etekle ilgili merak ettiğiniz noktalara değinirim.
Ölçüler 38 bedenden başlıyor. Soldaki kalıbı kullandım. 80,5 diye başlayan kısım verevden yerleşince çıkıyor, diğer türlü benimki 65-70 arası çıktı.

Yorumlar

  1. Cok guzel gorunuyorsunuz cekete bayıldımmm

    YanıtlaSil
  2. etek çok şık olmuş yine. bu arada nice sağlıklı seneleri olsun minik kuzunun :))

    YanıtlaSil
  3. oy oy maşallah kuzuya, sizin kombin de süper... :)

    YanıtlaSil
  4. Daha önce bi yorum yazdım ama yayınlamayı beceremedim galiba😳
    Bende bursada yaşıyorum ve bende Trabzonluyum
    Sessizce takipteydim şimdiye kadar çok beğeniyorum diktiklerinizi en güzelide kendinizin çabalayıp ürettiğiniz bir şeyleri giyiyor olmak galiba,ellerinize ,emeğinize sağlık.
    Bende giydiklerimin hemen hepsini (buna pantolonlar ve başörtülerim dahil)kendim dikiyorum ama öyle yakasız manşetsiz ve hatta kalıpsız bana yetecek kadar işte😉😉daha önceden giydiğim bi parçaya göre veya sabunu elime alıp istediğim model oturana kadar kumaşla oynayarak diyebilirim
    Bu etekten dikebilmeyi isterim kloş dikebiliyorum ama 40-42 beden gibi olduğum için biraz daha kilolu gösteriyor böyle düz yapabilirmiyim sizce sayılardan hiç anlamadım çünkü şimdiye kadar kalıplı hiç dikmedim galiba bi burda alıp biraz çılışmanın Zamanı geldi
    Sizce Burdayla kendi kendime öğrenebilirmiyim kalıp çıkartmayı
    Busmek kurslarına gitmeyi düşündüm ama sanki benim pratikten yapabildiğim şeyleri çok dolaylı öğreteceklermiş gibi geliyor (teğel gibi hiç sevmiyorum da😩😩)
    Bebişiniz çok güzel bir çocuk rabbim sağlıkla,huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
    Başınızı şişirdim tanışıp sohbet etmeyi çok isterim ben Nilüferde cephanelik ormanının yanında oturuyorum
    Rabbim kolaylıklar versin ,hayırlı günleriniz olsun 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail atarsaniz daha detaylı yardimci olayim size :)
      themarmara86@gmail.com

      Sil
  5. Emeğinize sağlık çok begendim Duz boyu verevden mi yoksa kumaş katından mi aldınız altta yazan 80.5 falan bunlar kumaşın enleri mi çift en kumaşlar yaklaşık 150 160 arası olduğu için o kısmı anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duz boyu katta, verev olmadan o genişlik vermiyor dediğiniz gibi, 65-70cm civari çıkacak 80li ölçü.

      Sil
  6. Ellerinize sağlık çok guzel olmus rengine de ayrica bayildim gule gule guzel gunlerde giyin insallah.Minik tavsan Ali Hamza ya da Allah huzurlu mutlu sağlikli buyumek nasip etsin insallah Allah nazardan saklasin :) Ben çok acemiyim de rica etsem kalibin yerleştirmesini kumaş uzerinde gosterebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoruma resim atamiyorum mail atarsaniz yardımcı olayim themarmara86@gmail.com
      Aslinda gostermelik bir durumu da yok, kumasi ikiye katlayin, kumas katini saga gelecek sekilde şablonu cizin.

      Sil
  7. Merhaba Nebihan Hanım bloğunuzda ki yayinlar gerçekten muhtesem öncelikle tebrik ederim. ben butun sayfalarda kalın pileli vintage uzun etek aradım ama inanın satışta bile bulamadım kalın ve ince kumaşlardan en azından kalıp paylaşsanız bende bi fikir oluşması açısından yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günleriniz dikişleriniz olsun :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Nebihan Hanım bloğunuzda ki yayinlar gerçekten muhtesem öncelikle tebrik ederim. ben butun sayfalarda kalın pileli vintage uzun etek aradım ama inanın satışta bile bulamadım kalın ve ince kumaşlardan en azından kalıp paylaşsanız bende bi fikir oluşması açısından yardımlarınızı bekliyorum hayırlı günleriniz dikişleriniz olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ediyorum :)
      Model mi kalıp mi lâzım tam anlayamadım. atabiliyorsanız mail atın hem daha detaylı hem daha hızlı yardımcı olmaya çalışırım inşAllah :)

      Sil
  9. Peki o zaman kardesimin mailinden hizlica yazip gonderiyorum cok sagolun ilginiz icin

    YanıtlaSil
  10. Ellerinize sağlık etek çok güzel olmuş da Mont nerden asıl ben ona bayıldım :) birde o doğum kiloları nasıl verildi onu yazsanız. Ben iki ay önce doğum yaptım ama göbeğim halen 5aylık hamiş göbeği. Pantolonlarına giremediğim için eteklerimi denemedim bile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Biraz daha sürer o kilolar, göbek icin plates yapin mutlaka yoksa kendi kendine eski haline gelmez. 1 senede gitti tum kilolar rejim spor vs yapmadım.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP