Satın Alma 👆🏻

Bol Çiçekli Büzgülü Elbise

اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Zevkler ve renkler tartışılmaz denir ya, burada tartışma mevzusunu değil de zevklerin değişmesini ele alacağım biraz.
Geçen yıl bu kumaşı görür görmez aşık olmuş ve hiç düşünmeden 2 metre almıştım. Aklımda düz kalem elbise. Tabi ki hemen dikemedim, genelde aldığım kumaşı hemen dikmişliğim yok denecek kadar azdır da 😂 Neyse efendim, bu sene baktım kumaşa "Anammm, ben bunu nasıl almışım, ne kadar da karışık, koyu renk bişey böyle!" dedim. Sonra düşün dur, ne yapayım ne yapayım, Suna'nın başına ekşidim. (Instagram'da  @suna_ca olur kendisi, candan dosttur aynı zamanda.) Pilili etek olarak katladım ettim, O bana bir sürü model attı, gece kaça kadar bu kumaşı evirdik çevirdik..... ve ben ertesi gün "Amannn kes gitsin" dedim ve en sevdiğim en çok da diktiğim modeli kestim. Ve bir kez daha anladım ki çok düşününce bir şey dikemiyorum.

Kumaşım çelik örme, 2 metreden çıktı. Yapımını tekrar resimlemedim çünkü  "kamuflaj elbisemle" birebir aynı kalıp. Kumaş esnek olduğu için bel kısmında üst bedende telalama yaptım. Yoksa büzgüyle beraber fena şekilde esniyor. Sırta fermuar koydum ama boşuna koymuşum rehatlıkla giyiliyor. Çelik örmenin güzelliği yine. Astar yapmadım, seyyar etek astar kullanıyorum bunlarda çoğunlukla. Kumaş da çok soruldu ama devamı yoktu, topun sonunu aldım ve internetten kumaş almadığım için bir isim de veremiyorum. Bursa'da dükkandan gidip alıyorum kumaşlarımı. 
Aklıma gelenler bunlar, sizi resimlerle baş başa bırakıyorum şimdi.
Sevgiler 
Nebihan AKÇA






Yorumlar

  1. Bursa'da hangi dükkandan alıyorsunuz acaba onu sorsam.. Ben Bursaya geldiğim zaman ya güzel kumaşı tutturamıyorum ya hesaplı kumaşı tutturamıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşlar pek de hesaplı değil açıkçası. İndirim reyonları oluyor 10 lira içerde o araları karıştırıyorum ilk beğenirsem alıyorum dikmeyeceksem bile. Sezonu geçince ucuz oluyor o şekilde alıyorum. Yoksa beğendiğim kumaşlar hep 25-30-35

      Sil
    2. ben de bursa da hangi kumascilara baktiginizi sorabilir miyim? Sehirde oldugumda ben de kontrol etmek isterim. Uzun zaman oldu kumascilara gitmeyeli. Tesekkurler. Elbise tabi ki harika hatta harika otesi :))

      Sil
    3. Heykeldekilerden alıyorum çoğunlukla bir de fomaradaki kiloyla satan yerden.

      Sil
  2. Her zamanki gibi harikasınız Maşallah

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş güle güle giyin.Dilek

    YanıtlaSil
  4. Sayfanızı tevafuk eseri buldum yaptıklarınıza bayıldım bol kazançlar diliyorum

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık. Bol çiçekli büzgülü elbiseyi çok beğendim. Desenli bir pamuklu kumaşım var İnşallah dikmeye fırsat bulurum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP