Satın Alma 👆🏻

Çiçekli Kot Yelek


Selamün aleyküm Canlar,
Annemi Rize'ye göndermiş olmanın verdiği hüzünden hiç bahsetmeyeceğim bugün size. Bunun gitmeden önceki son kahvaltımız olduğunu, giderken ağlamamak için kendimi sıkmaktan tansiyonumun düştüğünü falan da söylemeyeceğim. Duygularımızı çok belli etmeyeceğiz ya, klasik Karadeniz kadınıyız işte... Buraya rahat rahat yazıyorum ona gitmeyeceğini biliyorum yazdıklarımın. Sonuçta kaç kişi okuyor ki :(

En iyisi ben size kombinimden bahsedeyim. Fiyonklu gömleğimi artık bilemeyen kalmadı. Tüm Bursa da buna dahil çünkü yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum. Pantolonum oturmaktan topladı resimlerde fark etmemişiz. Yeleğim peki? Daha önce bu yelekten 10 tane falan dikmiş olabilirim o yüzden resimli dikiş etiketinde yapımını bulabilirsiniz.
Yeleğin kumaşından 10 metre civarı almıştım ama fark ettiyseniz fazla kırışıyor. Yine de bir şeyler dikmek istiyorum, bir elbise mesela. Bu konuda da fikir verirseniz sevinirim :)

Son olarak da bluzdan bahsetmek istiyorum. Yazlık bluz ve gömlekleri seviyorum ve değişik bir model istiyorum. Tasarımından iham alacağım kesin. 

Ayrıca yeni bir Macomber serisine başladım, onları da paylaşacağım sizinle. 
Görüşmek üzere...


Yorumlar

  1. Ben butun yazilarinizi okuyorum eminim okuyan da bircok insan vardir. Bazen yorum yazmak zor geliyor yazdigim yorum gitmiyor falan... Ama instadan cok buradaki paylasimlarinizi daha cok seviyorum. Cok faydali bir blogunuz var. Annenizden ayrilmaniza uzuldum Allah kavustursun diyeyim. Sevgiler... Sümeyye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun, bazen kendi kendime mi yazıyorum hissi oluyor galiba herkeste. Blogu ben de daha samimi buluyorum :)

      Sil
  2. allah kavuştursun .. zamanla alısılır ama saglık olsun yeter kı
    yelek de çok yakışmıs yaz ıcın kurtarıcı oluyor boyle parcalar varsın kırışsın
    jılet gıbı de gezılmez ama degıl mı her daım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bu iyi hali yeleğin kalip gibi kat kat oluyor :))

      Sil
  3. Bende bütün yazıları okuyorum .Rabbim tez zamanda annenize kavuştursun yavru atmacaya kim bakıyo zor olur . Bu arada kumaşın kırışıklığı resimlerde anlaşılmıyo çok hoş görünüyo Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesele o, bakacak kimse yok :( bir yolunu bulmaya çalışıyoruz.

      Sil
  4. Sizi çok iyi anlıyorum bende hep gurbetlik yaşayan biriyim.Allah kavuştursun sizi inşallah. her yazınızı okuyorum. sizden çok şey öğrendim Allah razı olsun.Üzülmeyin sağlıklı olsunlarda ne yapalım böyle gidiyor:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Nebihan hanım. Ben de doğuda bir köyde çalışmıştım. Çocuğuma bakmaya annem gelemedi, eşim sabahçı ben de öğlenci oldum.Kızım iki yaşına gelince tayinimiz çıktı. Çok zor zamanlardı.İki yaşında bile olsa bakıcıya bırakmak çok zor geldi. Şimdi kızım ikinci sınıfta ve bakıcımız hala evde bize yardım ediyor. İnşAllah sizi de mutlu edecek bir bakıcı teyze bulursunuz. Biz sessiz takipçileriniz sizi sürekli takip etmeye devam edeceğiz.

    YanıtlaSil
  6. Allah kavuştursun Nebihan Hanım. Kul sıkışınca elbet yardım gelir.Bazen şer gibi görürüz ama hayırdır. Çocuklarını küçük yaş da kreşe bırakan anne olarak ilk başlarda zor oluyordu ama sonra onlarda alışıyor sizde. Hatta daha düzenli olmaya başlıyor hayat. Şimdiden kolay gelsin.Daimi takipçinizim.

    YanıtlaSil
  7. Allah kavuştursun nebihan hanım gerçekten çalışan annelerin işi zor rabbim güç kuvvet versin

    YanıtlaSil
  8. Sa, Allah hayırlarla kavuştursun inşaAllah. Samimi, yardımcı paylaşımlarınız için Allah razı olsun. Seviyorum böyle sizin gibi insanları ya...

    YanıtlaSil
  9. Her yazınızı okuyorum bende ne Zaman siteye girsem 15-20 kişi sitede gözüküyor bence Baya okunana bir siteniz var. Bende sizin yeleklerden diktim kendime burda kalıbından ama kalıp o kadar büyük ki çuval gibi oldu mail adresinize foto göndercem o kadar faydalı oluyorsunuz ki bana anlatamam. Size çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Allah sağlık versin de.gerisi zaten yola koyulur.
    Nebihan hanım ben yorum yazmıyorum ama kızı ayağımda sallarken hemen sitenize girip kesimini gösterdiğiniz resimlere dalıyorum resmen.çokkk istifade ediyorum.çok şeyler kafamda oturuyor.allah işlerinizi rast getirsin diyorum bu siteye emek verdiğiniz için.
    Emin olun sizi izliyoruzzz gizlide olsa :))

    YanıtlaSil
  11. Aynen yukaridaki yorumlara katılıyorum bu sene başında farkettim blogunuzu sonrasında tabi bütünn yazıları okudum.sonra instagrm açtım ve hatta pinterest 😊 Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun.Seviyoruz sizi 😙

    YanıtlaSil
  12. Allah kavuştursun,seni en iyi ben anlarım galiba bende hasretlik çekenlerdenim ailem rizede ben istanbulda ama sağlıklı sihatli olmalarını bilmek rahatlatıyor Allah başka sıkıntı dert vermesin,bu arada sıkı takipçinim çok samimi buluyorum seni kanımızda var galiba;)Allaha emanet:):)

    YanıtlaSil
  13. Kombin cok yakismis.ellerinize saglik.bisey sorabilirmiyim ayakkabilar cok hos markasi nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler geçen yıl yurt dışından almıştım hala var mıdır bilmiyorum choies sitesiydi.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP