Satın Alma 👆🏻

Bıkılmayan Kalıptan Tasarımlar



Hayırlı Ramazanlar :)
Nasıl geçiyor oruçlar bu uzuuun günlerde?
Benim durum vahim bu sene bayağı zorlanıyorum. Yemek yemeye bile halim kalmıyor desem yalan olmaz. Biraz zayıf bünyemin, doğumdan sonra kalan düşük tansiyonun da etkisi var sanırım. Bu günümüze de şükür tabi, tutacak gücü buluyoruz, sağlığımız yerinde.
Peki dikiş ne alemde derseniz, en son 15 gün önce annemin eteğini diktim. Yaklaşık bir haftadır kumaş yerde serili, kloş eteğin ön kısmını kestim arkası bekliyor. Ama daha önce diktiğim bu elbiseme bakınca ayda bir elbise bile diksem bunun gibi olsa yeter diyorum.Tensel kot kumaşı, kuplu kalıbı, ve tasarım kemer detayıyla daha ne olsun. Her şeyiyle bana özel, hiç bir yerde yok benzeri.
Kolyem buradan

 Resimlerimiz Ramazan öncesi Hünkar Köşkü kahvaltısından. Gitmediyseniz muhakkak gidin. Kahvaltı normal çok bir beklentiniz olmasın ama ortam harika. Köşk içinde de ufak bir rehberlik yapıyorlar. Bir taraftan güzel ortamın mutluluğunu yaşıyorsunuz bir taraftan da tarihi düşünüp efkarlanabiliyorsunuz benim gibi. Tarihim çay bahçesi olmuş diye....


Kalıp olarak Burda Klasikler 2013 kuplu modelden bu kaçıncı elbisem hatırlamıyorum. Son olmayacağı kesin. 2.70 civarı kumaştan oldu. Kol detayını instagramda paylaşmıştım. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
Benden şimdilik bu kadar. Kendinize iyi bakın, bu aralar çok dikmeyin, kıskandırmayın beni olur mu? :)

Yorumlar

  1. Maşallah ne kadar hanım hanımcık

    YanıtlaSil
  2. Nebihan hanım ben burda kaliplariyla dikiş diken amatör bi dikisciyim.kaliplarim giderek artıyor ve onları daha sonra kullanırken Hangi kaliphangi modele ait bulmakta kolaylık olsun diye onereceginiz bi arsivleme sisteminiz varmi.Teşekkür:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalibin üstüne teknik resmini çiziyorum. Fotokopisini çekip yapıştıran da var. Ben çok kalıp kullanmadığım için sorun olmuyor.

      Sil
  3. Naçizane ben de fikrimi söyleyeyim arşivleme konusunda sıkıntı çekenlerden idim. 80 sayfalık bir klasör aldım. içinde 80 tane şeffaf dosya var. her birine bir kalıp koyuyorum. bir de küçük kağıtlara o kalıptan ne diktiğimi not ediyor veya diktiğim kumaşın ufak bir parçasını koyuyuorum. Bende işe yarıyor. Paylaşmakta fayda var :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba elinize sağlık çok güzel olmus cok beğendim sizede cok yakısmıs. hangi kalıpla diktiniz acaba benimde kalıbı edinebilme şansım varmıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      2013 burda klasiklerdeki kuplu elbise kalıbından uyguladım.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP