Satın Alma 👆🏻

Canlandı Renkler


اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Havaların ısınmasıyla koyu renkler gözümüze bi kötü gelmeye başladı sanki. Tüm kış siyahları giymemişiz gibi. Artık havalardan mı, güneşin verdiği enerjiden mi yoksa her ikisinden mi bilemeyeceğim. Hal böyle olunca dolaptaki tüm kışlık kumaşları kaldırıp yazlıkları karıştırdım geçen haftalarda. Bu kumaşı elbise için almışım ama kollu kalın olur deyip jile olarak kestim.

Pili detayları merak ediliyor tabi. Bunu çarçabuk resimlemeden kestim. Üst bedende kalıp var, etek kısmını pratik yaptım. Onun anlatımı da aynı jilenin başka versiyonunda olacak. O da hazır sayılır. 
Görüşmek üzere :)




Yorumlar

  1. Nebihan hanım yakayı overloktan sonra tek kat mı diktiniz, çok yuvarlak olmasına rağmen dikiş çok muntazam olmuş tebrik ederim 😊

    YanıtlaSil
  2. Sarının tonu harika, model de yakışmış. Plilerden korkuyorum beni duba gibi gösteriyor :( Ama sende güzel durmuş eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok zayıf değilim aslinda bu pili iyi gitti.

      Sil
  3. Cok guzel elinize saglik nebihan hanim. Hamileler icinde tavsiyeleriniz varsa kiyafet konusunda super olur. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamilelikte tunik kullandim çoğunlukla linkini ekliyorum. Bu modelden belini daha yukardan yapip kullandim bir de.
      http://www.nebihanakca.com/search/label/hamile%20giyim%20modelleri?m=1#

      Sil
  4. Merhaba nebihan hanım.Ben amatör dikisciyim.burda dergilerini kullanıyorum.Ancak benim omuzlarım dar olduğu için bedenimin omuz kısmı bana geniş geliyor ve daraltmak gerekiyor bu seferde hevesim kırılıyor.istiyorumki tek seferde bedenime uygun kalıpla çalışayım.dergiden kalıp çıkartırken üst bedeni küçük bi bedeni çizip alt bedene gelince kendi bedenimin cizgilerinden devam etsem bu şekilde tek seferde kalıbı da çıkarmış olsam bi sorun yaşarmiyim.Nasıl olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ben de ayni sorunu yaşıyorum ve tahmin ettiğiniz gibi üstü 36 alti 38 çıkartıyorum anca denk geliyor. Kol evi ve göğüs kasmiyorsa sorun olmaz. Benim tavsiyem bir de şunu deneyin. Çok iyi olan bir gömleğinizin kalibiyla karsilastirin ölçüleri bi sağlama yapin.

      Sil
  5. Nebihan hanim birşey soracaktım jile dikerken herhangi bir elbisenin üst kalibini kullanabilir miyiz yoksa kol yok ya farkli mi oluyor bunun kalıbı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bluz kalibiyla yapiyorum zaten değişiklik size kalmış. Bu görüntü icin bir degisiklige gerek yok ama.

      Sil
  6. üst kalıbı bu şekilde nasıl temizlediniz nebihan hanim.biye siz pervaz siz

    YanıtlaSil
  7. Merhaba nebihan hanim yaka kismini nasil oydunuz acaba benm normal ust kalibim var ama yakasini nasil oyacagimi bilemedim yardimci olursaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rigayla çizdim ben, tabak koyarak da çizebilirsiniz. İstediğiniz oyuntuyu gazeteye üzerinizde çizip onu kalıba da yerleştirebilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP