Satın Alma 👆🏻

Çizgili Modası \ Yitik Kalpler İstasyonu Kitap Yorumu


Moda olana karşı koyma konusunda ara ara geri adım atabiliyorum. Mesela bu senenin çizgili tunikleri, gömlekleri, elbiseleri. Benim derdim modayla değil açıkçası. Bir şeyi sadece bir dönem giyip bir daha giyememekle alakalı. Bu tunikleri seneye de giyebilmeliyim. Örneğin dantelli şallar... İncecik, pamuklu, tam yazlık. Kışın kullanmak bana garip geldi mesela sırf moda diye. Yakıştırana lafım yok tabi ki. 

Bu tuniğime gelecek olursak, kesimine bayıldım, Kloşluk yanlardan verilmiş. Kumaş kalitesi harika. Ama bir sorunu var ki o da kolları. Rahat edemeyeceğim bir kısalıkta ve bundan sonra içinde penye tunikle kullanabilirim. O zaman da yaz için kullanışlı olmayacak. Tunik burada...
Ve Amasya... Daha çok köyde durup sadece 1 gün ayırabilmiş olsak da en güzel yeriydi resim çektiğimiz yer. Tüm şehir manzarası ve semaver çay. Tatilden daha fazlasına bekleyenlere anlam ifade etmeyebilir ama biz bunu seviyoruz sanırım.
Bu tuniğimi de severek aldım, giydim. Kuplu model olması rahat ve değişik geldi. 
Ve gelelim kitap hakkındaki düşüncelerime....
Kristin Hannah roman türünde en sevdiğim yazar desem yalan olmaz. Ön sözünde adı geçince heyecan yaptım tabi ki. Aynı mekanda geçen 10 farklı hikayeden oluşan kitabın yazarlarından biri de Sarah Jio olunca mutlaka okunacaklar listeme girdi. Kitabın adı, Yitik Kalpler İstasyonu.... 2. Dünya Savaşı sırası Amerika'da bir tren istasyonu çevresinde örgülenen birbirinden farklı ama bütünleşen hikayeler.
İlk 2 hikayeyi pek sevemesem de ilerledikçe bitmesin dediğim hikayeler oldu. Özellikle son hikaye keşke 300-400 sayfa olsaydı da okusaydım dedim. 
Başka bir okuyucu yorumu isterseniz de sevgili Seyhan blogunda yazmış. Eee kitap kapağında da kendine yer verilmiş :) Keyifli okumalar...

Yorumlar

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP