Satın Alma 👆🏻

Bu renk Bu model Sevilmez mi?


اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Şurada elbiseden kalıptan konuşacağım diye resimleri yükledim. Elbisenin güzelliğinden, renginden, yazın enerjisinden falan bahsedecektim. Fakat resimlere baktım ve dedim ki "Allah'ım anne olmak ne kadar da güzel." Ve bir kere daha şükrettim onu bize emanet eden Rabbime.

Yavru kuşsuz epey vakit geçirdik, kendimizi dinleyecek gezecek tozacak okuyacak sabahlara kadar dizi izleyecek zamanlarımız da oldu. Baksanız hayat daha zor, zaman daha kısıtlı ve her şey yarım yamalak. Peki neden mutsuz olmamız gerekirken daha da mutluyuz? Evlat böyle bir şey galiba..
Beni az çok tanımışsınızdır artık, bunlarla nispet edecek, bakın ne mutluyum diyecek bir insan değilim. Dedim ya konu nasıl da buraya geldi ben de anlamadım. Çokça konuşan kolay muhabbet açabilen biri olsam da duygusal konularda hep zorlanan biri olmuşumdur. Duygularımı, daha çok mutsuzluklarımı hayal kırıklıklarımı da kendime saklamışımdır. Onlar bende kalsın yine, gün bu mutluluk resimlerinin günü olsun.
Allah her isteyene bu güzel duyguları yaşatsın deyip elbiseye geçeyim ben.
Model Burda 2015 Eylül sayısındaki 101 nolu elbise. Dikiş aşamaları bir sonraki yayında olacak, siz de dikin demeden edemeyeceğim.


Yorumlar

  1. Maşallah çok güzel ifade etmişsiniz, bir gülüşleri ömre bedel yavruların. Allahım hiçbir bebeğin yüzünün solmasına izin vermesin. Elbise de şahane..

    YanıtlaSil
  2. Elbisenize bayıldım güle güle kullanın 😊 oğlunuzda pek şeker Maşallah Allah bağışlasın Nebihancım 😊😊

    YanıtlaSil
  3. Yine harika olmuş ellerinize sağlık. Matmazelin arkasına saklanan minik kuşa da maşallah çok tatlı =) Kumaşın türü nedir Nebihan hanım?

    YanıtlaSil
  4. dikiş aşamalarını sabırsızlıkla bekliyorum nebihan abla :)ellerine sağlık çok güzel olmuş çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Çooook güzel ellerinize kollariniza sağlık iyi günlerde kullanın ben yaka kismini nasil diktiginizi anlamadim yakindan fotograf koyabilirmisiniz yaka kısmının

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakasında ekstra bir uygulama yok pervaz çevirdim sadece.

      Sil
  6. Çok temiz bi dikiş olmuş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP