Satın Alma 👆🏻

En En Güzel Piliseli Etekle Pudra-Bordo Uyumu

 Merhabalar,
Haftasonu gelmişse benden de bloğa yeni yayınlar hazırlanmış-gelmiş demektir. Teee geçen Cuma giyip çektiğim resimleri bu Cuma yayınlamamdan bu haftanın yoğunluğu anlaşılıyordur. Bu kadar işin gücün arasında nasıl yetişiyorsun diyenlere "nasıl yetişemediğimi" anlatan bir yazı hazırlasam çok iyi olacak galiba :)

 Konu her neyse oraya gidyor ama benim asıl konum pudra-bordo. Çok pembik pembik olmak istemeyenler için pudrayı kullanma rengi bordo. Veya illa siyah-beyaz-bordo değil de araya kemik-pudra atmayı denemek mesela. Bu sene çok sevdim bu renk geçişini, mutlaka tavsiye ediyorum.
KOMBİN DETAYLAR
Bordo viskon trenç (beğendim tavsiye ederim, ister dikin ister alın. Kumaşa tam not. Viskon olması düşündürmesin, özellikle yazın bu tarz kumaştan dikin. Hem serin hem dar giysilerin üstüne kurtarıcı. Trenç buradan....
Etek geçen sezon Stradivarius. Çoraplara olmamış diyen de var bayılan da. Ben bayıldığım için giydim. Onlar da tam 6 yıl önce Penti den.... Az giyilip saklananlarda bugün: Penti çorap :)) Aynı şeyi eteğe de yapacağım. Bi 5 sene daha durursa bu blog, aynı eteği paylaşıp: "5 sene önce Stradivarius'tan" diyebilirim mesela :)
Hadi kalın sağlıcakla, yeni yazılarda görüşmek üzere...

Yorumlar

  1. bordo ve pudra uyumu cok hoş olmuş .Ben mayıs burda sayısını begendım sız bı yorum yazmamıssınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modeller hep aynı açıkcası ve elimde var çoğu. Bir de Güler ERkan kalıplarını aldım temel hatlar onda var. Kendim yapıyorum çoğu kalıbı. O yüzden aylardır almadım kimseye de bir fikir vermiyim dedim🙈

      Sil
  2. Merhaba bu trenchin kalibi nasil acaba fikriniz varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzer kalıpları paylaşmıştım, resimli dikiş etiketine bakabilirsiniz en son püsküllü bir model vardı ona yakın kesimi.

      Sil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP