Satın Alma 👆🏻

Pötikare ve Minik Kalpler


Yine bir hayaller vs hayatlar projesiyle karşınızdayım efenim...
Binbir hayalle kumaş alınır, binbir proje model düşünülür ve o kumaş aylar sonra serilir. Tabi dalgınken kesilince de düz kol bu hale getirilir. Yani anlayacağımız bir Ali Hamza tasarımı daha bizlerle.. 

Kollar Ali Hamza'dan ama asıl model tunikti. Uzun olunca boğdu sevemedim. Bluza çevirdim. Önü kısa arkası uzun kullanışlı oldu. 
Sevgili prova mankenim de 8 kilo fazlam varkenki ölçülerde. Annem veremezsin o kiloları, bunlar kaldı deyince ona inanıp yaptırdım. Anneyi her zaman dinlememek gerekiyormuş demek ki. Ya bunu satıp yeni yaptıracağım ya da böyle duracak bilemiyorum artık. 



Yorumlar

  1. Çok beğendim özellikle kollarını bu koldan bende çalışıcam inş.Peki nebihan hanımcım yakasını çevirirken kumaşın düz iplik boyundan kesince bombeli durmuyomu.ıyi günlerde giyinin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verev kesmek lazim o biyeyi dediğiniz gibi ama görüntuye dayanamadim esnete esnete bu şekli verdim problem olmadi.

      Sil
  2. sayfanizi yeni buldum.yeni başlayanlar için büyük nimet diyip diyer videolarida izledim.fakat yelek tunik vs... resimler attıniz onların videosu varmi.bu tunigin dikilişi ve bide mor yelegin dikilisi.dikme aşamalarini videolu anlatsaniz çok daha verimli olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tüm anlatimlar resimli dikiş başlığında veya youtube kanalimda. Her diktigime video hazırlamam mümkün olmuyor maalesef.

      Sil
  3. Bayıldımmmm:))Afferin minik kuşa süper bir tasarım olmuş sayesinde ☺cokk yakışmışş güle güle giyin inşallah☺ en kısa sürede deniycem prova mankenine gelince bence hiç ellemeyin nebihan hanım bir anne olarak derimki☺☺ belki ilerde bir minik cimcime olursa ister istemez bir iki kilocuk kalabiliyor tecrübeyle sabittir efenim ☺

    YanıtlaSil
  4. Nebihan hanim uzun zamandir takip ediyorum sizi yaklasik 2yil once bir hevesle doktora derslerim arasinda bunalip kendime hobi ararken makina alsammi derken buldum sitenizi ve aldim makinami :)herseyden once cok tesekkur ederim bukadar verdiginiz bilgiler icin.bloga resim atmak hep guncel kalmak hep yazi girmek bitaraftan dikmek cok buyuk emek.tanimadiginiz insanlar icin bukadar emek vermek...benim durumumu sorarsaniz makinayi aldigimda biri bebek 2oglum vardi buarada bir bebis daha oldu,cook hayali dikislerim oldu ama makina parasini cikaracak kadarda diktim:) ozellikle pratik tunik ve eteklerinizden.cok uzattim ama cok uzaklarda hic tanimadiginiz birinin sizi bukadar sevmesi dua etmesi cok degisik bi durum..Ozetle Sizi Cok Seviyorum.lutfen asla yazmayi birakmayin.Ayse TAS

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun halden anlayan bilen görenler de var çok şükür. Ne kadar yorucu ve emek isteyen bir şey olduğunu anlatsam da bilerek isteyerek paylaşmadığımı düşünenler de var maalesef. Bu biraz yordu beni.
      Cok teşekkür ediyorum yorumunuz ayrıca mutlu etti beni, böyle bir bağ kurabildiğimi bilmek güzel ♡♡♡

      Sil
  5. O hastalikli dusuncelerini cok buyuk bir zeka urunu sananlari lutfen bosverin Nebihan hanim.Bu nasil bir mantiktir..Aslinda sanirim asil neden, bizim milletce memnuniyetsizlik ve cekememezliklerimizi goze sokup is takdire gelince sessiz kalmamiz.Kendi adima bile bi tesekkur etmem bukadar takip ve zamamdan sonra olmamaliydi...Unutmayin balik bilmese bile halik bilir ve benim gibi cok faydalanan insanlar oldugundan eminim..Rabbim cocugunuzu ailenizi korusun.SIZI COOOOK SEVIYORUZ..

    YanıtlaSil
  6. Etek de sizin eseriniz mi Nebihan hanım? Eğer öyleyse link paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben dikmiştim düz kalem etek. Anlatımı yoktu malesef.

      Sil
  7. Çok güzel bayıldım kollar falan on numara...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP