Satın Alma 👆🏻

Kaşe Yelek Kalıbı, Kesimi Ve Dikimi


Merhabalar,
Geçen hafta yayında diktiğim yeleğin ölçüleri hazıııır.
Video programın içinde olarak verildi isterseniz link https://youtu.be/QVVC9uIbsVo

 1 ve 2 beden olarak hesapları verdim. 44-46 yapmak için de aynı oranda büyütülecek. mMesela omuz, 11i 12 yapmışsam bir sonraki bedende (44-46da) 13 olacak.

Fiyonk uzunluğu 2.60 genişliği bitmiş hali 5cm. Tüm etrafı 4 iplik overlockla temizlendi.

Kumaş olarak ince kaşe kullandım. Daha ince ve yumuşak kumaşlar da tercih edebilirsiniz, Flanel, tüvit, süet, nubuk, ince kaşmir, yün gabardin gibi kumaşlar da kullanabilirsiniz. Her bedende fiyonkla birlikte yaklaşık 3 metre kumaş gidiyor. Bitmiş uzunluğu yaklaşık 120cm.


Yorumlar

  1. Aaaa nasıl mutlu oldum çok teşekkürler kumaşım hazır kalıbı bekliyordum 😍😍böyle ekrandan canlı canlı izlemek daha çok heveslendiriyor insanı bilgilerinizi uygulamalı izlemek daha yararlı oluyor Rabb im emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah ablacım (ablacım diyorum çünkü sizİ kendime yakın hissediyorum ve sizden 4 yaş küçüğüm 😊)

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Allah razı olsun çok emek veriyorsunuz.Çok faydalı oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Nebihan hanim Lutfen patdesü ve cilbab kaliplarini bolca yerlestirin.Turkiyeden geldigi icin tesettur elbiseler cok pahali😔

    YanıtlaSil
  5. Merhaba sizin videolarınızı izlemeye yeni başladım. İlk defa bir şeyler dikiyorum. Videolarınız çok işe yarıyor. Resimde bursada olduğunuzu fark ettim. Eğer yanılmıyorsam. Bende bursalıyım fakat şimdilik ağrıda yaşıyorum. Keşke sizinle tanışma fırsatım olsaydı. ( bildiklerini paylaşmak da bir sadakadır. Size paylaşımlarınız için teşekkür ederim )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İletişim için themarmara86@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Arşiv

Daha fazla göster

Toplam Görüntüleme

Etiketler

Daha fazla göster

Kimler Online?

TAKİP TAKİP